- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
içim inanılmaz acıyor ve daralıyor. ağlıyorum nefes alamıyorum. tarifsiz ama tarifsiz bir acı. herkes sever ama ben bilmiyorum fazla sevdim insan üstü sevdim.
eşimle zaten sorunlarımız vardı ama bugün ikimizde alkollüydük. sonra inanılmaz saçma bir sebepten tartışmaya başladık. sonra o tartışma büyüdü çığlık çığlığa bağrışmaya dönüştü. araba kullanıyordu eşim. sağa sola savruldu araba. sonra bana küfretti. hemde çok büyük bir küfür ilk defa.. bende bunu duyunca ona küfrettim o da bana tokat attı. ilk defa küfür ve şiddet yaşadık inanamadım. öyle bir delirdimki arabanın kapısını açtım indir beni burda diye bağırdım. kapıyı kapattırdı.
o öfkeyle aldım elime telefonu annemi aradım. olanları söyledim ve avukat tutalım boşanıyoruz dedim. ilk ışıkta durduğundada attım kendimi arabadan. bir akrabası vardı annemin avukat. annemden numarasını aldım. aradım boşanmak istediğimi söyledim. tamam yarın gel dedi başlarız işlemlere dedi. eşimede (hala niye eşim diyosam) mesaj attım işlemleri başlatıyorum diye. o da annesinin yanına gitmiş anlatmış. karşılıklı öyle bir hırs yaptıkki..
şu an annemdeyim bende. yeni yeni sakinleşiyorum. kapattım telefonumu. telefondski ismini bile değiştirdim resimleri sildim. sanki kabus gibi uyanınca biticek gibi ama gerçek dimi?.. uyanamıyorum kabustan..
bir anda nasıl oldu nasıl bu hale geldik bilmiyorum. bunca sene sonra bana nasıl vurdu bilmiyorum. ve en son avukata verdiğimi söylemek için mesaj attığımda kendimi tutamayıp bunu nasıl yaptın falanda dedim. yaptığım herşeyin arkasındayım hakketin dedi. öyle bir sinirlendimki sen erkek olsan bir kadına ne söylenip ne söylenmeyeceğini el kalkmayacağını bilirdin. üstelik karına ettiğin küfre bak. sen erkek değilsin oğlan çocuğusun yeter ben mii büyüteceğim seni dedim. bu arada eşim 27 yaşında ben 30.
ben bu yaptığını asla ama asla kabullenemiyorum. yani nasıl olabilir böyle bir şey bu nasıl bir cesaret şuursuzluk.. daha ekleyebileceğim sıfatları buraya yazamıyorum.. ve bir tokatla siz boşanır mıydınız bilmiyorum ama ben boşanıyorum..
keşke hepsi kötü bir rüya olsa.. uyansam sarılsam ona bana bunu yaşatmamış olsa.. bu acı beni öldürüyor.. öldürüyor.. tarifsiz... özlüyorum bile özlediğim için kendime kızıyorum bu kadar mı gurursuzsun dite. yarın arayıp seni seviyorum diyip ona koşasım sarılasım var ama katlanamıyorum böyle bir hareketi yiyemem yutamam bunu affedemem.. hayatımda bu kadar kafam karışmadı bu kadar nefret etmedim ve bu kadar acı çekmedim. şimdi napıcam ben? yarın gidip boşanıcam dimi.. bu acı kalıcı olacak dimi... zamanla azalsada geçmiycek dimi... peki ya düzelsek? hiçbir şey aynı olmayacak bir kere yaptığı için yeniden yapacak ben bir kere kabullendiğim için cesaret alacak kimbilir nasıl bir ilişkimiz olacak. herşeyden önemlisi bunu ben kendime yediremiycem hatırladıkça nefret edicem..
benim yerimde olsanız ne yapardınız?
bir sonraki olursa bende karşılık veririm zaten sonrasını düşünemiyorum.. doğru bende böyle düşünüyorum ama bir taraftanda düşünemiyorum. beynim sünger gibi aslında mantıklı hiçbir şey düşünemiyorum..Bosanirdim, alkol asla siddete bahane olamaz. Bana birazcik saygisi olan bir adam da hicbir kosulda bana siddet uygulayamaz.
boyle evliliklerin devami facia oluyor zaten, cunku taviz tavizi doguruyor bir sure sonra bir bakiyorsunuz ev dovus sporlari kulübüne dönmüş. Uzatip cirkinlesmenin manası yok.
