ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

teşekkür ederim elmayra ben de o kanundan bahsediyorum bizimkilere ama onların maaşı düşmedi, bilmiyorum nasıl işliyor bu durumlar. Kafamı kurcaladığı için sordum sizlere de,teşekkürler.

Rica ederim tatlım.

Maaşlarda düşme yok ama yeni başlayanların maaşı eskiler kadar yüksek değil artık.

Kızlar işi aldım galiba
Yarın bilgisayarcılar yeni programı benim bilgisayarıma yüklemeye geleceklermiş, bir de bizim pazarlama müdürü biraz eski kafa bilgisayardan pek anlamıyor, üç beş hareket dışında

Programı da genel olarak tanıtacaklar o yüzden yarın bana
İnşallah iyi olur her şey

Rica ederim tatlım.

Maaşlarda düşme yok ama yeni başlayanların maaşı eskiler kadar yüksek değil artık.

hah işte bunu bizimkilere söylediğimde sanırım memur olayım diye kelime oyunları yapıyorlar bana, çünkü ben eğer devlete girersem annem babam kadar çok alamicam. 2011deki maaşlar burda yazıyor KPSS A Grubu Memur Maaşları – Uzman, Müfettiş, Hakim, Kaymakam Maaşları bahsettiğim kurumlar 6000 veriyormuş , o tarz kurumları hedefleyip yeni girenler için kötü olmuş bu durumda.

Kader, hayırlı olsun

köyde nereye harcıyosunuz anlamadım ki...merakımdan sordum sadece:):)

Yok tabi sorabilirsiniz.En sık sorulan sorulardan bırı oldugu ıcın alıskınım :)4 seneyı devırdın baya bırıkım yapmıssındır sen dıyorlar hep.Demıyorum bısey bıleler 5 lıram yok bırıkmıs..Köyde oturmuyorum ilçede oturuyorum.Halıyle yol param oluyor.O da aylık 300 lira.(sahilden dagın tepesine cıkıyorum bu da merak edılebılır bu kadar yol parasımı olur dıye)Kiram kadar yani.Hee koyde de oturdum 2 yıl.O zaman farklımıydı degıldı :) Ozamanlar kredı borclarım yoktu sadece harcardım deliler gibi.Şimdi borc harca gıdıyor ona sıra kalmıyor.

Hemşirelik 3. sınıftayım :) kyk kredi + baba parası aylık ortalama 350 tl maaşım var ah ahh şu okulu bitirsemde bende kendi paramı kazansam

Ya alakasız olcak ama ben bişey sormak istiyorum.
Erkek arkadaşım 2 yıllık elektronik mezunu.
Devlet memuru olarak çalışabilir mi ? Buna uygun bölümler var mı ki ?
Maaşları ne oluyor falan merak ediyoruz

Malesef genelde hakkını vermiyorlar.
Ben de neredeyse 40 yıldır sektörde olan , isim sahibi bir firmada çalıştım 4 sene.
İşletme mezunuyum, kurumsal müşteri temsilciliği yaptım, ama inanır mısınız
yapmadığım iş yoktu diyebilirim, herkesle muhatap olmak zorundaydım, tüm türkiye de muhatapımdı ayrıca,
şikayetleri de bize bağlıyorlardı, üretim, planlama, sevkiyat, hepsi üzerimdeydi, çok stresliydi,
üretim olan bir firmada o kadar çok aksaklık oluyor ki.
İlk iş yerimdi, çok tecrübe edindim ama orada.
Bu bahsettiklerim 4 sene önceydi tabi :)
3.5 sene sonunda aldığım maaş 1.200 dü.
Herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir dünya umudu ile :)

maaşım 1600 tı.
ama derdim aptal ötesi patronum .adamın mesai saati diye bi kavramı yok .yaklaşık 10-12 kişi çalılıyoruz.işimiz devlet daireleriyle oluyor. devlet dairelerinden belediyeden gelen arkadaşlar 5 te geliyor. ben büro kısmındayım.
Allahın cezası adam işimiz bitiriyoruz saat 6da konu açıyor canı muhabbet etmek istiyor topluyor hepimizi.
bir olduk toplantı yaptık mesai saatinin adını koysalım dedik.18.30 dendi.adam 18.30 oldumu yanımıza geliyor biz işlerimizi toparlamış oluoyruz.vıdı vıdı.
ya akşam işten çıakrken illa odasına gidiyoruz bizçıkıyoruz diyoruz.
pat çıkamıyoruz hala.3-4 yıl önce ramazanda iftara yarım saat kalmış bayan arkadaşlar çıkalım deidk utanmaz adam yahu daha yarım saat var dedi.kendinin evde hanımı var tabi.çok iyi hatırlıyorum tarhana çorbasıyla iftar yaptım bekardım o zamanlar .bekarsın işin gücün yok nasılsa.
işimizn bi kısmı devlet daireleriyle cmtsi öğlene kadar çalışsak yeetr .öğleden sonra çalışmama karı aldık yok adam öğlen geliyor ee şu iş ne durumda aa dur hande hanımıda çağıralım oda anlatsın saat oluyor 4.
kaçyıldır aile gibi olduk işi arkadaşlarımı seviyorum maaşım düzenli bedenen yorulmuyorum ama akşam çıkarken izin alarak çıkmayı artık bünyem kaldırmıyor

