• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...:19:

:53::53: gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz..şok oldum! dinimizi lütfen iyice araştırın..Dişarda başkalarına hizmet etmiyoruz arkadaşım, hem evimizi geçindirmeye çalışıyoruz hemde ülkemizin gelişmesine katkı sağlıyoruz..Rabbim tembelliği emretmiyor, hatta ayette de bildiyor! oku (ikra) diyor sana, yan gelip yat demiyor..! bilip bilmeden saçmalamayın! evet dinimiz kadını koruyor ama köle gibi de yaşamasını emretmiyor:47: düşünceleriniz beni gerçekten hayrete düşürdü..!

Mesleğe, eğitime, çalışma şartlarına, işin zorluğuna, verilen emeğe göre değişir maaşlar, öyle de olması gerekir. Ama bence ortak nokta şu ki Türkiye'de kimse emeğinin karşılığını tam alamıyor...

Son düzenleme:
hümanistliğin tanımını tekrar okumanızı tavsiye edicem
zira hiçbir hümanist güzel bir paylasımın ortasına dalıp,kimse kiimseye hava atmasın diye çıkışmaz

arkadaşım boşver provokasyon amaçlı belli ki bazı mesajlar.

bu konu böyle güzel giderken bir anda karıştırıldı ben de hatalıyım ki cevap verdim :/

1500 tl üstü alanlar,hepiniz bana 50 tl gönderin,bir amaca hizmet etmiş olun:60::52:

arkadaşım boşver provokasyon amaçlı belli ki bazı mesajlar.

bu konu böyle güzel giderken bir anda karıştırıldı ben de hatalıyım ki cevap verdim :/

amacım tartışma çıkartmak olsaydı bende olayı dinden vurabilirdim. ne seviye bozmak ne tartışma çıkartmaktır amacım. düşüncem neyse söyledim. uzun yazma imkanım yok eğer olsaydı nedenh böyle yazdığımı açıklardım. bana yanlış geldi olay bu. sizinlede tartışmak istemezdim fikir ayrılığına düştük bu kadar.

farklı fikir değil ki sizin ki
konuyu sabote etmek
insanlar ne kadar güzel konusuyorlardı
ayrıca kimsenin de ucuk fiyatlar yazdığını görmedim

ayda 15-20bin kazanıyorum yazmamıski kimse
hava atıcak bir durum ben görmedim

sabote etmek mi insaf yahu... tamam sustum ay ay... siz devam edin maaşlarınız ve meslekleriniz paylaşmaya... buyrun lütfen..

walla ne istersiniz şu hizmetlilerden bilmem. staja gittiğim okuldada aynı durum hizmetli bizden çok alıyor. sende hizmetli olaydın allah alllah.tabi hizmetli düşk almalı adalet bu değil mi. yazık ama ya hizmetli diye neden küçümseniyorki. okudum diye yani dünyanın maaşını size vermeliler değil mi?

Ne alakasi var

Bende buna sinir oluyorum

Yillarca oludum meslegim geregide hep okumak zorundayim

Tabiki isimimseviyorum ben tercih ettim

Egitim sureci ciddi yipraticidir ilk hayat tokadimdir mesela oss sinavi Ne yipraticiydi

Bazi arkadaslarim gezerken o guzel havalarda eve tikilip calistim ben

Smdi daha iyi maasla sefa surmek elbette isterim

kimsenin hizmetlilerin maasiyla ugrastigi yok

Alsin daha cok alsin hatta hizmetliler 3000tl alsin

Memurlar 5000 alsin

Yeterki herkes egitiminin ve emeginin karsiligini alsin

Şeker gibi muhabbet vardı burada...

Katledilmiş...

Her neyse... Az ya da çok...

Allah hepimize helalinden kazanmayı, sağlıkla yemeyi nasip etsin

Gerisi boş..

ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...:19:

Akademisyenlm, sirketlerde eğitim veriyorum ve stk da gonullu danismanlik yapiyorum.

Amacim: kendi ayakları üzerinde duran, kocasına, babasına muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde duran kadınlar yetistirmek.

Üzgünüm prenses değilsiniz. Kadin ilk önce kendini koruyup kollamalıdır. Anladim siz
kendinizi koruyup kollayamiyor olabilirsiniz ancak bu durumunuzu dinin arkasina
saklamayin ltf. Kocanıza birsey olsa nasil bakacaksiniz? Gene birinin kapisini
calicaksiniz. Malim mulkum var demeyin guzelligine guvenme bir sivilce, malina
guvenme bir kivilcim.

