ah canım ,benden sana tavsiye asla sigrotacılık yapma zamanını boşa harcarsın,ben 3 yılımı heba ettim sigrotacılıkta.hem de sektörün en büyük amerikan firmasıydı..maaşsız sadece pirimle çalıştım..her ay ne gelceği belli değil,müşteri sıkıntısı..of offf dioyrum inat ettim ,her satışta hırslandım ama giderim gelirime yetmedi..vergi ödedim,ticaret oadsı parası ödedim,ama gelir olmadı işte..ne kadar satsan da ,sana eğitimde söyledikleri gibi paraları kazanamadım..bir de bizim şubede çok eskiler de vardı,hiçbiri zamanında kazanadığı o kadar çok paranın hayrını görmemişler,diyolardı ki,o kadar kazandık nereye gitti hiç anlamadık..yani maaş+ prim bile olsa inan değmez çalıştığına. müşteri bulması zor,gidip satması zor,bir de sigortacı kadınaların imajı berbat..biraz da güzelsen tacizin haddi hesabı yok..büyük bir lojistik firması ise gir derim,özellikle yabancı firmalar için,yükselme olanağın çok,imkanları da çok iyi oluyo..kariyerler berabaer maaş,prim,yol yemek,vs bi sürü imkanın oluyo...[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim cevabın için ablacım:) etrafımdaki herkes öyle dedi diye bende bugünkü eğitime gitmedim. iyi yaptım o zaman:) Yaşayan birinden duyunca içim rahatladı:))