dünyanın en saçma sebebi. alışverişe çıkacaktık onun yerine başka bir şey yapmak istedi. bende istemedim hırs hırs hırs.. bende ayrı ayrı gidelim dedim benden ayrı olmaya çok meraklısın dedi böyle böyle gidiyor bu.. tamamını bende hatırlamıyorum. çocuk kavgası gibiydi. ikimizde tam bir gerizekalıyız bari birimiz biraz akıllı olsa alttan alacak ama..Yanlis anlamayin beni. Ama ikinizde zaten alkolliussunuz ikinizde kontrol edememissiniz kendinizi. Ve acaba niye yartistiniz, neler soyleyip birbirinizi nasil kiskirttiniz cok merak ediyorum.
Pispisine biten bir evlilik
Olucak sizinki. Ce suc sadece kocanizda deyil gibi gorunuyor. Ikiniz de tartismissiniz ikiniz de devam etmissiniz. O sadece size ilk el kaldiran olarak bir tik one gecmis o kadar.
şu an hissettiğim tek şey acı.. çok teşekkür ederim inşallah.okudum ve tek hissettiğim şey "acı"..
keşke olmasaydı evet bu yaşananlar ama işte hayat gerçekten bazen çok zor..
daha herşey çok yeni. herşey değişebilir. o yüzden sadece sizin için güzel şeyler olur inşallah diyorum
dünyanın en saçma sebebi. alışverişe çıkacaktık onun yerine başka bir şey yapmak istedi. bende istemedim hırs hırs hırs.. bende ayrı ayrı gidelim dedim benden ayrı olmaya çok meraklısın dedi böyle böyle gidiyor bu.. tamamını bende hatırlamıyorum. çocuk kavgası gibiydi. ikimizde tam bir gerizekalıyız bari birimiz biraz akıllı olsa alttan alacak ama..
evet öyle.. sosyal mesajı hepimiz aldık sağolun.. ama benim sorumun cevabı bu değil.Elbetteki arabaya alkollü binmem .Sürücü alkollüyse yine binmem sürücüyü de indiririm o arabadan ne kendi ne de başkasının hayatını tehlikeye atma hakkımız yok . Öyle değil mi .
Benzer konu bir arkadaşımın başına geldi. Yılbaşı yemeğinde alkol sonrası kocası tarafından şiddet gördü.
Hemen boşandı. Bir çocuğa rağmen.
Hatta yeniden evlendi ona değer veren biriyle, bebekleri oldu.
Bence şiddet şiddettir, tek tokat da olsa, alkolden sonra da olsa.
Sokakta başka bir kadına tokat atsaydı, alkollü diye mazur görülebilecek miydi? Başka bir adama tokat atsaydı?
Karısı diye adamın malı mı oluyoruz! İstediğini yapmakta serbest mi?
Bence affedilemez bir hareket.
evet öyle.. sosyal mesajı hepimiz aldık sağolun.. ama benim sorumun cevabı bu değil.
Bundan sonra dikkat edersiniz.sizde eşinize hakaretler etmişsiniz ancak ne olursa olsun olay şiddet boyutuna geçmemelidir. Her hakaret edeni ya da kendimizden güç olarak zayıf olanı dövmeye kalkarsak haktan hukuktan söz edemeyiz.esiniz bir an önce kendine gelir inşallah.o kadar haklısınız ki nasıl kaza yapmadık hadi biz haketmiş olacaktık çarptığımız insanlar zarar görecekti. aslında hiç içmek gibi bi amacımızda yoktu gündüz vakti. kuzeni yeni iş buldu onu tebriğe gittik 1 saat uğrıycaktık güye. orda yemeğin yanında şarap çtik sonra muhabbet devam edince bizde devam ettik içmeye. sarhoş değildik ama alkol hani kavgayı tüm duyguları daha çok alevlendirirya öyle oldu bizdede.
ilk sinirle çok adım attım aileler duydu avukat arandı vs çok aptallık ettim keşke yapmasaydım dediğiniz gibi bekleyip hareket etseydim..Mesaj sosyal değildi . Ben her zaman bir işe başlarken o işin sonunu düşünenlerdenimdir . İçkili arabaya binerseniz seçenekler her zaman sınırlıdır .
O an eşinizde sizde öfkelenmişsiniz . Eşinizde sizde sakinleşip alkolün etkisi geçince üzülebilirsiniz. Boşanma için özellikle de eşinizi bu kadar seviyorsanız . Daha yapıcı ve sakin hareket edin.
