- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Begenmeme gibi bi durum olacağını pek sanmiyorum cunku arkadasim benden bahsedince fotografimi gosterince cocuk olur bu is evlenicez hissediyorum falan dedi 1 saat boyunca cocukla konusmalarindan bahsetmistiBence hic sormayin yani uzgunum ama belki en basindan beri çocuk begenmemis olabilir ve arkadasiniz siz üzülmeyin diye oyle soylemis bile olabilir. Belkide vazgeçti. Cocugun tanisma istegi olsaydi bu zamana kadar coktan tanisirdiniz bence
Aslinda ne cok yakin arkadasim ne de hic samimiyetimin olmadigi bir arkadas. Ortasi yani arada konusuruz, eski is arkadasimdi 2 yil ayni departmanda calistik cok yakindik o zamanlarYakın arkadaşınsa sorabilirsin. Vazgeçmiş de olabilir karşı taraf, belki biriyle tanışmıştır falan. Olabilecek şeyler bunlar.
Nasil soracam peki ne diyerek mesaj atayimÇok yakın arkadaşınızsa sorun bence ama çok üstüne düşmeden
Simdi direkt sorarsam da dünden merakliymişim gibi gorunmez miyimBen o kadar beklemezdim arkadaşına sor bence
Kendisinin sevgilisi var zaten ayrica bu cocuktan da 2 yaş büyük ayni isyerinde calisiyorlarkendisi göz koymuş olabilir mi yada sizi artık yakıştirmiiyordur çocuğa bilemedim
Iyi de dalga mi geciyor benimle geçen bi bahaneyle mesaj atmistim o konuyu hic sormadim kendi acti konuyu turkiyeye döndüğünü soyledi yine de sormayayim miHala ses çıkmadıysa bence sorulacak birsey yoktur.
bilmiyorum ben pek güvenmiyorum bu tip şeylere.Ses seda çıkmaması garip geldi bana.Ayni isyerindeler ama sana hergun gordugu adamdan hiç bi haber vermiyorsa bilmiyorum değişik güvenme benceKendisinin sevgilisi var zaten ayrica bu cocuktan da 2 yaş büyük ayni isyerinde calisiyorlar
Normal konuşmak için arayın ,aranızdaki samimiyeti ve diyoloğu bilmiyorum ama ben olsam şakayla karışık ya noldu o çocuk falan derdim. Ama olacağı varsa çocuk ulaşır size zaten. Hakkınızda hayırlısı ise inşallah tanışırsınız ve her şey güzel ilerler :)Nasil soracam peki ne diyerek mesaj atayim
Aslinda ne cok yakin arkadasim ne de hic samimiyetimin olmadigi bir arkadas. Ortasi yani arada konusuruz, eski is arkadasimdi 2 yil ayni departmanda calistik cok yakindik o zamanlar
O yuzden direkt sorup sormamakta arada kaldim. Birde agzini aramak icin 2 kere mesaj attim ara ara tekrar benim mesaj atmam dogru olur mu ki
Sormayın bence. Olacagi varsa her türlü olur.Iyi de dalga mi geciyor benimle geçen bi bahaneyle mesaj atmistim o konuyu hic sormadim kendi acti konuyu turkiyeye döndüğünü soyledi yine de sormayayim mi
Bana bahane uyduruyor gibi geldi siz acik acik sorun bence yada hiç sormayın o size dondugundede ben vazgeçtim diyin bu işlerin bahanesi olmazMerhaba hanimlar
Bugun ki ikinci konum diger konumla birbirine karismasin diye ayriyeten actim.
Konuya gelecek olursak
Bundan 1 bucuk ay once falan bir arkadasim bi tanidigindan bahsetmisti sizi tanistirayim falan diye biraz bahsetti cocuktan fotografini gosterdi begendim beni de ona gostermis o da beni begenmis. Sonra dedi ki yarin yurtdisina gidecek cocuk 1 ay kalip donecek dönünce sizi tanistiririm. Neyse bende bekledim 1 ay gecti arkadasla konustuk cocugun yurtdışından geldigini ama kendisinin sinavi hastane isleri oldugunu onlari hallettikten sonra cocukla oturup konusup ondan sonra tanistiracagini soylemisti. O konusmanin da ustunden 20 gun gecti halen ses seda yok. Ya da cocuk tanismaktan vaz mi gecti anlamiyorum. Bende hic sormadim o konuyu
Sizce arkadasim ne yapmaya calisiyor?