Ne dusunecegimi sasirdim bi karisiyor bi umursamaz davraniyo beni millete sikayet ediyor cocuk gibi ama sevmeyen insanda karismaz diye dusumuyorum?Ask var arada bitmez bu is
Patronu ikimizinde cok yakin tanidigi biri dukkanda konusunca anlasamiyoruz firsat bulamiyoruzNiye patronu götürüyor anlamadım?
İçime kurt düştü. siz kendiniz de gidebilirsiniz illa konuşacaksanız.
Ayrıca sizin evinize giren çıkandan ona ne, kapı yumruklamak nedir.
Patronu ikimizinde cok yakin tanidigi biri dukkanda konusunca anlasamiyoruz firsat bulamiyoruz
Bencede :) duzensizSorunlu birisine benziyor. Barışmayın bence tekrardan.
Ben hep netim ama o surekli yön degistiriyorNet tavırlar her iki taraf için de olması gerekendir. hakkında hayırlısı.
Goturmeme gerek yok cunku onlar bana en son zarar verecei kisilerr :) bu arada kiskaniyor diyolar ama bu olaydan sonra konusmamasi yuzume bile bakmamasi ne alaka?şimdi aynı semttesiniz ve semtte sizin ilişkinizi istemeyen kimseler yüzünden ayrıldınız ama arada aşk var ve eski sevgilin seni hala kıskanıyor . Hımmm arada aşk var gibi biz bitir desek de evlen desek de bu işler anlık . Tek tavsiyem yanınla bir kız arkadaşınla biber gazı götür ne olur ne olmaz :)
Goturmeme gerek yok cunku onlardan zarar gelecek en son kisiler :) bu arada kiskaniyor diyolar ama bu olaydan sonra konusmamasi yuzume bile bakmamasi ne alaka?
Goturmeme gerek yok cunku onlar bana en son zarar verecei kisilerr :) bu arada kiskaniyor diyolar ama bu olaydan sonra konusmamasi yuzume bile bakmamasi ne alaka?
Komsu cocug7 degil eski sevgilim onu bizim apartmana girdigini gorunce dis kapiya sert sekilde vurdu mesaji cok karisik yazmisim evet bu arada anlamadigim kiskaniyor madem neden benle konusmuyor? Ayrilali 2 ay oldu daha 1 hafta once bana bakti diye taksiciyede vurmustu ama asiri umursamaz davraniyor kinusmaya gidince beni geri ceviriyo bi erkekle gorunce hemen kapiya cikiyobu komşu çocuğunuz hala kıskanıyor diye anladım ben . Mesajınız biraz karışıkta ... Kıskanmıyorsa sevgi bitmiştir .
Aynen sevmese zerre umrunda olmazsin. Senin icin dogru adam mi bilmem ama sana asikNe dusunecegimi sasirdim bi karisiyor bi umursamaz davraniyo beni millete sikayet ediyor cocuk gibi ama sevmeyen insanda karismaz diye dusumuyorum?
Komsu cocug7 degil eski sevgilim onu bizim apartmana girdigini gorunce dis kapiya sert sekilde vurdu mesaji cok karisik yazmisim evet bu arada anlamadigim kiskaniyor madem neden benle konusmuyor? Ayrilali 2 ay oldu daha 1 hafta once bana bakti diye taksiciyede vurmustu ama asiri umursamaz davraniyor kinusmaya gidince beni geri ceviriyo bi erkekle gorunce hemen kapiya cikiyo
Ya napicagimi sasirdim sussam olmuyor konussam cevap vermiyor cevap versede istemiyorum sevmiyorum ama ileride olabilirde diyor ruh hastasi yapti beniYa canım istememde yan cebime koy işte . Hani biz burnunu sürttürmek istediğimiz erkeğe hem pas vermez hem de yanına kız yaklaştırmayız ya aynısı :))
Ben ona sevmiyosan neden bunlari yapiyosun dedim aldigim cevap"seni korumak istiyorum" olduAynen sevmese zerre umrunda olmazsin. Senin icin dogru adam mi bilmem ama sana asik
Simdi eski sevgiliniz sevmiyorum dese ama boyle hareketler yapsa siz ne anlarsiniz umutlanmaz misiniz?Aynen sevmese zerre umrunda olmazsin. Senin icin dogru adam mi bilmem ama sana asik
Ben ona sevmiyosan neden bunlari yapiyosun dedim aldigim cevap"seni korumak istiyorum" oldu