- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ya iste benden bahsettiginde cocuga demis yuzyuze gorusmeden telde mi konussaniz diye cocukta ben yarin yurtdisina gidiyorum saat farkindan konusamayiz dönünce telde konusup yuzyuze tanisiriz demisHayır arsızlık degil fikirlerin ama seni bu kadar bekletenler arsız olabilir. En azından ikinizde olumlu düşündükten sonra numaralarınızı birbirinize verebilirdiniz yani bunu aracının düşünmesi lazımdı. Hem o süreçte biraz birbirinizi tanırdınız. Ama ben senin yerinde olsam ister samimi olayım ister olmayayım o kıza hiç beni bekleyen falan var diye söylemeden " kaç gündür bekliyorum hatta ay oldu. Çocuk beni deneme tahtası falan mı sandı? Ciddi düşünüyorsa bugün olumlu bir cevabı varsa versin yoksa daha bekleyemem. Çocuk degiliz ki oyun oynuyor gibi iş yapalım." der cevabı beklerdim. Bu arada 26 yaşndayım. Ben de bekarım
Hayirlisi tabi en başta valla dusunmekten şu saat olmus uyuyamiyorum yarin ben direkt sorayim yarin ola hayrola diyelimNormal konuşmak için arayın ,aranızdaki samimiyeti ve diyoloğu bilmiyorum ama ben olsam şakayla karışık ya noldu o çocuk falan derdim. Ama olacağı varsa çocuk ulaşır size zaten. Hakkınızda hayırlısı ise inşallah tanışırsınız ve her şey güzel ilerler :)
Sen bilirsin elbette gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap. İnşallah gönlünce istedigin şeyler bulur seniYa iste benden bahsettiginde cocuga demis yuzyuze gorusmeden telde mi konussaniz diye cocukta ben yarin yurtdisina gidiyorum saat farkindan konusamayiz dönünce telde konusup yuzyuze tanisiriz demis
Yorumlarin geneline baktigimda da cogunluk sormamdan yana
Sen olsan sorar miydin peki direkt yoksa hic kurcalaz miydinSen bilirsin elbette gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap. İnşallah gönlünce istedigin şeyler bulur seni
Ben olsam eger içime bu saatte uyutmayacak kadar dert ettiysem sorardım tabi. Sonuçta benim çekinecegim bir durum yok ortada. Eger aracı olan kişi umursamaz davranıyorsa bu benim sorunum degil. Hem sordum diye kız bana farklı bir açıdan bakamaz, sonuçta ilk teklif eden kendisi ve merak etmek en dogal hakkım yani. Hele bir de onca zaman beklemişimSen olsan sorar miydin peki direkt yoksa hic kurcalaz miydin
Bence de oyle ne yapmaya calistigini cozemiyorumIyi de fazla zaman olmamış mı yani karşı tarafta istiyorsa eger telefon denen bisey var sizde yetişkin olduğunuza gore birbirinizin numarasını iletip gerisine karışmamalı ne kadar yakın olsa bile
ah bebeğim ah ne diyim ki.Beni fesat diye düşünme ama gerçekten o kadar şey gördüm ki şaşırmıyorum artık.Suclamak da değil bu ama şüphe.Yani bundan suphelensen kim bilecek.Ben öyle düşünüyorum aynı yerdeler illa ki konuşuyorlar.O kadar yakın arkadaş olsaydınız sen üzülme diye çocuk reddetti diyemedi sana falan bu ayakları geçin abi.Gercek dost asıl üzülme diye haftalarca bekletmez seni pat diye söyler.Bak aklinda binlerce soru oluştu.O yüzden kesinlikle gözden geçir arkadaşlığını.O adam da gerçekten hoşlanıyor olsaydı sana ulaşırdı.Hayor yani kaçıncı yy.dayiz ama başkaları aracı oluyor.Kendiniz sonra konuşsanıza.Insanlar kötü göz koyuveriyolar direk adama.Bana da bi acayip geldi ayni isyerindeler hic mi konusu acilmiyor
Kesinlikle katılıyorum...ah bebeğim ah ne diyim ki.Beni fesat diye düşünme ama gerçekten o kadar şey gördüm ki şaşırmıyorum artık.Suclamak da değil bu ama şüphe.Yani bundan suphelensen kim bilecek.Ben öyle düşünüyorum aynı yerdeler illa ki konuşuyorlar.O kadar yakın arkadaş olsaydınız sen üzülme diye çocuk reddetti diyemedi sana falan bu ayakları geçin abi.Gercek dost asıl üzülme diye haftalarca bekletmez seni pat diye söyler.Bak aklinda binlerce soru oluştu.O yüzden kesinlikle gözden geçir arkadaşlığını.O adam da gerçekten hoşlanıyor olsaydı sana ulaşırdı.Hayor yani kaçıncı yy.dayiz ama başkaları aracı oluyor.Kendiniz sonra konuşsanıza.Insanlar kötü göz koyuveriyolar direk adama.
arkadaşıyla o adamın arasında bisey yoksa bende bisey bilmiyorum.Sevgilisi falan artık öncedendi sevgilisi var bu kimseye bulaşmaz diye ama öyle bi devire geldik ki sevgilisi olsa bile yedekte görüp konuşuyorlar.bide 2 yaş büyük diyosun ben de benimkinden 2 yaş büyüğüm ne yani çokta iyiyiz.Kesinlikle güvenme derim ki hislerimde yanılmamKesinlikle katılıyorum...
