-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
benim de başıma gelmiştir böyle saçma bir durum. Bence direkt ve çok açıkça sor eğer çocuk vaz geçytiyse açıkça söylesin bunu size. Yok arkadaşınız sizi oyalıyorsa siz de silin aklınızdan demek niyeti yok ya da ciddiye almıyor, ya da başka bir şey. hayır gelmez bundan. Tanıştırmaya niyeti olan tanıştırır canım ne bu böyle.Merhaba hanimlar
Bugun ki ikinci konum diger konumla birbirine karismasin diye ayriyeten actim.
Konuya gelecek olursak
Bundan 1 bucuk ay once falan bir arkadasim bi tanidigindan bahsetmisti sizi tanistirayim falan diye biraz bahsetti cocuktan fotografini gosterdi begendim beni de ona gostermis o da beni begenmis. Sonra dedi ki yarin yurtdisina gidecek cocuk 1 ay kalip donecek dönünce sizi tanistiririm. Neyse bende bekledim 1 ay gecti arkadasla konustuk cocugun yurtdışından geldigini ama kendisinin sinavi hastane isleri oldugunu onlari hallettikten sonra cocukla oturup konusup ondan sonra tanistiracagini soylemisti. O konusmanin da ustunden 20 gun gecti halen ses seda yok. Ya da cocuk tanismaktan vaz mi gecti anlamiyorum. Bende hic sormadim o konuyu
Sizce arkadasim ne yapmaya calisiyor?
Ben direkt tanistirma işinin ne olduğunu sorsam mi sormasam mi?
Canim samimi olmadigim biri olsa sormaya tenezzul etmezdimdeCanim cok begenen, ben bununla evlenirim diyen bir erkegin bu kadar sure, arkadasina hadi tanistir diye baski yapmadan yada numarani alip sana mesaj atmadan duracaginj sanmiyorum. Senden cok cocugun hadi ne zaman diye soruyor olmasi lazim arkadasinin soyledikleri dogruysa. Ben olsam sormazdim asla ama sen bilirsin
Tamam sor o zaman. Haber ver burdan da bize:)Canim samimi olmadigim biri olsa sormaya tenezzul etmezdimde
Bugun soracam tanistirma isi ne oldu diye
Bi tanidigim da birini soyledi ona cevap verecem ona gore diyecem
Tabi ki haber veririm muhakkah :)Tamam sor o zaman. Haber ver burdan da bize:)
Sordum diyo ki italyadan dönünce bi kere sordu o zaman da ben musait olamadim ondan sonra da bisey demedi diyorTamam sor o zaman. Haber ver burdan da bize:)
Ay resmen arkadaşın bozmuş. Müsait olup numaranı atması bir dakikasını almazdıSordum diyo ki italyadan dönünce bi kere sordu o zaman da ben musait olamadim ondan sonra da bisey demedi diyor
Aynen oyle bende dedim ki ya vazgecti yada senden haber bekliyor dedim o da dedi ki o da yogun bende su zamani bi atlatayim konusacam yavrum diyor ne diyimAy resmen arkadaşın bozmuş. Müsait olup numaranı atması bir dakikasını almazdı
bir kere sorduysa ikinciyi sormaz. arkadaşınız oralı olmuyor. daha önce de yazdım arkadaşınız bu işi yapmak istemiyor. ne o dalga geçer gibi. bir daha sormayın.Sordum diyo ki italyadan dönünce bi kere sordu o zaman da ben musait olamadim ondan sonra da bisey demedi diyor
Valla bana da öyle geliyo anlasilan cocuk arkadasimdan haber bekliyor şu yogun zamanimi atlatayim konuşacam diyor simdi debir kere sorduysa ikinciyi sormaz. arkadaşınız oralı olmuyor. daha önce de yazdım arkadaşınız bu işi yapmak istemiyor. ne o dalga geçer gibi. bir daha sormayın.
Bence hiç cevap verme. Ne evet istiyorum ne de istemiyorum gibisinden yazma. Bırak en son onun yazdıgı gibi kalsın. Canı ne isterse onu yapsın hanımefendi. Sen de bence aklında bitir bu işi. Yoksa daha kaç ay düşündürür bu kız sana bunları. Ayrıca bu arkadaşla kesinlikle arana mesafe koy. Öyle özelini falan anlatma.Aynen oyle bende dedim ki ya vazgecti yada senden haber bekliyor dedim o da dedi ki o da yogun bende su zamani bi atlatayim konusacam yavrum diyor ne diyim
Öyle mi dersin yada laf soksam olur mu kiBence hiç cevap verme. Ne evet istiyorum ne de istemiyorum gibisinden yazma. Bırak en son onun yazdıgı gibi kalsın. Canı ne isterse onu yapsın hanımefendi. Sen de bence aklında bitir bu işi. Yoksa daha kaç ay düşündürür bu kız sana bunları. Ayrıca bu arkadaşla kesinlikle arana mesafe koy. Öyle özelini falan anlatma.
Valla bende tam tersi arkadasim bu işe taş koyuyo gibi geliyo çünkü fotografimi gosterdiginde cocugun nasil begendigini ballandira ballandira anlatti yurtdisindan gelonce de hemen sormus zaten cocukArkadaşınız tanıştırmak istemiş olabilir de ya siz kırılmayın diye oğlan beğendim dememesine rağmen beğendiğini söyledi ya da sizi hiç göstermedi oğlan direkt kestirip attı. Bence oluru yok.
Yok ya sanki sen meraklıymışsun gibi bir hava çıkıyor ortaya. Bence tek cevabın cevapsızlıgın olsun. Ben senin yerinde olsam ne laf sokardım ne de kız bu vakitten sonra umrumda olurdu. Mesajına karşılık dahi vermezdim.Öyle mi dersin yada laf soksam olur mu ki
Şey desem yogun olabilir tabi de zaten hemen gorusecek halimiz yok telde konusuruz en basta eğer kismet olursa desem
Madem senin sözünü dinleyip mesaj atip sordum senin dedigin olsun bakalim yine cevap vermeyeyim ama bildigin bahane uyduruyor işi baltaliyo cocuktan yana sorun yok yurtdisindan doner donmez sormus bende de sans olsa zaten sasardimYok ya sanki sen meraklıymışsun gibi bir hava çıkıyor ortaya. Bence tek cevabın cevapsızlıgın olsun. Ben senin yerinde olsam ne laf sokardım ne de kız bu vakitten sonra umrumda olurdu. Mesajına karşılık dahi vermezdim.
Bak bana kalsa böyle yapardım diyorum ama senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Sonuçta senin hayatın. Sonradan niye yapmadım diye üzüleceksen istedigin hangi yöndeyse ona göre davran. Sonuçta herkesin farklı farklı hayatı var. Mesela ben fevri bir insanım ve yapılan yanlışa karşı karşıdaki kişiyi çok muhabbetli degilsem hemen silerim, ilişkimi keserim. Ama seni bilememMadem senin sözünü dinleyip mesaj atip sordum senin dedigin olsun bakalim yine cevap vermeyeyim ama bildigin bahane uyduruyor işi baltaliyo cocuktan yana sorun yok yurtdisindan doner donmez sormus bende de sans olsa zaten sasardim