- 7 Ağustos 2019
- 1.431
- 2.068
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bahane uyduracak olsa ben niye sormadan o soylesin ki en son bana attigi mesaj şöyle 15 kasimdaBana bahane uyduruyor gibi geldi siz acik acik sorun bence yada hiç sormayın o size dondugundede ben vazgeçtim diyin bu işlerin bahanesi olmaz
Iyi de fazla zaman olmamış mı yani karşı tarafta istiyorsa eger telefon denen bisey var sizde yetişkin olduğunuza gore birbirinizin numarasını iletip gerisine karışmamalı ne kadar yakın olsa bileBahane uyduracak olsa ben niye sormadan o soylesin ki en son bana attigi mesaj şöyle 15 kasimda
-Bu arada bu hafta işimi bitireyim sınavı filan
-Ali ile oturucaz
-Bi akşam konusucaz
-Henüz oturup konuşamadık
-Italyadan geldi
-isyerinde konuştuk biraz
Aşk olsun konu sahibi çok da güzel öewnk vermişim ama beni niye dikkate almadın kiYakın arkadaşın ise içinden geçen her şeyi döknyok degilse münasip bir dille ne oldugunu sor. Ona göre birileri beni bekliyor. Cevap vermem lazım başkalarına falan de ki sanki başka senle ilgilenen biri varmış gibi düşünürse harekete geçip tez cevap verirdi. Gerçi yalan söylemiş olacaksın ama
Ay hatta olumlu cevap verirse aklının bir köşesine bunu yaz, günü gelince bu kadar uzun süreli olmasa da aynısını ona yaşattır ki anlasın çocuk oyuncağı degil bu işler.
Ama cocuk yurtdisindan geleli 3 hafta oldu yarin mesaj atip sorayim mi kendini düşürmek olmaz degil mi gerci sanki cocuga soracam alt tarafi arkadasima soracam amaArkadaşınıza neden sormadınız ki? Bence direkt sorun, en net cevabı o verir mutlaka. Yine de çocuktan haber almış olsaydı size söylerdi diye düşünüyorum, belki çocuktan haber gelmemiştir henüz.
Ben yine de direkt sorsam olmaz mi çünkü ben arkadasima normal hal hatir sormustum attigim mesajlarda o konuyla ilgili tek bir laf etmedimO zaman bırak peşini artık. Muhtemelen adam vazgeçti arkadaşın sana söyleyemiyor. Olacağı varsa olur zaten, sen sorma artık
Valla cok iyi fikir bu ama simdi biri var tanismak isteyen desem o da en ince ayrintisina kadar sorar durur yalanim ortaya çıkarYakın arkadaşın ise içinden geçen her şeyi döknyok degilse münasip bir dille ne oldugunu sor. Ona göre birileri beni bekliyor. Cevap vermem lazım başkalarına falan de ki sanki başka senle ilgilenen biri varmış gibi düşünürse harekete geçip tez cevap verirdi. Gerçi yalan söylemiş olacaksın ama
Ay hatta olumlu cevap verirse aklının bir köşesine bunu yaz, günü gelince bu kadar uzun süreli olmasa da aynısını ona yaşattır ki anlasın çocuk oyuncağı degil bu işler.
Canim benim hic olur mu öyle seyAşk olsun konu sahibi çok da güzel öewnk vermişim ama beni niye dikkate almadın kineyse bohçamı toplar giderim ben de..
