- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
teşekkür ederim elmayra ben de o kanundan bahsediyorum bizimkilere ama onların maaşı düşmedi, bilmiyorum nasıl işliyor bu durumlar. Kafamı kurcaladığı için sordum sizlere de,teşekkürler.
Rica ederim tatlım.
Maaşlarda düşme yok ama yeni başlayanların maaşı eskiler kadar yüksek değil artık.
Kızlar işi aldım galiba
Yarın bilgisayarcılar yeni programı benim bilgisayarıma yüklemeye geleceklermiş, bir de bizim pazarlama müdürü biraz eski kafa bilgisayardan pek anlamıyor, üç beş hareket dışında
Programı da genel olarak tanıtacaklar o yüzden yarın bana
İnşallah iyi olur her şey
Kader, hayırlı olsun
köyde nereye harcıyosunuz anlamadım ki...merakımdan sordum sadece:):)
1.5 aylık devlet memuruyum.
Maaşım 1922 tl.
Kızlar işi aldım galiba
Yarın bilgisayarcılar yeni programı benim bilgisayarıma yüklemeye geleceklermiş, bir de bizim pazarlama müdürü biraz eski kafa bilgisayardan pek anlamıyor, üç beş hareket dışında
Programı da genel olarak tanıtacaklar o yüzden yarın bana
İnşallah iyi olur her şey
Yok tabi sorabilirsiniz.En sık sorulan sorulardan bırı oldugu ıcın alıskınım :)4 seneyı devırdın baya bırıkım yapmıssındır sen dıyorlar hep.Demıyorum bısey bıleler 5 lıram yok bırıkmıs..Köyde oturmuyorum ilçede oturuyorum.Halıyle yol param oluyor.O da aylık 300 lira.(sahilden dagın tepesine cıkıyorum bu da merak edılebılır bu kadar yol parasımı olur dıye)Kiram kadar yani.Hee koyde de oturdum 2 yıl.O zaman farklımıydı degıldı :) Ozamanlar kredı borclarım yoktu sadece harcardım deliler gibi.Şimdi borc harca gıdıyor ona sıra kalmıyor.
ah canım ,benden sana tavsiye asla sigrotacılık yapma zamanını boşa harcarsın,ben 3 yılımı heba ettim sigrotacılıkta.hem de sektörün en büyük amerikan firmasıydı..maaşsız sadece pirimle çalıştım..her ay ne gelceği belli değil,müşteri sıkıntısı..of offf dioyrum inat ettim ,her satışta hırslandım ama giderim gelirime yetmedi..vergi ödedim,ticaret oadsı parası ödedim,ama gelir olmadı işte..ne kadar satsan da ,sana eğitimde söyledikleri gibi paraları kazanamadım..bir de bizim şubede çok eskiler de vardı,hiçbiri zamanında kazanadığı o kadar çok paranın hayrını görmemişler,diyolardı ki,o kadar kazandık nereye gitti hiç anlamadık..yani maaş+ prim bile olsa inan değmez çalıştığına. müşteri bulması zor,gidip satması zor,bir de sigortacı kadınaların imajı berbat..biraz da güzelsen tacizin haddi hesabı yok..büyük bir lojistik firması ise gir derim,özellikle yabancı firmalar için,yükselme olanağın çok,imkanları da çok iyi oluyo..kariyerler berabaer maaş,prim,yol yemek,vs bi sürü imkanın oluyo...Ablalarım merhaba:) ben yeni mezunum ve önümde iki iş olanağım var. Birincisi lojistik sektöründe diğeri ise Sigorta sektöründe. Sizce hangisini değerlendirmeliyim? hangisinin yükselme olanağı, maaşı, çalışma ortamı daha iyidir. Bir bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen lütfen lütfen:)
kadercim tebrik edrim,bu tpiğin en güzel olayı oldun bak ne güzel terfi aldın,inşallah maaşta da terfi edersin..
tekniker maaşları kitlerde iyi diye biliyorum.tahmini 2500-3000 tl arası.Ya alakasız olcak ama ben bişey sormak istiyorum.
Erkek arkadaşım 2 yıllık elektronik mezunu.
Devlet memuru olarak çalışabilir mi ? Buna uygun bölümler var mı ki ?
Maaşları ne oluyor falan merak ediyoruz
siz sevgili memur hemcinslerimden bir konuda beni aydınlatmanızı isteyeceğim...şimdi benim çevremde bir çok memur var en az uzmanlık rütbesinde, 7000TL den yüksek maaş alıyorlar bunun sebebi kıdem vs. mi? Çok cahilce sormuş olabilirim mazur görün:26:
hah işte bunu bizimkilere söylediğimde sanırım memur olayım diye kelime oyunları yapıyorlar bana, çünkü ben eğer devlete girersem annem babam kadar çok alamicam. 2011deki maaşlar burda yazıyor KPSS A Grubu Memur Maaşları – Uzman, Müfettiş, Hakim, Kaymakam Maaşları bahsettiğim kurumlar 6000 veriyormuş , o tarz kurumları hedefleyip yeni girenler için kötü olmuş bu durumda.
Hemşirelik 3. sınıftayım :) kyk kredi + baba parası aylık ortalama 350 tl maaşım varah ahh şu okulu bitirsemde bende kendi paramı kazansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?