- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Insan sevmedigi birini kiskanmaz ve korumazBen ona sevmiyosan neden bunlari yapiyosun dedim aldigim cevap"seni korumak istiyorum" oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan sevmedigi birini kiskanmaz ve korumazBen ona sevmiyosan neden bunlari yapiyosun dedim aldigim cevap"seni korumak istiyorum" oldu
21 yasinda bencedeyaşlar kaç Askere gitsin gelsin düzelir filan
Peki nasil hareket etmeliyim?Insan sevmedigi birini kiskanmaz ve korumaz
Ya ben ona hic oyle kelimeler kullanmadim hep seviyorum dedim net oldum konustugumuz zaman diyecem ama bunlari :)17 sinden hallice oğlan çocuğu gibi davranıyor . Yaşının adamı olsun . (Sanırım olgun seviyorum ) Neyse işte zorla onu 2 seçeneğin var de ya sıfatın olur yanımda olursun yada benim için hiç bir anlam ifade etmez yanıma yaklaşamazsın de . Netlik güzeldir . Adamın sıfatı vs yok seni koruyor yok öyle yağma temizlerim deni hayatımdan de
Komsu cocug7 degil eski sevgilim onu bizim apartmana girdigini gorunce dis kapiya sert sekilde vurdu mesaji cok karisik yazmisim evet bu arada anlamadigim kiskaniyor madem neden benle konusmuyor? Ayrilali 2 ay oldu daha 1 hafta once bana bakti diye taksiciyede vurmustu ama asiri umursamaz davraniyor kinusmaya gidince beni geri ceviriyo bi erkekle gorunce hemen kapiya cikiyo
Ben ona sevmiyosan neden bunlari yapiyosun dedim aldigim cevap"seni korumak istiyorum" oldu
Simdi eski sevgiliniz sevmiyorum dese ama boyle hareketler yapsa siz ne anlarsiniz umutlanmaz misiniz?
Soyledikleriniz aklimda kalicak. Tesekkur ederimKarısına iyi davranmayan ancak zar zor da olsa kadın artık dayanamayıp ayrılınca sürekli ensesinde olan, direkt ya da dolaylı yoldan hala baskı altında tutmaya çalışan, başkaları ile arkadaş ya da sevgili olarak görüşmesini kabullenemeyen ve hatta bu olayların en başında ya da en sonunda eski karısının canına kasteden manyaklar gibi davranıyor.
Ne demek kapıyı yumruklamak??? Ne hakla?
Siz korunmaya mı muhtaçsınz? Bir erkege sıgınarak mı hayatınızdaki problemlerin üstesinden geleceksiniz? Kendi problemlerinizi kendiniz çözebilecek yaşta, yani yetişkin biri degil misiniz?
Sizin hayatınızın kontrolunun yalnızca sizde oldugunu kabul etmeyen biriyle ömrünüzü heba etmek mi istiyorsunuz?
Ayrıca şu an hiç alakanız olmayan komsunun cocugunu kendi apartmanına girerken gördü diye, bu kadar saçma bir nedenle sırf kıskanclık krizine girerek kapıyı yumrukluyorsa o kişiye nasıl güveneceksiniz?
Başka bir krizde hangi mantıksız sebeple hangi şiddet dolu eylemi gerçekleştirecegini kestirebiliyor musunuz?
Aklınızdan zorunuz yoksa böyle davranan kişi için umutlanılmaz.
Sizi birleştirmeye çalışan insanlara güveniyor seviyor olsanız dahi üst üste yanlışlar yapan kişi hakkında sizi uyarıp dikkatli olmanızı söylemek yerine bulusturmaya calısıyorlarsa onlar da pek saglıklı düşünemiyor ya da sizin canınızı, geleceginizi yeterince umursamıyorlar demektir. Dikkatli olun.
Patron karışıyor semt sakinleri karışıyor eski sevgili ama eve gelen gidene karışıyor....Yaşlar küçük sanırımSevgilimle 1-2 ay once ayrildik bizim 2 senedir bi komsunun cocugu var surekli bize gelir eski sevgilimde cok kizardi ama o zamanlar cikiyorduk tabi ! Suan ayriyiz ama o cocugu bizim apartmana girerken gordugu zaman kapiyi yumrukladi konusmaya gittigim zaman hic konusmadi eski tavirlarini sergiledi 1 hafta oncede "sen burdan gitmeden ben gitmeden olmaz bu is" demisti onun demesinin sebebi ise semtte bize karsi cikan cok var. Disardan biri olarai yorumunuz nedir ne yapayim bu arada patronu konusmamiz icin bizi biyere goturucek son kez ama ne diyecem hic bilmiyorum onu gorunce unutuyorm herseyiii
Onlara gore oyle degil ama oyle bi yerde yasiyoruz ki yirtik pantolon giyen hanimlara bile her yeri acikmis gibi bakiyolarsemttekiler ne alaka yahu? size ne onlardan
21 yasindaPatron karışıyor semt sakinleri karışıyor eski sevgili ama eve gelen gidene karışıyor....Yaşlar küçük sanırım