Ne bu şimdi

Ya iste benden bahsettiginde cocuga demis yuzyuze gorusmeden telde mi konussaniz diye cocukta ben yarin yurtdisina gidiyorum saat farkindan konusamayiz dönünce telde konusup yuzyuze tanisiriz demis
Yorumlarin geneline baktigimda da cogunluk sormamdan yana

Hayirlisi tabi en başta valla dusunmekten şu saat olmus uyuyamiyorum yarin ben direkt sorayim yarin ola hayrola diyelim

Sen bilirsin elbette gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap. İnşallah gönlünce istedigin şeyler bulur seni

Sen olsan sorar miydin peki direkt yoksa hic kurcalaz miydin
Ben olsam eger içime bu saatte uyutmayacak kadar dert ettiysem sorardım tabi. Sonuçta benim çekinecegim bir durum yok ortada. Eger aracı olan kişi umursamaz davranıyorsa bu benim sorunum degil. Hem sordum diye kız bana farklı bir açıdan bakamaz, sonuçta ilk teklif eden kendisi ve merak etmek en dogal hakkım yani. Hele bir de onca zaman beklemişim

Bana da bi acayip geldi ayni isyerindeler hic mi konusu acilmiyor
ah bebeğim ah ne diyim ki.Beni fesat diye düşünme ama gerçekten o kadar şey gördüm ki şaşırmıyorum artık.Suclamak da değil bu ama şüphe.Yani bundan suphelensen kim bilecek.Ben öyle düşünüyorum aynı yerdeler illa ki konuşuyorlar.O kadar yakın arkadaş olsaydınız sen üzülme diye çocuk reddetti diyemedi sana falan bu ayakları geçin abi.Gercek dost asıl üzülme diye haftalarca bekletmez seni pat diye söyler.Bak aklinda binlerce soru oluştu.O yüzden kesinlikle gözden geçir arkadaşlığını.O adam da gerçekten hoşlanıyor olsaydı sana ulaşırdı.Hayor yani kaçıncı yy.dayiz ama başkaları aracı oluyor.Kendiniz sonra konuşsanıza.Insanlar kötü göz koyuveriyolar direk adama.

Kesinlikle katılıyorum...

Kesinlikle katılıyorum...
arkadaşıyla o adamın arasında bisey yoksa bende bisey bilmiyorum.Sevgilisi falan artık öncedendi sevgilisi var bu kimseye bulaşmaz diye ama öyle bi devire geldik ki sevgilisi olsa bile yedekte görüp konuşuyorlar.bide 2 yaş büyük diyosun ben de benimkinden 2 yaş büyüğüm ne yani çokta iyiyiz.Kesinlikle güvenme derim ki hislerimde yanılmam

Ya o derece bilemem ama gerçekten arkadaşı olsa o derece bekletmez çok saçma. Hadi onu geçtim watsap denilen bir şey var ki ülkeler arası da rahatlıkla konuşup mesajlaşabilir çocuk. Yani çocugun dedigi de mantıksız geldi ama hele ki ben bu kızla evlenirim diyecek kadar begenip de böyle demesi bir garip. Hadi onu geçtim Tr'ye geldikten sonra da ulaşabilirdi falan. Nerden tutsan elde kalıyor maalesef

En iyisi yarin mesaj atip biri daha var tanismak isteyen tanistiracaktin hani noldu diye sorsam uygun olur mu
bence direkt arayıp sor mesajla nasıl bir tavır takındığını anlayamazsın.konuşma biçimi ses tonundan daha net anlarsın.bir defa sor ve alacağın cevap olumsuzsa o işi olmamış say.belki başka birini buldu çocuk veya o başka birine ayarlamaya karar verdi.benim arkadaşımda başka bir arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela öteki arkadaşımda sürekli sıkıştırıyordu beni o çocukla tanıştırsana falan diye ilk başta birşey diyemedim ama sonunda demek zorunda kaldım.belki böyle bir durum vardır ortada.

ben olaaydim asla sormazdim, bu tanistirma mevzuunu da hayatimda yok sayardim. bak sen bekliyorsun ne zamandir ama karsi tarafin bir sekilde aklinda (onun sende ettigi kadar) yer etmemissin belli ki otelemis te otelemis nerdeyse uzerinden 2 ay gecmis mevzunun. tanisma gonullusu olsaydi arkadas ucaktan iner inmez bir program kurardi.

erkek tarafi sizi bu kadar salliyorsa sizin onu ciddiye almamanizi oneririm. ola ki hadi sugun gorusucez muhabbeti olursa o gun gercekten yapacak saha iyi bir isim yoksa kabul ederim, hatta aaaaaaa ben o mevzuyu unutmustum ya diye bir de umursamaza yatarim.

ama tunelin sonu karanlik gibi

aynen canım o yüzden diyorum bi işte bi bokluk var diye ücretsiz whatsapptan yazışıp arasabilirdi hat almaya gerek yok para vermeye.Hsngi devirdeyiz. Iki seçenek var ya arkadaşı yalandan bu çocuk seni beğendi bole bole dedi senin icin sen ne dersin diye yalandan kandirdi yada harbiden oldu bole bisi arkadasi sonra goz koydu.Baska açıklaması yok

Muhtemelen öyle oldu. Benim başıma böyle bir şey geçse arkadaşıma karşı salaga yatıp her şeyi ögrenmeye çalışırdım, kızla daha yakın olurdum yanına giderdim falan. Hadi çocugu geçtim arkadaşım gerçek bir arkadaş mı diye bakardım yani. Sonunda gerçegi ögrenip yüzüne de vururdum her şeyi.

Yani hersey olabilir bilemeyiz belki evlenmekten vazgecti, belki sizden

yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen arkadaşsa sorabilirsiniz. ama çok da yakın değilseniz sormayın bence herşey nasıip

Bence sormayın. Hayır duyan da sanar ki dünyanın bir ucuna gitmiş de saat farkı yüzünden konuşamazmış. İtalya ile Türkiye arasındaki saat farkı ne kadar allahaşkına, 1 saat belki de 2.

Demem o ki muhtemelen o beyfendi ya sizden vazgeçmiş ya da evlilikten. Veyahut kız arkadaşınız sizi birbirinize uygun gördü ve ortada karşı taraftan bi teklif dahi olmadan önce sizin ağzınızı aramak istedi, niyetinizi öğrenmek için. Bence arkadaşınızdan bu yönde size bir haber vs gelmeden siz bu konuyu açmayın. Çünkü bana sorarsanız ısrarcı gibi gözükmek itici duruyor. Salın gitsin dünyadaki tek erkek o mu? Önünüze bakın, yeni adayları değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…