ne diyeceğimi bilmiyorum; boşanıyorum

Bak bunu bilmiyordum.
Bu adamin burnunun iyice surtuesi gerekiyo cidden.

ilk sinirle çok adım attım aileler duydu avukat arandı vs çok aptallık ettim keşke yapmasaydım dediğiniz gibi bekleyip hareket etseydim..

Hala geç değil ki kendinizi üzmeyin . Avukatla yine görüşürsünüz ama hemen yarın boşanma gibi bir zorunluluğunuz yok . Ben eşinizin hatasını zamanla anlayacağını düşünüyorum .

Hala geç değil ki kendinizi üzmeyin . Avukatla yine görüşürsünüz ama hemen yarın boşanma gibi bir zorunluluğunuz yok . Ben eşinizin hatasını zamanla anlayacağını düşünüyorum .
inşallah.. gerçi o durumda ne yapacağımıda tam bilemiyorum ama.. hayırlısı olsun

doğru kurması zor ama bozması bu kadar kolay işte.. şimdi o tokatını kabul edersem bundan sonra hep cesaret edecek..

Bence de affetmek yasanan olayın devamını körukluyor,zaten pısman da degıl gayet rahat su an o da sokta bellı kı...İstersen dava ac,cekısmelı olursa ve sakınlestıgınız döneme denk gelırse oturur konusursunuz..aılelere yansıtmanız hos olmamıs ..

Bir konuda kumar bagimliligi smdi de alkol konusunu okudum.bence evliliginizin sarsilmasnda bunlarin da payi var barissaniz bile alkolu falan hayatnizdan cikarin.simdi rest cekin siz adim atmayin.yaptigi hatayi anlayip donerse tekrar konusursunuz.ailenize yansitmaniz kotu olmus ama

barısırsın canım merak etme
sız bır tokatla bosanırmıydınız ben bosanıyorum demıssın
daha olay sogumadan yarın kollarına kosup sarılasın var
bıde olay soguyunca pısmanım dıyıp ozur dılemeyesın sakın

Nişanlı olsun eş olsun ayrılma süreçleriçok zor ve yıpratıcı olur. Rabbim yardım etsin umarım doğru karar olur

Helal sana ya millette bosanmayi kolay saniyor arada sevgi varken alkol bu sonuçta bi de biri bosandiktan sonra bir ani olarak kalicak demiş ya ne saçma insanlar var

Helal sana ya millette bosanmayi kolay saniyor arada sevgi varken alkol bu sonuçta bi de biri bosandiktan sonra bir ani olarak kalicak demiş ya ne saçma insanlar var
o zaman küçük bir empati yapalım. kendinizi benim yerime koyun. çiddi çok sevdiğiniz bir adam var. size tokat atıyor ve pişman olmadığını hakketiğinizi söylüyor. çok acı çekiyorsunuz boşanmak istemiyorsunuz bu acı kalıcı olmasın diye ama karşı taraf pişman olmazsa çaba göstermezse naparsınız yinede boşanmak zor olur deyip kendi kendinize geri mi dönersiniz? zaten arada alkol olmasa bir dakika düşünmiycem boşanma konusunda. ama sırf alkol bizi körükledi diye acaba var kafamda ama bunu hemen kabul etmem şiddeti ilişkimizde normalleştircek. zaten bu kadın bana dönüyor boşanmaya cesaret edemiyor diye ohhh devam bundan sonra.. bende karşılık vericem tabi sonra ne olacak?

Başka birinin konusuna "Değişmez ki" yazmışsınız. Kendi yorumlarınız size yol gösterecektir sanıyorum.

Konunu empati yaparak okudum çok sevdiğim bi Esim var ve düşündüm ama atladigim bi yer olmuş o da esinizin olaydan sonra da pişman değilim demesi iste bu laftan sonra ne diyeceğimi bilemedim
Ayrica lafim yorum yapan arkadaslaraydi

Eşim bir kere üstüme yürüdü bişey yapmadı tabii sadece yürüdü nedenini hatırlamıyorum ama kavga anında olduğu için nedeni açık değil mi? İçinden geçirdi öyle bir şeyi ya da korkutmak istedi bilmiyorum. Evden çıkmam bir dakika sürdü. Gece onbirdi. Otele gittim. Eğer başka şey olsaydı geri dönmezdim. Aslında dönme konusunu da çok düşündüm ama ikimiz de çalıştığımız memleketten uzak olduğumuz bir de küçük kızımız olduğu için döndüm. Ama dediğim gibi kalksaydı o el hiç sanmam yüzüne bile bakayım. Eğer bir kadının ayakta duracak maddi gücü de var ise bazı şeyleri sineye çekmesi aslında yavaş yavaş kendinden vazgeçmesi kendini unutması demek bence. Hayırlısı olsun konu sahibi hakkında

