- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Çok yakin arkadasim olaydi zaten 10 defa sorardim canimsonucta arkadasiniz sorun yani ben olsam simdiye 10 kere sormustum merak ettigmden dolayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yakin arkadasim olaydi zaten 10 defa sorardim canimsonucta arkadasiniz sorun yani ben olsam simdiye 10 kere sormustum merak ettigmden dolayi
Şuan tanistigim adam sarmadı pek konusmayi nasil kesecem arkadaşa ayıp olmaz miyuzyillardir bdv de bi konuyu okuyor gibiyim:) hala mi ayni mevzu?
adamin yan yatti camura batti kismini arkadasinin seni kirmadan ilgini baska yone cekmeye calismasi olarak dusunuyorum artik olanlari.
ama bu kadar belirsizlikle yasanmaz, sen kendi agzinla duymadan rahat etmeyeceksin o da anlasildi.
adama mesaj at, ben falanca,filan arkadasim bizi tanistirmak istemisti ama kismet olmadi, tesadufen denk geldim profiline bir selam vermek istedim filan yaz.
suan tanistirdigi adam da seni sarmadiysa belirt ve konusmayi kes
SanmiyorumMerhaba hanimlar
Bugun ki ikinci konum diger konumla birbirine karismasin diye ayriyeten actim.
Konuya gelecek olursak
Bundan 1 bucuk ay once falan bir arkadasim bi tanidigindan bahsetmisti sizi tanistirayim falan diye biraz bahsetti cocuktan fotografini gosterdi begendim beni de ona gostermis o da beni begenmis. Sonra dedi ki yarin yurtdisina gidecek cocuk 1 ay kalip donecek dönünce sizi tanistiririm. Neyse bende bekledim 1 ay gecti arkadasla konustuk cocugun yurtdışından geldigini ama kendisinin sinavi hastane isleri oldugunu onlari hallettikten sonra cocukla oturup konusup ondan sonra tanistiracagini soylemisti. O konusmanin da ustunden 20 gun gecti halen ses seda yok. Ya da cocuk tanismaktan vaz mi gecti anlamiyorum. Bende hic sormadim o konuyu
Sizce arkadasim ne yapmaya calisiyor?
Ben direkt tanistirma işinin ne olduğunu sorsam mi sormasam mi?
Güncelleme: Kızlar öncelikle kusura bakmayın sizi birazcık merakta bırakmış olabilirim ama inanın o kadar yoğundum ki ancak firsat bulabildim
Gelişmelere gelecek olursam arkadasim ve cocuk bundan 3 gun once konusmuslar cocuk arkadasima demis ki kiz cok iyi begendim ama benim işim biraz sıkıntılı sehir dişina gidiyorum yurtdışına çıkıyorum arada tempon yogun, simdi vakit bulamıyorken ilerde nasil hareket edeyim danışmak istedim demis. Birde sedef hastalığı varmis bacakları hep yara bere icinde fotoğrafını falan atmış. Arkadaşımda demis ki senin sevgiliye ayıracak vaktim yok öyleyse. Ben kıza diyim önüne baksın. Bu sekilde bi yol alamazsınız. Sen böyleyken yanında hic bi kiz kalmaz. Benden icin o o kadar bekleyemez diyip konuyu kestirip atmış anlayacağınız arkadasim
Benimde kafamı karıştırdı bu durum sanki işi arkadasim bozmuş gibi hissediyorum nedense cevap verirken benim fikrimi bile almadı benim adıma karar vermis
Birde bu arkadasim baska bir tanidigiyla tanıştırdı beni, sırf onunla tanıştırmak icin bu işe taş mi koydu anlayamıyorum
Seni mi kırcam bee saldım gitti
hoslanmadigini soyle ya nolcak ki, yuzyuze bile gorusmemissiniz daha. mesajla daha kolay bence:)Şuan tanistigim adam sarmadı pek konusmayi nasil kesecem arkadaşa ayıp olmaz mi
Peki arkadasim o kadar aramızı yapmaya çalıştı nezaketen görüşmesem ayıp olur mu arkadaşahoslanmadigini soyle ya nolcak ki, yuzyuze bile gorusmemissiniz daha. mesajla daha kolay bence:)
arkadasiniz gorusmenize vesile oldu, ama kafaniz uymuyorsa sirf birini kirmamak ayip etmemek icin gorusmek bence daha cirkin. karsinizdaki insanin sizinle ilgilidusunceleri baskaysa surec uzadikca daha uzucu olabilir soylemenizPeki arkadasim o kadar aramızı yapmaya çalıştı nezaketen görüşmesem ayıp olur mu arkadaşa
anlafim olsun yin icinizde kalmaktansa sormanuz daha iyiÇok yakin arkadasim olaydi zaten 10 defa sorardim canim
Arkadaşıma ne diyim peki canimYaa olur mu öyle çok yanlış bir mantık. Sevmedigin biri ile sırf arkadaşın istedi, ugraştı diye evlenecek misin acaba!
