Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Amin canim cumlemizinkini korusun mevlam.evet bnm dr.um cok sakin bir insan sagolsun.birde agrinin tam olarak ne old.belli olmayinca bence stresre gerek yok dedi.brnde onu dinledim.hafta sonuna digru ikili test icin gidecegiz zaten nasipse.ozaman daha detayli kinusuruz.
Senin nasil gidyor.bir kiz daha geliyor galiba:nazar::nazar: :KK12:

Benim dr.da çok sakin ne desem herşeye normal diyor :))Bulantılarım ve iştahsızlığımla idare ediyorum işte.birde bir haftadır hep aşağıya ağrılar giriyor onu dr.a söylemedim ama kaslarla ilgili birşeydir herhalde.ikili testi de yaptırmakta tereddütlüydüm ama eşim istedi.Bakalım sonuçlar iyi çıkar inşallah.Bakalım bir daha ki gidişimizde kesinleşir herhalde cinsiyeti.Sen ne zaman gittin en son bilmiyorum ama epey bir fark var ediyor.Parmaklarına kadar herşeyini gördük.Kendisini havaya attırıp duruyordu miniğimiz:)Senin nasıl gidiyor?

Benim dr.da çok sakin ne desem herşeye normal diyor :))Bulantılarım ve iştahsızlığımla idare ediyorum işte.birde bir haftadır hep aşağıya ağrılar giriyor onu dr.a söylemedim ama kaslarla ilgili birşeydir herhalde.ikili testi de yaptırmakta tereddütlüydüm ama eşim istedi.Bakalım sonuçlar iyi çıkar inşallah.Bakalım bir daha ki gidişimizde kesinleşir herhalde cinsiyeti.Sen ne zaman gittin en son bilmiyorum ama epey bir fark var ediyor.Parmaklarına kadar herşeyini gördük.Kendisini havaya attırıp duruyordu miniğimiz:)Senin nasıl gidiyor?

İyi cikscaktir cnm allah in izniyle.icini ferah tut iyi dusunecegiz ve hersry iyi olscak.
Ben gecen 1hafta once gittim poposunu donmus yatiyirdu.birdahakine tatli ve cikolata yiyip gidecrgim ins ozamsn onu donuk olurda bi tshminde bulunur dr.umuz
bu hafta sonuna dogru cagirdi ense kalinligi ve istersek ikili test yapariz dedi

canım bulantı baslayalı on gun oldu.yarın 7haftalık olacagız ınsallah.ıkı gundur kasıklarımdan,alttan sancı vuruyor korkuyorum.dıgerınde bulantılar 8e yakında basladıydı bunda 5+4de basladı bulantılar.oburunde mutfaga gırerdım bunda gıremıyorım sagolsun butun yuk esımde Allah razı olsun ondan

canım bulantı baslayalı on gun oldu.yarın 7haftalık olacagız ınsallah.ıkı gundur kasıklarımdan,alttan sancı vuruyor korkuyorum.dıgerınde bulantılar 8e yakında basladıydı bunda 5+4de basladı bulantılar.oburunde mutfaga gırerdım bunda gıremıyorım sagolsun butun yuk esımde Allah razı olsun ondan

yapsın cnm eşin zor durumdasın sonuçta.bunlarda geçecek zamanla erken başladı erken biter inşallah.bende hamileyken limonlu deterjan kullanamıyordum kokusundan eşim yıkardı lavaboları wcyi.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:535

nuarin: 500

kiraztepe:200

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 255

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

zerbaş: 100

lilyum10:500

fatmaipek:150

KALAN 575

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

kızlar bilmiyorum kullanıyormusunuz ama havuç suyu kürünü deneyin mutlaka artışı hissedeceksiniz :KK17::KK17::KK17:

her akşam 4-5 adet havucu sıkıp içinede 1-2 damla zeytinyağı damlatıyorum.

Canım biz şimdi keçiboynuzu kürü uyguluyoruz onunla havuç kürü birlikte olmuyormuş sanırım o bitince yapcaz inşallah havuç kürünü de

Slm canlarim suan ters bisey yok sanirim.dun aksamda soluma hic yatamafim karnim mi desem midem mi desem tuhaf yetde ama siddetli bir agrim vardi korktum bayagi gun icinde hafifledi hamd olsun.hafta sonu cok korktum ama dr.cok dayanamazsan ve kan gorursrn gel dedi.hamd olsun bugun azaldi.
Oyle yani aksam uyuyamadim gunduzde ise dikkatimi verip taporlamam uzun surdu

Canım tez zamanda kurtulursun inşallah bu sancılarından ama sancıdan ağalayanları bile okudum ilk dönemlerde 3aya kadar başka sorun yaşamazsın inşallah canımcım inan msjını okuyunca derinden bir oh çektimmmm:KK16:

