ne dedigi belli olmayan bir eski sevgilim

17 sinden hallice oğlan çocuğu gibi davranıyor . Yaşının adamı olsun . (Sanırım olgun seviyorum ) Neyse işte zorla onu 2 seçeneğin var de ya sıfatın olur yanımda olursun yada benim için hiç bir anlam ifade etmez yanıma yaklaşamazsın de . Netlik güzeldir . Adamın sıfatı vs yok seni koruyor yok öyle yağma temizlerim deni hayatımdan de

Ya ben ona hic oyle kelimeler kullanmadim hep seviyorum dedim net oldum konustugumuz zaman diyecem ama bunlari :)

Ben ona sevmiyosan neden bunlari yapiyosun dedim aldigim cevap"seni korumak istiyorum" oldu

Simdi eski sevgiliniz sevmiyorum dese ama boyle hareketler yapsa siz ne anlarsiniz umutlanmaz misiniz?

Karısına iyi davranmayan ancak zar zor da olsa kadın artık dayanamayıp ayrılınca sürekli ensesinde olan, direkt ya da dolaylı yoldan hala baskı altında tutmaya çalışan, başkaları ile arkadaş ya da sevgili olarak görüşmesini kabullenemeyen ve hatta bu olayların en başında ya da en sonunda eski karısının canına kasteden manyaklar gibi davranıyor.

Ne demek kapıyı yumruklamak??? Ne hakla?

Siz korunmaya mı muhtaçsınz? Bir erkege sıgınarak mı hayatınızdaki problemlerin üstesinden geleceksiniz? Kendi problemlerinizi kendiniz çözebilecek yaşta, yani yetişkin biri degil misiniz?
Sizin hayatınızın kontrolunun yalnızca sizde oldugunu kabul etmeyen biriyle ömrünüzü heba etmek mi istiyorsunuz?

Ayrıca şu an hiç alakanız olmayan komsunun cocugunu kendi apartmanına girerken gördü diye, bu kadar saçma bir nedenle sırf kıskanclık krizine girerek kapıyı yumrukluyorsa o kişiye nasıl güveneceksiniz?
Başka bir krizde hangi mantıksız sebeple hangi şiddet dolu eylemi gerçekleştirecegini kestirebiliyor musunuz?
Aklınızdan zorunuz yoksa böyle davranan kişi için umutlanılmaz.

Sizi birleştirmeye çalışan insanlara güveniyor seviyor olsanız dahi üst üste yanlışlar yapan kişi hakkında sizi uyarıp dikkatli olmanızı söylemek yerine bulusturmaya calısıyorlarsa onlar da pek saglıklı düşünemiyor ya da sizin canınızı, geleceginizi yeterince umursamıyorlar demektir. Dikkatli olun.

Soyledikleriniz aklimda kalicak. Tesekkur ederim

Kapilari yumruklamakta neyin nesin. Iyi kötü duygusal yönden asiriya kacan insandan uzak duracaksin.

Patron karışıyor semt sakinleri karışıyor eski sevgili ama eve gelen gidene karışıyor....Yaşlar küçük sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…