Sevmedigin birisi ile her geçen dakikan hem sana hem karşıdaki kişiye eziyettir.
Sirf fotografa bakip olur bu is diyen adam bana guven telkin etmedi. Demek ki bu sure zarfinda baska bir fotograf gordu fikri degisti. Tanismadan, konusmadan kim hemen karar verirse hata yapar.Begenmeme gibi bi durum olacağını pek sanmiyorum cunku arkadasim benden bahsedince fotografimi gosterince cocuk olur bu is evlenicez hissediyorum falan dedi 1 saat boyunca cocukla konusmalarindan bahsetmisti
Ama vazgecmis olabilir bilemiyorum
ya bu konu ne kadar uzadı böyle. ortada fol yok yumurta yok ama haftalardır gündemde. o adamın sizden haberi var mı acaba. arkadaşınız bahsetmiş olsa bile çoktan unutmuş olabilir.Arkadaşıma ne diyim peki canim
Bu cocukla olmaz gibisinden
Evleneceğiniz kişiye siz karar verin. O taş koysa da siz gidip adamla oturup konuşun. Neden benim yerime kara veriyorsun diye de arkadaşınızla da konuşun. Oyun mu canım dur olmadı başka biriyle tanıştırayım diye.Merhaba hanimlar
Bugun ki ikinci konum diger konumla birbirine karismasin diye ayriyeten actim.
Konuya gelecek olursak
Bundan 1 bucuk ay once falan bir arkadasim bi tanidigindan bahsetmisti sizi tanistirayim falan diye biraz bahsetti cocuktan fotografini gosterdi begendim beni de ona gostermis o da beni begenmis. Sonra dedi ki yarin yurtdisina gidecek cocuk 1 ay kalip donecek dönünce sizi tanistiririm. Neyse bende bekledim 1 ay gecti arkadasla konustuk cocugun yurtdışından geldigini ama kendisinin sinavi hastane isleri oldugunu onlari hallettikten sonra cocukla oturup konusup ondan sonra tanistiracagini soylemisti. O konusmanin da ustunden 20 gun gecti halen ses seda yok. Ya da cocuk tanismaktan vaz mi gecti anlamiyorum. Bende hic sormadim o konuyu
Sizce arkadasim ne yapmaya calisiyor?
Ben direkt tanistirma işinin ne olduğunu sorsam mi sormasam mi?
Güncelleme: Kızlar öncelikle kusura bakmayın sizi birazcık merakta bırakmış olabilirim ama inanın o kadar yoğundum ki ancak firsat bulabildim
Gelişmelere gelecek olursam arkadasim ve cocuk bundan 3 gun once konusmuslar cocuk arkadasima demis ki kiz cok iyi begendim ama benim işim biraz sıkıntılı sehir dişina gidiyorum yurtdışına çıkıyorum arada tempon yogun, simdi vakit bulamıyorken ilerde nasil hareket edeyim danışmak istedim demis. Birde sedef hastalığı varmis bacakları hep yara bere icinde fotoğrafını falan atmış. Arkadaşımda demis ki senin sevgiliye ayıracak vaktim yok öyleyse. Ben kıza diyim önüne baksın. Bu sekilde bi yol alamazsınız. Sen böyleyken yanında hic bi kiz kalmaz. Benden icin o o kadar bekleyemez diyip konuyu kestirip atmış anlayacağınız arkadasim
Benimde kafamı karıştırdı bu durum sanki işi arkadasim bozmuş gibi hissediyorum nedense cevap verirken benim fikrimi bile almadı benim adıma karar vermis
Birde bu arkadasim baska bir tanidigiyla tanıştırdı beni, sırf onunla tanıştırmak icin bu işe taş mi koydu anlayamıyorum