Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kolay gelsin canımmmm öpüyorumm

scorpions çok teşekkürler cnm darısı sana inş.

umutcum herşey gönlünce olsun inş...

herkes iyidir umarım,hepinizi çok öpüyorummm...

scorpions çok teşekkürler cnm darısı sana inş.

umutcum herşey gönlünce olsun inş...

herkes iyidir umarım,hepinizi çok öpüyorummm...

tatlım sağol hoşgeldin bu arada umarım sende iyisindir
Ben bu sene hastalıktan kurtulamadım bi türlü şimdide genzim yanmakla birlikte burun akıntısı musallat oldu yaaa:2:

asbelove çok sağol cnm şuanlık bir sıkıntı yok hiçte olmasın inş.
sana da çok geçmiş olsun,bir yakalandı mı bitmek bilmiyor zaten

bu arada belirtmek istedim;hep aklımdasınız hayatımda hiç böyle birşey yaşamamıştım.
nickleriniz aklıma geliyor gün içerisinde ve hemen dua ediyorum yüzlerini güldür Rabbim diye...
dualar eninde sonunda kabul olacak kızlar inş.
hiç ümitsizliğe kapılmayın ve duaların peşini bırakmayın...

Canımmmmm
Ne güzel insanlarsınız siz öyle yaaaa
Rabbim hepimizin gönlündeki muratları nasip etsinnnn
Allah razı olsun sizlerden
Hamişlerin duası kabul olurmuş

canım nerdesin?bugün hiç girmedin?dün sancım var diyordun ters bişeyler yok demi Rabbim korusun????

kızlar savastan haberi olan var mı?girmedi demi bugün hiç yoksa ben mi gözden kaçırdım

cnm ben dün 150 tane okudmuştumda yazamadım nete.onlarıda düşersin.

nasılsın canım?ne var yok tatil yaptın?ne yaptın bebek işlerini?

iyiyim cnm tatil yaptık döndük yuvaya bugün işbaşı tabiki....malesef bu ay çalışmadık yumoş zamanı ayrıydık .şimdi rahat rahat regliyi bekliyorumki çalışmlar başlasın.
sen ne yaptın cnm nasıl gidiyor iyimisin başaladımı bulantılar.

kızlar bilmiyorum kullanıyormusunuz ama havuç suyu kürünü deneyin mutlaka artışı hissedeceksiniz

her akşam 4-5 adet havucu sıkıp içinede 1-2 damla zeytinyağı damlatıyorum.

ya uzun bı msj yazdımm silindi gitti hepsi..
öğretmen arkadasların yenı dönemı hayırlı olsun..
bu sene bıtsın we bızde artık batıya dönelimmmmm.
cok bunaldım artık !

Savaş merhaba nasılsın?hayırdır az önce elifin yazdığını okudum sancın mı var?önemli birşey değildir umarım

Slm canlarim suan ters bisey yok sanirim.dun aksamda soluma hic yatamafim karnim mi desem midem mi desem tuhaf yetde ama siddetli bir agrim vardi korktum bayagi gun icinde hafifledi hamd olsun.hafta sonu cok korktum ama dr.cok dayanamazsan ve kan gorursrn gel dedi.hamd olsun bugun azaldi.
Oyle yani aksam uyuyamadim gunduzde ise dikkatimi verip taporlamam uzun surdu

demek ki önemli birşey yokmş canım yoksa dr. hemen gel derdi.ağrında hafiflemiş.inşallah bir daha yaşamazın aynı ağrıyı.Allah'ım bütün bebişlerimizi korusun

demek ki önemli birşey yokmş canım yoksa dr. hemen gel derdi.ağrında hafiflemiş.inşallah bir daha yaşamazın aynı ağrıyı.Allah'ım bütün bebişlerimizi korusun

Amin canim cumlemizinkini korusun mevlam.evet bnm dr.um cok sakin bir insan sagolsun.birde agrinin tam olarak ne old.belli olmayinca bence stresre gerek yok dedi.brnde onu dinledim.hafta sonuna digru ikili test icin gidecegiz zaten nasipse.ozaman daha detayli kinusuruz.
Senin nasil gidyor.bir kiz daha geliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…