ne dedigi belli olmayan bir eski sevgilim

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
Sevgilimle 1-2 ay once ayrildik bizim 2 senedir bi komsunun cocugu var surekli bize gelir eski sevgilimde cok kizardi ama o zamanlar cikiyorduk tabi ! Suan ayriyiz ama o cocugu bizim apartmana girerken gordugu zaman kapiyi yumrukladi konusmaya gittigim zaman hic konusmadi eski tavirlarini sergiledi 1 hafta oncede "sen burdan gitmeden ben gitmeden olmaz bu is" demisti onun demesinin sebebi ise semtte bize karsi cikan cok var. Disardan biri olarai yorumunuz nedir ne yapayim bu arada patronu konusmamiz icin bizi biyere goturucek son kez ama ne diyecem hic bilmiyorum onu gorunce unutuyorm herseyiii

Niye patronu götürüyor anlamadım?

İçime kurt düştü. siz kendiniz de gidebilirsiniz illa konuşacaksanız.

Ayrıca sizin evinize giren çıkandan ona ne, kapı yumruklamak nedir.
Patronu ikimizinde cok yakin tanidigi biri dukkanda konusunca anlasamiyoruz firsat bulamiyoruz

şimdi aynı semttesiniz ve semtte sizin ilişkinizi istemeyen kimseler yüzünden ayrıldınız ama arada aşk var ve eski sevgilin seni hala kıskanıyor . Hımmm arada aşk var gibi biz bitir desek de evlen desek de bu işler anlık . Tek tavsiyem yanınla bir kız arkadaşınla biber gazı götür ne olur ne olmaz :)

Goturmeme gerek yok cunku onlar bana en son zarar verecei kisilerr :) bu arada kiskaniyor diyolar ama bu olaydan sonra konusmamasi yuzume bile bakmamasi ne alaka?

Goturmeme gerek yok cunku onlar bana en son zarar verecei kisilerr :) bu arada kiskaniyor diyolar ama bu olaydan sonra konusmamasi yuzume bile bakmamasi ne alaka?

bu komşu çocuğunuz hala kıskanıyor diye anladım ben . Mesajınız biraz karışıkta ... Kıskanmıyorsa sevgi bitmiştir .

bu komşu çocuğunuz hala kıskanıyor diye anladım ben . Mesajınız biraz karışıkta ... Kıskanmıyorsa sevgi bitmiştir .
Komsu cocug7 degil eski sevgilim onu bizim apartmana girdigini gorunce dis kapiya sert sekilde vurdu mesaji cok karisik yazmisim evet bu arada anlamadigim kiskaniyor madem neden benle konusmuyor? Ayrilali 2 ay oldu daha 1 hafta once bana bakti diye taksiciyede vurmustu ama asiri umursamaz davraniyor kinusmaya gidince beni geri ceviriyo bi erkekle gorunce hemen kapiya cikiyo

Ya canım istememde yan cebime koy işte . Hani biz burnunu sürttürmek istediğimiz erkeğe hem pas vermez hem de yanına kız yaklaştırmayız ya aynısı :))

Ya canım istememde yan cebime koy işte . Hani biz burnunu sürttürmek istediğimiz erkeğe hem pas vermez hem de yanına kız yaklaştırmayız ya aynısı :))
Ya napicagimi sasirdim sussam olmuyor konussam cevap vermiyor cevap versede istemiyorum sevmiyorum ama ileride olabilirde diyor ruh hastasi yapti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…