Ikinizde alkolluymussunuz, ikinizde kufretmissiniz.. Şartlar buraya kadar eşit.içim inanılmaz acıyor ve daralıyor. ağlıyorum nefes alamıyorum. tarifsiz ama tarifsiz bir acı. herkes sever ama ben bilmiyorum fazla sevdim insan üstü sevdim.
eşimle zaten sorunlarımız vardı ama bugün ikimizde alkollüydük. sonra inanılmaz saçma bir sebepten tartışmaya başladık. sonra o tartışma büyüdü çığlık çığlığa bağrışmaya dönüştü. araba kullanıyordu eşim. sağa sola savruldu araba. sonra bana küfretti. hemde çok büyük bir küfür ilk defa.. bende bunu duyunca ona küfrettim o da bana tokat attı. ilk defa küfür ve şiddet yaşadık inanamadım. öyle bir delirdimki arabanın kapısını açtım indir beni burda diye bağırdım. kapıyı kapattırdı.
o öfkeyle aldım elime telefonu annemi aradım. olanları söyledim ve avukat tutalım boşanıyoruz dedim. ilk ışıkta durduğundada attım kendimi arabadan. bir akrabası vardı annemin avukat. annemden numarasını aldım. aradım boşanmak istediğimi söyledim. tamam yarın gel dedi başlarız işlemlere dedi. eşimede (hala niye eşim diyosam) mesaj attım işlemleri başlatıyorum diye. o da annesinin yanına gitmiş anlatmış. karşılıklı öyle bir hırs yaptıkki..
şu an annemdeyim bende. yeni yeni sakinleşiyorum. kapattım telefonumu. telefondski ismini bile değiştirdim resimleri sildim. sanki kabus gibi uyanınca biticek gibi ama gerçek dimi?.. uyanamıyorum kabustan..
bir anda nasıl oldu nasıl bu hale geldik bilmiyorum. bunca sene sonra bana nasıl vurdu bilmiyorum. ve en son avukata verdiğimi söylemek için mesaj attığımda kendimi tutamayıp bunu nasıl yaptın falanda dedim. yaptığım herşeyin arkasındayım hakketin dedi. öyle bir sinirlendimki sen erkek olsan bir kadına ne söylenip ne söylenmeyeceğini el kalkmayacağını bilirdin. üstelik karına ettiğin küfre bak. sen erkek değilsin oğlan çocuğusun yeter ben mii büyüteceğim seni dedim. bu arada eşim 27 yaşında ben 30.
ben bu yaptığını asla ama asla kabullenemiyorum. yani nasıl olabilir böyle bir şey bu nasıl bir cesaret şuursuzluk.. daha ekleyebileceğim sıfatları buraya yazamıyorum.. ve bir tokatla siz boşanır mıydınız bilmiyorum ama ben boşanıyorum..
keşke hepsi kötü bir rüya olsa.. uyansam sarılsam ona bana bunu yaşatmamış olsa.. bu acı beni öldürüyor.. öldürüyor.. tarifsiz... özlüyorum bile özlediğim için kendime kızıyorum bu kadar mı gurursuzsun dite. yarın arayıp seni seviyorum diyip ona koşasım sarılasım var ama katlanamıyorum böyle bir hareketi yiyemem yutamam bunu affedemem.. hayatımda bu kadar kafam karışmadı bu kadar nefret etmedim ve bu kadar acı çekmedim. şimdi napıcam ben? yarın gidip boşanıcam dimi.. bu acı kalıcı olacak dimi... zamanla azalsada geçmiycek dimi... peki ya düzelsek? hiçbir şey aynı olmayacak bir kere yaptığı için yeniden yapacak ben bir kere kabullendiğim için cesaret alacak kimbilir nasıl bir ilişkimiz olacak. herşeyden önemlisi bunu ben kendime yediremiycem hatırladıkça nefret edicem..
onun aileside benimkide olmuyorsa ayrılın diyecek bizim işimize karışma taraflısı değiller barıştırma yönünde bir hareket gelmez. ama işte ben sabırsızım hep hayatta bundan zarar görüyorumŞişede durduğu gibi durmaz diye boşuna dememiş ler çok erken karar veriyorsunuz bi sakinlesin kafanizi toplayın oda sakinlessin aile büyükleri araya girer baristirir belkide...ama bir karar vermeden önce üç gün doğumunu bekle diye bir laf var..