Ne bu şimdi

Ama illa ki çocuktan yana ümidin varsa gidebileceği bir mekan falan varsa oraya git. Sanki tevafuken karşılaşmışsınız gibi karşılaşsan zaten birbirinizi tanıyıp em azından bir muhabbet başlar. Araya bu arkadaşını sokmadan yani.

Ben sabirli biriyimdir oyle fevri çıkışlarım yoktur ama zaten onun dediginin üstüne daha ne denir ki. Işi baltalamaya calistigi cok acik. O yuzden daha bisey demeye gerek yok. Benimle dalga gecti resmen

Ben sabirli biriyimdir oyle fevri çıkışlarım yoktur ama zaten onun dediginin üstüne daha ne denir ki. Işi baltalamaya calistigi cok acik. O yuzden daha bisey demeye gerek yok. Benimle dalga gecti resmen
Kızın amacı neydi hiç anlayamadım ama aranızı yapmak isteseydi birkaç dakikasını alırdı. Çocuk yurt dışından dönüp seni sorunca dur numarasını atayım konuşun demesi bir mesajı kadar vaktini alacaktı yani. Ama yapmak istememiş belli ki.

Bu kadar niye takıldın. Belki arkadaşın hoslanmistir yada başka biriyle görüşüyordur yada arkadaşın birbirinize uygun olmadığınızı düşünmüş olabilir. Hayırlısı olsun

Valla o kadar haklisin ki. Olan cocukla bana oldu. Kıydı bize resmen saadetimize engel oldu keske cocuga ulaşmanın baska yolu olsa

Sanki çocuk değil de arkadaşınız vazgeçmiş olabilir..Aracılara bazen tuhaf haller olabiliyor.

Hiç sorma meraklı görünürsün çocuk çok istese sana bir gün ayırır arkadaşın bile sana bahsetmeyi bırakmış sen arkadaşına o kişiyi hatırlatma manasında birinden sana tanışma teklifi olduğunu söyle bakalım sana sunduğu kişiyi hatırlayacak mı

Ya zaten onu soyledim ya arkadasima birinin daha tanismak istedigini işlerimi toparlayayim konusacam dedi. Hayir yani anlamiyorum onun yoğunluğu ne alaka cocukla tanışacak gorusecek olan o mu ben mi

Ben yurtdışında biriyle tanışmıştır belki diye düşündüm ama eğer sizi sorduysa gönderin bir istek sosyal medyadan bakalım ne tepki verecek çocuk
O zaman da itici görünmez miyim benim direkt atakta bulunmam hem aynisini o bsna yapabilir sosyal medyadan istek gonderebilir yani

Ya iste cocuk hakkindan bildigim cok bisey yok bu arkadaşı araya katmadan nasil tanisabilirim bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…