Ablalarım merhaba:) ben yeni mezunum ve önümde iki iş olanağım var. Birincisi lojistik sektöründe diğeri ise Sigorta sektöründe. Sizce hangisini değerlendirmeliyim? hangisinin yükselme olanağı, maaşı, çalışma ortamı daha iyidir. Bir bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen lütfen lütfen:)

kadercim tebrik edrim,bu tpiğin en güzel olayı oldun bak ne güzel terfi aldın,inşallah maaşta da terfi edersin..

internetten falan alıyosunuz bişiler heralde,yoksa ilçede pek öyle para harcanacak bir yer yoktur sanırım..:)

ah canım ,benden sana tavsiye asla sigrotacılık yapma zamanını boşa harcarsın,ben 3 yılımı heba ettim sigrotacılıkta.hem de sektörün en büyük amerikan firmasıydı..maaşsız sadece pirimle çalıştım..her ay ne gelceği belli değil,müşteri sıkıntısı..of offf dioyrum inat ettim ,her satışta hırslandım ama giderim gelirime yetmedi..vergi ödedim,ticaret oadsı parası ödedim,ama gelir olmadı işte..ne kadar satsan da ,sana eğitimde söyledikleri gibi paraları kazanamadım..bir de bizim şubede çok eskiler de vardı,hiçbiri zamanında kazanadığı o kadar çok paranın hayrını görmemişler,diyolardı ki,o kadar kazandık nereye gitti hiç anlamadık..yani maaş+ prim bile olsa inan değmez çalıştığına. müşteri bulması zor,gidip satması zor,bir de sigortacı kadınaların imajı berbat..biraz da güzelsen tacizin haddi hesabı yok..büyük bir lojistik firması ise gir derim,özellikle yabancı firmalar için,yükselme olanağın çok,imkanları da çok iyi oluyo..kariyerler berabaer maaş,prim,yol yemek,vs bi sürü imkanın oluyo...

kadercim tebrik edrim,bu tpiğin en güzel olayı oldun bak ne güzel terfi aldın,inşallah maaşta da terfi edersin..

Amin inşallah
Darısı isteyen herkesin başına

Tabi biraz çakıllı bu yollar ama az kaldı onları da atarım inşallah ( Adam işi kaptırmamak için bucak bucak kaçıyo benden )

Ya alakasız olcak ama ben bişey sormak istiyorum.
Erkek arkadaşım 2 yıllık elektronik mezunu.
Devlet memuru olarak çalışabilir mi ? Buna uygun bölümler var mı ki ?
Maaşları ne oluyor falan merak ediyoruz
tekniker maaşları kitlerde iyi diye biliyorum.tahmini 2500-3000 tl arası.
657 ye tabi kurumlarda bu miktar biraz daha düşük.2000 civarı gibi sanırım

canım gönderdiğin adrese baktım.genelde yazılanlar brüt miktarlar oluyor.ele geçen net daha düşük.
ama merkez bankasında kar payı,ikramiye felan oluyor.belki ondan fazla olabilir.
yanlış anlamadıysam annem babamda çok alıyor demişsin.neden onlara sormuyorsun?
açıkçası bende merak ettim,sorsan bizde öğrensek keşke?

bende mühendisim özel sektör kurbanıyım maaş 1.250 düşünün memleket ne halde atanmak şart alım yok evlencem evleenmiyorum bu yüzden

napalım bunada şükür

Hemşirelik 3. sınıftayım :) kyk kredi + baba parası aylık ortalama 350 tl maaşım var ah ahh şu okulu bitirsemde bende kendi paramı kazansam

Ne güzel bir meslek, harika. Doktor olamadım, kimsede bana hemşire ol demedi

Çok isterdim hemşire olmak, höt höt acayip disiplinli başhemşire olurdum

Ben de mühendisim, özel sektörde çalışıyorum. Geçtiğimiz yıl mezun olup, 6-7 aylık iş arama sürecinden sonra şu an çalıştığım yere girdim. Bu ay 1 senem dolacak. 1850 Tl+ticket alıyorum bir de servis ücretim karşılanıyor. Haftasonum da var çok şükür . Mezun olduğum dönem arkadaşlarımdan daha iyi yerlerde olanlar da var, daha kötü yerlerde olan da. Herkesin kısmeti başka yerde. Şimdilik durumumdan memnunum ama ilerde ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…