savas ben ılk gebelıgımde preeklampsı gecırdım ya onda tansıyonun yukselır beyın kanamsı ,felc gecırme rıskın vardır.ben doguma bıle 20ye 11lerde gırdım ve normalde yuzde 70dogum yapınca tansıyon duzelır yuzde 30 kalıcı olur.malesefkı bızım aılede yuksek tansıyon old. Icın bende kalıcı kaldı ben gebe kalmadan oncede tansıyon hapı kullanıyordum bırakmaya calıstım ama malesef olmadı yukseldı ve hapa devam olene kadar. hnehar ,canım bılıyorum zor.bak benım ve esımın tarafından boyle bısey olmadı ama gorev yaptıgım yerde adım cıktı bebegım olmayacak dıe.doktor tavsıye etmeler fılan kı doktor 1yıl korunma verdı pesınede 5.ayda hamıle kaldım bırak mılletın dedıgıne yavastan kendımde ınanmaya baslamıstım benım cocugum olmayaacak daha galıba dıye.tup bebek planları yapmaya baslamıstım.RAbbımden umıt kesılmez dua.ınan kı dua.hersey dua ıle oluyor.lutfen pesetme bır sınavdayız dua ıle sınavımızdan yuzumuzun akıyla cıkalım. ragında ve yehan samsunlu musunuz?ama ıkınızde samsunda yasamıyorsunuz galıba demı?bende samsunuyum.merkezden sızler merkezden mı yoksa ılcelerınden mısınız?

canım merhaba. yazını şimdi okudum, giremiyordum bikaç gündür. Ben samsundayım, atakumda oturuyorum. sen nerdesin ??

Raginda hayırlı olsun canım kızçen :)) ALLAH sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin.. Maşallah nazar değmesin size..çok sevindim gerçekten..

KIZ ANNESİ OLMAK
İki buçuk yaşındaki zilliye dün giydiği tişörtü bugün giydirmenin imkansız olduğunu öğrenmek demek...

Kız annesi demek....

Dört yaşındaki küçükhanımın caddedeki bütün incik boncukçuları tanımasına hayret etmemek demek...

Kız annesi olmak demek...

Birinci sınıfa giden cadıya hergün farklı şaç modeli yapmak zorunda olmak demek...

Bir damlacıkken tv de nerden uyduysa daha çok uzar diye kaşını kirpiğini kesmesine kızamamak demek...

Kız annesi demek...

Kaşları uzayana kadar kaşlarına göz kalemiyle minik rutüşlar yapmak demek...

Koca makası nasıl tuttu, gözüne sokmadan nasıl kesti demek...

Kız annesi demek...

Pazara onsuz gittiğinde ona bir çöp bile alamadan dönmek demek, yanılıpta aldığında bir hafta boyunca ne kadar büyüdüğüne, ne alacağına kendisi karar vereceğine dair nutuk dinlemek demek...

Kız annesi demek...

Pazara yollayıp 2 demet maydanoz 1 kilo domates almasını istediğinizde, 3 penye tişört, 5 lastik toka alıp gelmesine kızmamak demek...

kız annesi demek...

Evin altındaki bakkala giderken bile ayna karşısında 2 saat süslenmesine alışmak demek...

Kız annesi demek...

Sabah 6 da kalkıp 8 e kadar ayna karşısında kalmasına şaşırmamak demek...

Okula giderken hazırmısın dediğinde, çantasına bakıp rujüm,rimelim,kalemim...tamam hazırım... demesine alışmak demek...

Kızlarla gittiği kuaförde kızın kaşlarını alırken verdiği şekle kızıp ağlayan zilliye hak vermek demek...

O kaşlarla sokağa çıkamayacağına inanan küçük hanım için okulu arayıp bin kaplan gücündeki anne olarak bir kaç gün izin almak demek..

Bütün gün yorgan altından çıkmamasına aynaya bakmamasına gülmemek demek...

Masum suçlarına ortak olmak demek...

Mezuniyet balosunda prenses halini görünce bir köşede gizli gizli ağlamak demek...

O üniversite hazırlık testi çözerken saçlarını sarmak demek...

Kızının elinden bir bardak sıcak çay içmenin nasıl tatlı olduğunu öğrenmek demek...

Kız annsei olmak demek...

Minik bebeğinin ne zaman bu kadar büyüdüğünü anlayamamak demek...

Kız annesi demek....

Kız annesi olmak ise,

Kızıyla gurur duyuyor olmak demek...

Çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye faydalı dua

Aşağıdaki ayetler dua okunduğu zaman, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye faydalı olur. Çünkü Zekaeriya A.S. Rabbine böyle dua etmiştir. Bu bakımdan sizlerin de bu tür sıkıntısı olduğu zaman aşağıda zikredilen ayetlerle dua edin Cenab-ı Hak dileğiniz hasıl olur.
"Fe hebli min ledünke veliyya yerisüni ve yerisü min ali Yakup. Yuhricüküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm."
Anlamı:
"Bana tarafından bir evlat ihsan et. Ki bana varis olsun, Yakup hanedanına mirasçı olsun. Sonra bebek olarak çıkaran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.

Hamile kalmak için dualar
. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak.kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele.ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak.kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok.tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya.kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın.caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır

Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi ..
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Furkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

Çoçuk sahibi olmak için kurandan ayetler topluca
Kuranı kerim de aşağıda belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur

Çoçuk sahibi olmak için istiğfar
İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur�an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah�a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

110 defa besmele
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
herkese nasip etsin inşallah

Yasini Şerif
Çoçuk sahibi oluncaya kadar her gece Yasini şerif okunur.

Çoçuğun cinsiyetinin önceden belirlenmesi
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.

Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.

Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa.

71 kere Enbiya süresi
ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.

ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:535

nuarin: 500

kiraztepe:200

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 255

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

zerbaş: 100

lilyum10:500

fatmaipek:150

kabilarda:575

TOPLAM:4444

[/QUOTE]

Arkadaşlar hepinizde Allah razı olsun,duam tamamlandı.
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

X