- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
teşekkür ederim.. aynen bu şekilde ben de ne yapacağımı bilmiyorum. bugün aradı az önce özür diledi görüşmek istedi içim o kadar acıdığı halde evet diyemedim zaman istedim. neden onu seçtim biliyor musunuz? ben masum bir insan değilim hep kötü seçimler yapıp hep tek başıma savaştım ama ilk tanıştığımızda o çok masumdu çok aşıktı her şeyiyle benim oldu bensiz nefes almadı alamadı. yükümü hafifletti artık sadece ben yoktum ona güvendim sırtımı dayadım. ama zamanla tabiki her şey değişti. bizde değiştik.. nasıl bir koca olduğu ortada ama mükemmel bir baba. harika heycamlı tutkulu bir aşık ama saygısız bir adam...affetsem içime sindiremeyeceğim affetmesem zaten biliyorsunuz.. zamanı geri çevirmek ve o günü yaşanmamış hale getirmek istiyorum.. bilmiyorumki hayatta yapmam kabullenmem dediğim şeylerin eşiğindeyim.. zaten ben evlenmiycem böyle iyiyiz derken bir hastalığım ortaya çıktı çocuk sahibi olmak için zaman alehime işliyormuş bunu öğerndim onla evlenmeye karar verip hemen çocuk yaptım. bilmiyorum sanırım şimdi olsa yine evlenirdim oğluma sahibim.. hayat bazen aptalca kararlar verdiriyor insana..Cundagg, henüz çok yeni bir üye olmana rağmen, yaptığın yorumlardan seni az çok tanıdım. Sen aklı başında, olgun ve zeki bir kadınsın. Tamamen duygularınla hareket etmek yerine seçimlerini mantık süzgecinden geçirebilecek birisin bu yüzden ben, bu kadar yanlış bir eş seçimi yapmış olmana ihtimal veremediğimden hem çok şaşırdım hem öfkelendim.
Vurması son derece çirkin, geri adım atmak yerine yaptıklarımın arkasındayım demesi daha da çirkin. Bu yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Boşan desem bir türlü, o tokadı sineye çek bir müddet sonra barış desem başka türlü.
Kaldı ki niye sineye çekesin.
Bilemedim hayatım, galiba birbirinize karşı tahammülsüzlük başlamış,başka türlü arada böyle hakaretler uçuşmaz, bir süre ayrı kalın olan biteni tartın ona göre karar verin.