Ya o derece bilemem ama gerçekten arkadaşı olsa o derece bekletmez çok saçma. Hadi onu geçtim watsap denilen bir şey var ki ülkeler arası da rahatlıkla konuşup mesajlaşabilir çocuk. Yani çocugun dedigi de mantıksız geldi ama hele ki ben bu kızla evlenirim diyecek kadar begenip de böyle demesi bir garip. Hadi onu geçtim Tr'ye geldikten sonra da ulaşabilirdi falan. Nerden tutsan elde kalıyor maalesefarkadaşıyla o adamın arasında bisey yoksa bende bisey bilmiyorum.Sevgilisi falan artık öncedendi sevgilisi var bu kimseye bulaşmaz diye ama öyle bi devire geldik ki sevgilisi olsa bile yedekte görüp konuşuyorlar.bide 2 yaş büyük diyosun ben de benimkinden 2 yaş büyüğüm ne yani çokta iyiyiz.Kesinlikle güvenme derim ki hislerimde yanılmam
bence direkt arayıp sor mesajla nasıl bir tavır takındığını anlayamazsın.konuşma biçimi ses tonundan daha net anlarsın.bir defa sor ve alacağın cevap olumsuzsa o işi olmamış say.belki başka birini buldu çocuk veya o başka birine ayarlamaya karar verdi.benim arkadaşımda başka bir arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela öteki arkadaşımda sürekli sıkıştırıyordu beni o çocukla tanıştırsana falan diye ilk başta birşey diyemedim ama sonunda demek zorunda kaldım.belki böyle bir durum vardır ortada.En iyisi yarin mesaj atip biri daha var tanismak isteyen tanistiracaktin hani noldu diye sorsam uygun olur mu
aynen canım o yüzden diyorum bi işte bi bokluk var diye ücretsiz whatsapptan yazışıp arasabilirdi hat almaya gerek yok para vermeye.Hsngi devirdeyiz. Iki seçenek var ya arkadaşı yalandan bu çocuk seni beğendi bole bole dedi senin icin sen ne dersin diye yalandan kandirdi yada harbiden oldu bole bisi arkadasi sonra goz koydu.Baska açıklaması yokYa o derece bilemem ama gerçekten arkadaşı olsa o derece bekletmez çok saçma. Hadi onu geçtim watsap denilen bir şey var ki ülkeler arası da rahatlıkla konuşup mesajlaşabilir çocuk. Yani çocugun dedigi de mantıksız geldi ama hele ki ben bu kızla evlenirim diyecek kadar begenip de böyle demesi bir garip. Hadi onu geçtim Tr'ye geldikten sonra da ulaşabilirdi falan. Nerden tutsan elde kalıyor maalesef ☹
aynen canım o yüzden diyorum bi işte bi bokluk var diye ücretsiz whatsapptan yazışıp arasabilirdi hat almaya gerek yok para vermeye.Hsngi devirdeyiz. Iki seçenek var ya arkadaşı yalandan bu çocuk seni beğendi bole bole dedi senin icin sen ne dersin diye yalandan kandirdi yada harbiden oldu bole bisi arkadasi sonra goz koydu.Baska açıklaması yok
Muhtemelen öyle oldu. Benim başıma böyle bir şey geçse arkadaşıma karşı salaga yatıp her şeyi ögrenmeye çalışırdım, kızla daha yakın olurdum yanına giderdim falan. Hadi çocugu geçtim arkadaşım gerçek bir arkadaş mı diye bakardım yani. Sonunda gerçegi ögrenip yüzüne de vururdum her şeyi.aynen canım o yüzden diyorum bi işte bi bokluk var diye ücretsiz whatsapptan yazışıp arasabilirdi hat almaya gerek yok para vermeye.Hsngi devirdeyiz. Iki seçenek var ya arkadaşı yalandan bu çocuk seni beğendi bole bole dedi senin icin sen ne dersin diye yalandan kandirdi yada harbiden oldu bole bisi arkadasi sonra goz koydu.Baska açıklaması yok
Eğer adam etkilenmiş olsaydı çoktaaaaan ulaşmıştı sana.
Gibi mi?dünden merakliymişim gibi
Yani hersey olabilir bilemeyiz belki evlenmekten vazgecti, belki sizdenBegenmeme gibi bi durum olacağını pek sanmiyorum cunku arkadasim benden bahsedince fotografimi gosterince cocuk olur bu is evlenicez hissediyorum falan dedi 1 saat boyunca cocukla konusmalarindan bahsetmisti
Ama vazgecmis olabilir bilemiyorum