Buradaki kadinlarin hepsinle de gurur duyuyorum. İster is arasin, ister asgari ücretle calissin, ister milyarlar kazansin, ister ilkokul mezunu olsun, isterde doktora sahibi olsun. Hepsi bu dunyada yasayan, kendini gelistirmeye calisan kadinlar. Bizler bir omur ogrenciyiz bu hayatta ...

Son düzenleme:
ne güzel bir konu vardı ne olmuş böyle ya. Herkesin yazdığı maaşlerı iş durumlarını öğrenmiş olduk çevremizdeki insanları yönlendirmek adına, okuldaki öğrencileri yönlendirmek adına gayette güzel bir başlık. Burda kimse ahlaksızlık yaptım dolandırdım da para kazandım demiyorr ki eğitimi ve birazda şansına göre yaptığı işi ve maaşı yazıyor.

Okurken gerildim ya benim anam- babam olmasa kocamda olmasa acaba sayın fetva veren hanım bana benden başka kim bakacak söyler misin? Ya da kkdaki hatunlardan eşinden ayrılan çocuğuyla kalanlar var onlara kim bakacak.

Ben lisans mezunuyken ve yıllarca emek harcamışken tabiki hak ettiğim maaşı isteyeceğim bunda garip olan ne en düşük devlet memurlarına bak istersen, ünide yüksek puanlarla yerleşip kpssde yyüksek puanlarla atanmışım neden istemeyeyim ki

ne güzel bir konu vardı ne olmuş böyle ya. Herkesin yazdığı maaşlerı iş durumlarını öğrenmiş olduk çevremizdeki insanları yönlendirmek adına, okuldaki öğrencileri yönlendirmek adına gayette güzel bir başlık. Burda kimse ahlaksızlık yaptım dolandırdım da para kazandım demiyorr ki eğitimi ve birazda şansına göre yaptığı işi ve maaşı yazıyor.

Okurken gerildim ya benim anam- babam olmasa kocamda olmasa acaba sayın fetva veren hanım bana benden başka kim bakacak söyler misin? Ya da kkdaki hatunlardan eşinden ayrılan çocuğuyla kalanlar var onlara kim bakacak.

Ben lisans mezunuyken ve yıllarca emek harcamışken tabiki hak ettiğim maaşı isteyeceğim bunda garip olan ne en düşük devlet memurlarına bak istersen, ünide yüksek puanlarla yerleşip kpssde yyüksek puanlarla atanmışım neden istemeyeyim ki

Benim bir sozum vardir; ev alirken 10 sene icinde kendini amorti etmesi beklenir.
Aldiginiz egitime gore de belli bir sure icinde amorti etmesini bekliyeceginiz meslekler secin derim.

Ancak bizde ara eleman yetistirilmedigi icin sikinti orada basliyor.

Ben de yeni işe başladım. Mali müşavir yanında çalışıyorum. Muhasebe okumadım, daha önce serbest muhasebeci ile çalıştım ve orda kendim öğrendim biraz.

İşletme ve bilanço hesaplarını biliyorum işleyebiliyorum. Banka girdi çıktılarını da öğrendim. yüklü yüklü faturalarla uğraşıyorum, başlangıç olarak aldığım maaş 400 TL.

Tabi ki çok az, 2 ay sonra asgari ücrete çıkacak maaşım. Kesinlikle haksızlık, çünkü yaptığım işten patronum yüklü paralar kazanıyor ve aldığım maaş komik görünüyor.

Peki ben neden çalışıyorum hala burda? İşi öğrenebilmek için. Bir nevi bu işi staj olarak görüyorum. Ki muhasebeyi de seviyorum, herşeyin planlı yürüyor olması iyi yanı benim için.

Bence çalışana verilen maaş, iş gücü ile değil ne kadar fayda sağladığı ile orantılı olmalı. Belki bir temizlikçi kadar yorulmuyorum, ama üstlendiğim vazifeyle birileri milyarlar kazanırken emeğimin karşılığı bu olmamalı.

hayretler içerisindeyim... siz eşinize gereken değeri vermeyip onu çalışıp eve para getiren bir robot olarak görüyorsunuz bence. pes.

hümanistim ben bu kadar basit.... düşünmeyin boşuna........

hümanizme yeni bir soluk getirdin buradaki yorumlarınla.. alkışlıyorum seni... :9:

aynen öyle...

Son düzenleme:
Back