Ya da bir yakınım söyledi falan dersin ama bilgi vermedi çocuk hakkında ben de bilmiyorum hakkında hiçbirşey dersin. Benim cevabına göre anlatacak falan diyebilirsin. Kısacası beni acil bekliyor, ben de seni bekliyorum keisn bir şey söyleyin daha bekleyemem falan deValla cok iyi fikir bu ama simdi biri var tanismak isteyen desem o da en ince ayrintisina kadar sorar durur yalanim ortaya çıkar
Ama şu sekilde soyleyebilirim benimle tanismak isteyen biri daha var ama kararsiz kaldim
Ay teşekkür ederimCanim benim hic olur mu öyle sey
Boyle düşünmen beni uzer
Butun yorumlariniz benim icin cok kıymetli hepinize tek tek cevap vermeye çalışıyorum
Yorum trafigi biraz yogundu o yuzden gec cevap yazdım ama ornegini dikkate alacam merak etme
Ay haklisin valla haftalardir düşünmekten bir hal oldum icimde kalacagina sorayim ne olacaksa olsun yarin ilk isim mesaj atmak olacakYa da bir yakınım söyledi falan dersin ama bilgi vermedi çocuk hakkında ben de bilmiyorum hakkında hiçbirşey dersin. Benim cevabına göre anlatacak falan diyebilirsin. Kısacası beni acil bekliyor, ben de seni bekliyorum keisn bir şey söyleyin daha bekleyemem falan de
İçine ne dert ediyorsun ya aman arsız olacaksan ol yani. Bence buradaki arsız da sen degilsin ya neyse. Bu kadar bekletenlerde var biraz arsızlık. İçinden geldigi gibi davran bence sonradan ah niye yapmadım atmedim demeAy haklisin valla haftalardir düşünmekten bir hal oldum icimde kalacagina sorayim ne olacaksa olsun yarin ilk isim mesaj atmak olacak
Yani benim gidip sormam arsızlık mi olur diyorsun o seviyeye düşmek istemem acikcasiİçine ne dert ediyorsun ya aman arsız olacaksan ol yani. Bence buradaki arsız da sen degilsin ya neyse. Bu kadar bekletenlerde var biraz arsızlık. İçinden geldigi gibi davran bence sonradan ah niye yapmadım atmedim demecevabı bekliyorum bu arada merak ettim
Bana da bi acayip geldi ayni isyerindeler hic mi konusu acilmiyorbilmiyorum ben pek güvenmiyorum bu tip şeylere.Ses seda çıkmaması garip geldi bana.Ayni isyerindeler ama sana hergun gordugu adamdan hiç bi haber vermiyorsa bilmiyorum değişik güvenme bence
Icime dert oluyo ama bu belirsizlik sorup net cevap alip yoluma bakmak daha hayirli degil mi?Sormayın bence. Olacagi varsa her türlü olur.
Hayır arsızlık degil fikirlerin ama seni bu kadar bekletenler arsız olabilir. En azından ikinizde olumlu düşündükten sonra numaralarınızı birbirinize verebilirdiniz yani bunu aracının düşünmesi lazımdı. Hem o süreçte biraz birbirinizi tanırdınız. Ama ben senin yerinde olsam ister samimi olayım ister olmayayım o kıza hiç beni bekleyen falan var diye söylemeden " kaç gündür bekliyorum hatta ay oldu. Çocuk beni deneme tahtası falan mı sandı? Ciddi düşünüyorsa bugün olumlu bir cevabı varsa versin yoksa daha bekleyemem. Çocuk degiliz ki oyun oynuyor gibi iş yapalım." der cevabı beklerdim. Bu arada 26 yaşndayım. Ben de bekarımYani benim gidip sormam arsızlık mi olur diyorsun o seviyeye düşmek istemem acikcasi
Canim bu arada yaşın kac fikirlerin cok olgunca
En iyisi yarin mesaj atip biri daha var tanismak isteyen tanistiracaktin hani noldu diye sorsam uygun olur mubence imkan varsa arayın canım biriyle tanıştırcaktın beni eğer işlerin bittiyse müsaitsen tez zamanda tanıştırırsan sevinirim ona göre yol alacağım deyin.belki çocuk vazgeçti size söyleyemiyor.mesajla falan sormayın yüzyüze veya telefonda halledin.yine net cevap vermez sallarsa bu işin peşini bırakın.
En iyisi yarin mesaj atip biri daha var tanismak isteyen tanistiracaktin hani noldu diye sorsam uygun olur mubence imkan varsa arayın canım biriyle tanıştırcaktın beni eğer işlerin bittiyse müsaitsen tez zamanda tanıştırırsan sevinirim ona göre yol alacağım deyin.belki çocuk vazgeçti size söyleyemiyor.mesajla falan sormayın yüzyüze veya telefonda halledin.yine net cevap vermez sallarsa bu işin peşini bırakın.
NicinSorma.