Ne bu şimdi

Şuan tanistigim adam sarmadı pek konusmayi nasil kesecem arkadaşa ayıp olmaz mi

Sanmiyorum

Peki arkadasim o kadar aramızı yapmaya çalıştı nezaketen görüşmesem ayıp olur mu arkadaşa
arkadasiniz gorusmenize vesile oldu, ama kafaniz uymuyorsa sirf birini kirmamak ayip etmemek icin gorusmek bence daha cirkin. karsinizdaki insanin sizinle ilgilidusunceleri baskaysa surec uzadikca daha uzucu olabilir soylemeniz

Yaa olur mu öyle çok yanlış bir mantık. Sevmedigin biri ile sırf arkadaşın istedi, ugraştı diye evlenecek misin acaba!
Sevmedigin birisi ile her geçen dakikan hem sana hem karşıdaki kişiye eziyettir.

Sirf fotografa bakip olur bu is diyen adam bana guven telkin etmedi. Demek ki bu sure zarfinda baska bir fotograf gordu fikri degisti. Tanismadan, konusmadan kim hemen karar verirse hata yapar.

Bana da başlık sahibindeki bu saplantılı ruh hali hiç sağlıklı gelmiyor açıkçası. Hiç görmediği, konuşmadığı birini aylarca stalklamak.. Korkunç..

Evleneceğiniz kişiye siz karar verin. O taş koysa da siz gidip adamla oturup konuşun. Neden benim yerime kara veriyorsun diye de arkadaşınızla da konuşun. Oyun mu canım dur olmadı başka biriyle tanıştırayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…