Siddeti asla tasvip etmem ama ikiniz de cocuk gibisiniz. Birbirinize destek olmak yerine birbirinizle yarisiyorsunuz sanki. Bir de siz en ufak kavgada annenize mi anlatiyorsunuz herseyi. Yani bir oncekinde de taksiye binip annenize gitmissiniz. Evlilik oyun degil ki. Yaris da degil. oyle hersey de ailelere anlatilmaz. Olaylar iki kisi arasinda cozulemeyecek duruma gelirse aile buyukleri araya sokulur.
hirsla kalkan zararla oturur demis atalarimiz. Alkollun etkisiyle is cigrindan cikmis. Siz hirsinizi alamamissiniz avukati aramissiniz.....arka arkaya dusunulmeden yapilan bir suru sey... simdi de tukurdugumu yalasam mi yalamasam mi... seviyorum ama bir kere oldu bir daha olursa...
olaylarin bu boyuta gelmesinde ikinizin de sucu var. Biri tartisma aninda parlarken digeri sakinligini koruyamiyor.
siddeti asla onaylamiyorum ama alkollu olmaniz da ayri bir vukuat. Ne desem ki. Nerden baksaniz trajikomik olmus.
Beyefendi de hala anladigim kadariyla pisman degil. Gerci erkeklerin jetonlari hep gec duser.
asla acele kararlar vermeyin. En az ustunden bir gun gecsin. Oturun bi sakin kafsyla dusunun. Ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz. Gerekirse esinizle de konusun. Evlilik bu. Bossnmaktan bahsediyorsunuz, bi ofkeyle ani bir kararla karsr vermeyin. Bekleyin biraz. Ikinizin de ofkesi bir dinsin. Inadi birakin artik.

Alkol ve sonuç.... Sizin adınıza üzüldüm. Sizi bilemem ama ben sadece küfür bile etse boşanmaya kalkarım. Çünkü eşim küfreden biri değil. Alkol aldığı için de boşanırdım ama siz de kullanıyorsunuz. Ben eski bağımlıyım. Bilemiyorum ama eşiniz hatasından dolayı pişman bile olmamış. Boşanmaktan başka çözüm yok gibi. Hatasında ısrarcı arkadaş...

bu gün çok aptalca hareket ettim. o hırs acaip bir şey lanet gibi hep onun yaptığının daha fazlasını yapma çabası hep bir adım ileri götürme çabası. o küfür ettiğinde ben etmeyip sakince küs kalıp burnunu sürtsem deliler gibi pişman olacaktı bende aynı şeyleri yaptım içinden çıkılmaz bir hal aldı. ailelere yansıtmak benim en ama en büyük aptallığım yani anlamıyorum kendimi bir dur bi sabırlı ol dimi yokkk.. sanki cezalandırıyourm.. eşim aslında hep engel olur yansıtmama geri dönüşü olmaz diye ama offf gerçekten çokcukça bir hırs düşündükçe nefret ediyorum bizden huyumuzdan...

ama bir de şu var genelde ben alttan alıyorum ama o hiç beni alttan almıyor daha bir kere bile yaşanmadı bu. karşılıklı olmayınca bende kendimi frenleyemiyorum..

Benmde bi derdim var acaba bunu nasıl paylaşıcam ve canm gerçkten sanada üzüldüm

IKinizde daha ergensiniz. Merak etmeyin hayat budar olgunlastirir boyle boyle... altindan kalkamiyacaginiz seye niye girdiniz niye evlendiniz. Florte devam etseydiniz. Kufur hirs ego isi. Susmak her zaman iyidir. Susmak en guzel cevaptir. Hem seviyeni dusurmezsin hem de aslunda karsindakinin vicdanini dinlemesine izin vermis olursun. Simdi ne oldu? Ikinizde birbirinizin ustune cikayim derken herseyi berbat ettiniz. Iyi mi oldu? Oysa bir taraftan biri konusurken digeri sakin olsaydi oburu de ne yapiyorum ben diye dusunecekti. Kendine ceki duzen verecekti. Ikiniz de olgun davranmamissiniz. Hic degilse bu saatten sonra olgun davranin da biraz sakinlesene kadar adim atmayin. Ortalik bir durulsun. Herkes kendine bir gelsin. Sonra da oturun konusun.

Araba kullanacak kadar kendinde ama karisina ettiği kufurun, vurduğu tokatin sebebi "alkol" hatta farkında olmayabilir bile yazilmis bana komik geldi bu bahane. Ancak kendini kandirmak olur bu.

Farkinda olmadan bunlari yapacak kadar sarhoş olsaydi o arabayla annesinin evine varamazdi.

Eski konunuzu da paylasmis birisi Eşiniz değişmez biliyorsunuz ,siz zaten şimdiden pismansiniz .Dilerim bundan ilerisini yasamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…