• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

ay ben maaşımı söylesem gülersiniz herhalde çünkü bende ağlanılacak halime gülüyorum....
7 yıldır aynı şirkette ön muhasebe-sekreterlik yapıyorum ve aldığım maaş 845tl...hemde kıbrıs da yaşıyorum..

8 yıldır aynı yerde çalışıyorum
ilk iki yıl herşeyi yaptım evrak kaydı,çaycılık telefonlar ,kargo, uçak bileti vs.
iki yılda sonra bir tık yükseldim tabi kağıt üzerinde şuan bile herşeyi bildiğim ve yapabnildiğim için işin bir çok şeyi halen benden bekliyorlar
gelelim maaşımıa çok çok az 8 yıllık personel için 1.020 tl.
her yıl sadece çok çalışan ve az çalışanlarla aynı tutularak %10 zam alıyorum.
yol param yok (evim ve işim arasında 10 dk mesafe var.)
yemek param yok (üç öğün burdan yiyebilme hakkım var)
sigortamda 8 yıldır ödeniyor. bunada şükürler olsun

bende 7 yıldır ayn şirkette calısıyorum ben girdiğimde sadece ben vardım..

webhosting firmasında calısıyoru müşteri hizmetleri gibi calısıyorum ama her işi yaptım bugüne kadar diyebilirim... fatura, telefon mail cay temizlik.. vs...

suanda 25 kişi falan olduk
ve ben nerdeyse en düşük maaşı alıyorum reziillik ve en cok seyi ben biliyorum
hakkımı alamıyorum patronun içi nasıl rahat ediyor bilmiyorum ama her gün benim ahımı aldıgı kesin...

1075 tlydi
bu ay zamlı alıcaz.. en fazla 50 yada 100 tl zam olur diye düşünüyorum malesef..
yol parası + yemek var... sigortamda full yatıyor.. buna da şükür...

Son düzenleme:
Maaslari okuyunca acaba Türkiyeyemi gelsem dedim..esim kesin dönüs icin israr ediyo,almanyada yasiyoruz,o okumaya gelmis buraya
türkiyde 2 yillik bilgisayar programciligi almanyadada 3sene informatik(Türkcesi bilgisayar mühendisi sanirsam :26: ) bitirmis..
burdada SAP diye kurs yapip Türkiyeye gelmeyi istiyo..bende devlet isi olmadan gelmek istemiyorum,haksizda sayilmam heralde..
burda zaten istedigi isi bulamiyo,daha dogrusu malum türk olman yetiyo,ayrimcilik cok...kendi meslegini yapamiyo,onca sene bosa okudum diye kizip duruyo...
bende dedim bu sene KPSS ye gir olursa döneriz...bilmiyorum özelde ne kadar kazanir ne kadar garanti olur...off ya cok kararsizim :18:
kizlar bi akilll

önceki işyerimde stajer olarak muhasebeciydim 400 tl alıyordum ,stajım bitince şutladılar beni,2.muhasebeci alıncak seni alcaz dediler merkezden bilgisayarım geldi ellerimle kurdum masama nasıl istekli bir aşkla çalışıyordum müdürlerim bile çalışma isteğime çalışkanlığıma gıpta ediyordu ama müdürlük tek muhasebeciyle yürücek demiş stajerle devam etceklermiş ,şimdi benden sonraki stajerin süresi bitti ve stajer hakları da bitti.ne olur arayıp kadrolarına alsalar dünyalar benim olurdu.çok çaresizim iş konusunda bir türlü bulamıyorum izmirde yaşıyorum halkla ilişkiler mezunuyum.

sağlık bakanlığında 4 haftalık çiçeği burnunda 4Bli çocuk gelişimciyim :16: maaş+dönerim 2200 tl:31:

Son düzenleme:
aile hakimliğindeyim performansa göre değişiyo en düşük 2300 tl Allah bereketini versin olmayanada versin :)) işimi seviyorum bu parasından daha önemli..

ah canım ,benden sana tavsiye asla sigrotacılık yapma zamanını boşa harcarsın,ben 3 yılımı heba ettim sigrotacılıkta.hem de sektörün en büyük amerikan firmasıydı..maaşsız sadece pirimle çalıştım..her ay ne gelceği belli değil,müşteri sıkıntısı..of offf dioyrum inat ettim ,her satışta hırslandım ama giderim gelirime yetmedi..vergi ödedim,ticaret oadsı parası ödedim,ama gelir olmadı işte..ne kadar satsan da ,sana eğitimde söyledikleri gibi paraları kazanamadım..bir de bizim şubede çok eskiler de vardı,hiçbiri zamanında kazanadığı o kadar çok paranın hayrını görmemişler,diyolardı ki,o kadar kazandık nereye gitti hiç anlamadık..yani maaş+ prim bile olsa inan değmez çalıştığına. müşteri bulması zor,gidip satması zor,bir de sigortacı kadınaların imajı berbat..biraz da güzelsen tacizin haddi hesabı yok..büyük bir lojistik firması ise gir derim,özellikle yabancı firmalar için,yükselme olanağın çok,imkanları da çok iyi oluyo..kariyerler berabaer maaş,prim,yol yemek,vs bi sürü imkanın oluyo...[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim cevabın için ablacım:) etrafımdaki herkes öyle dedi diye bende bugünkü eğitime gitmedim. iyi yaptım o zaman:) Yaşayan birinden duyunca içim rahatladı:))

ilk birkaç sayfayı okuyabildim halime şükrettim tabi işimi dahada çok sevdim :) 4. yılıma giricem özel bir Servisin ( araba yetkili servisi ) muhasebe sorumlusuyum net 2200 tl alıyorum 3 ayda birde prim var 2 de yardımcım var seviyorum işimi :)

Saglik bakanlığı 112 de çalışıyorum. Çok şükür ki ayda 7 kere ise gidiyorum. 24 saat sürüyor nobetim. Bizim oraya hastada az çıkıyor. Oturuyoruz hep çok şükür....

kızlar bu başlığa sadece söyle bi göz attım bi kaç sayfa.yanlış anlamayın Allah daha çok versinde.benim çevremde ekmeği zor alan çok insan var.hepsi asgari ücret yada altında genelde sigortasız çalışıyorlar.bende işsizim.sanki başka bi ülkede yaşıyomuşum gibi geldi.

ahh ahh keşke şuraya maaşımı yazacak bi işim olsaydı. 1yıllık işsiz bir kimyagerim. iş görüşmelerine de çağırılıyorum ama illa bişey çıkıyor olmuyor. nerde hata yapıyorum. asıl önemli olan tercih edilmek için ne yaptınız hanımlar bunu merak ediyorum. Allah daha bol kazançlar versin hepinize kendime de tabi ki. iş beğenmemezlik yapmıyorum bi yerden başlamak istiyorum. kendim için geleceğim için çalışmak zorundayım herkes gibi bende...

bunalımın eşiğindeyim artıkk. yol gösterenlere önerilere açığım herkes istediğini söyleyebilir.

Allah'ın en büyük hediyesi, işim. Dünyanın borcunu ödüyorum yine de gül gibi gecinip gidiyorum.

657 işçiyim kamuda, 2700 küsür maaşım+fazla mesai :nazar:

Elmayra mesleğin nedir?Ben mimarım.Ben de 2 ay oldu atanalı 2790 maaş alıyorum. Mühendisler 3500 falan alıyorlar herhalde. Anlayamadım bu maaş durumunu.

Back