Ne bu şimdi

İstekli olsaydı coktaaaann buluşurdunuz. Napar eder sizle gorusmeye bakardi. Bence sormayin bile artik.

Ya erkek ugraşınca seviyor, ilgileniyor ama kızın ugraşması yanlış mı ki isteseydi ugraşırdı mantıgı var. Konu sahibi eger gerçekten çok hoşlandıysan ve gerçekten evliliği ilk aşama için düşünüyorsan çocuga bir şekilde sen ulaş. O ulaşınca oluyor da sen ulaşınca olmuyor mu yani?
En azında olacak mı olmayacak mı aklın kalmaz aksi halde sürekli kafaya takacak bir yapıda gibisin. Belki gerçekten evleneceğin adamdır ne belli.

Ya zaten onu soyledim ya arkadasima birinin daha tanismak istedigini işlerimi toparlayayim konusacam dedi. Hayir yani anlamiyorum onun yoğunluğu ne alaka cocukla tanışacak gorusecek olan o mu ben mi
O zaman arkadaşına deki ben iki kişiyle aynı anda tanışamam de birine şans vereceğim öteki şansına küssün de senin arkadaşın seni tanıştırmaktan vazgeçmiş görünüyor ilk tanışma için illa yüz yüze tanışmak gerekmiyor yani çok zaman gerekli değil seni tanıştırmak istediği kişinin Facebook vs yok mu sen onu ekle kendin tanış

bence çocuk vazgeçmiş arkadaşın sana nasıl söyleyeceğini bilemiyo seni kırmamak için üstünü kapatıyor.Sende unutmuş gibi yap hiç sorma

Ya zaten onu soyledim ya arkadasima birinin daha tanismak istedigini işlerimi toparlayayim konusacam dedi. Hayir yani anlamiyorum onun yoğunluğu ne alaka cocukla tanışacak gorusecek olan o mu ben mi
Ne işmiş arkadaş günlerce toparlanamiyor :) iş çıkışı 1 saati de mi yok yani sizi tanıştırsın gitsin. Sanki tanışma tatiline çıkacaksınız. Çok sinir bozucu. Yani çocuk vazgeçtiyse de söyleyebilir. Ne bu oyalar gibi. Mantıklı bir sebep bulamadım.

Yani benim dusuncem şöyle
Bu arkadasin sorunlu bi ilişkisi var sevgilisiyle aralari bir iyi bir kötü. Bir de 30 yasinda. Muhtemelen aralari bozuldu ben niye başkalarını tanistiriyorum gibisinden düşünmüş olabilir. Cunku o mutluyken iyi biri gibi oluyo mutsuzken bambaska bir karaktere dönüşüyor

Arkadaşınızın kişiliğini en iyi siz analiz edersiniz. İnadına bu işe engel olur mu? Sonuçta baştan bu işe girişen o değil mi?
Adam vazgeçmişte olabilir, arkadaşınız size söyleyemiyordur belki...

Umutsuzcum sahalara donmene sevindim :)

Konuya gelirsek bundan once de degmeyecek biri icin zaman ve efor harcamistin. Madem araci arkadasin boyle biri birak kalsin o is derim. Bu kadar uzamasi normal degil cunku karsi taraf da vazgecmis olabilir bu ihtimali de dusun derim. Insanlar yanar doner.

Hic sanmam arkadasimi iyi taniyorum biraz fesatlik var bu işi yapmaktan vazgecti bence cocuga ulasmanin baska yolu var mı bunun üstüne kafa yoralim kadinlar kulubunun cin fikirli kadinlari

Bu işler böyle işler, nedense maalesef böyle işler.
Sağdan soldan kardeşime aracılık yapıp birileri ile tanıştırmak istiyorlar, öve öve bitiremiyorlar. Resimler gidip geliyor, herkes birbirini beğeniyor.
Kızın gidecek bir yeri veya yapacak bir işi oluyor, ondan sonra görüşülecek oluyor. Ondan sonrası bir türlü gelmiyor, nedense gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…