Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

:))))))))))))) haha tabı buda ıhtımal ama goturmeyenıde bekarken calısmamı yapmıslar bu ne hız radara yakalanıcaklar ya hu

yok kız arkadaşlara çamur atmak için söylemedim sakın lafım yanlış anlaşılmasın:KK17::KK17::KK17::KK17:
espiri olsun diye söyledim.ben evliliğimin 3, sene sonrasında falan hamile kalabilince şakasına söyledim yani

canım onlar giderken yanında götürüyorlar:63::KK53::KK53::KK53::KK53:
Valla doğru dedin onu canımmm bir biz beceremedik galiba :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Düşüğüm agustos da ıdı cnm sonra 3 4 ay ara verdık 2 aydır denıyoruz aslında yenı ama yınede moralım bozuluyor
aynen ole daha uc bes aylık bıle evlı degıller gobuslerı kocaman :S

Canımmm sabır biraz Rabbim nasip edecek hayırlısıyla kolay değil düşükten sonra beklemek ama olacak Allahın izniyle hiç korkma maaşallah ikinizde de sorun yok hamiş kalabiliyorsun:KK34:

Son düzenleme:
yok kız arkadaşlara çamur atmak için söylemedim sakın lafım yanlış anlaşılmasın:KK17::KK17::KK17::KK17:
espiri olsun diye söyledim.ben evliliğimin 3, sene sonrasında falan hamile kalabilince şakasına söyledim yani

anlamazlar herhalde ısın esprısındeyız rahat ol :)

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
asbelove, savas5482+, selencelk, Umut81+, OZSER0801, RainbowColors+, duru3574, kabilarda, hazal34

hadi muhabbete canlarımmmm:KK52::KK52::KK52:

Valla doğru dedin onu canımmm bir biz beceremedik galiba :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Canımmm sabır biraz Rabbim nasip edecek hayırlısıyla kolay değil düşükten sonra beklemek ama olacak Allahın izniyle hiç korkma maaşallah ikinizde de sorun yok hamiş kalabiliyorsun:KK34:

Evet ama doktor bu dusuk hıc ıyı olmamıs yumurtlaman azalmıs dıyınce can sıktı tabı
daha oncedende prolaktın hormonu yukseklıgı ve kıst sorunu yasamıstım umarım kolayca bu ay bebısım gelır :S

amannn bizbizeyiz tatlım kim yanlış anlayacak:KK53:

Herkese merhaba.

Asbeciğim bende hiç uyumadığım kadar uyuyorum bu ara havalar ısınsa güneş yatağa gelse bu kadar olmayız sankimm:KK9:

Umut'cuğum olur eşler arasında cnm böyle sıkma canınııı

Evet ama doktor bu dusuk hıc ıyı olmamıs yumurtlaman azalmıs dıyınce can sıktı tabı
daha oncedende prolaktın hormonu yukseklıgı ve kıst sorunu yasamıstım umarım kolayca bu ay bebısım gelır :S

Rabbim aratmadan bir an önce nasip etsin inşallah bizler gibi beklemezsin canımcım inşallahhh:KK16:

selam kızlar naber nasılsınız benim karnım ağrımaya basladı cok ca sanırım regl olucam bu aralar

Herkese merhaba.

Asbeciğim bende hiç uyumadığım kadar uyuyorum bu ara havalar ısınsa güneş yatağa gelse bu kadar olmayız sankimm:KK9:

Umut'cuğum olur eşler arasında cnm böyle sıkma canınııı

ay keşke abla yaa keşke hayırlısıyla bi yaz gelse ne güzel olur var yaaaa:KK52::KK52:

Harikasın tatlımmmmm
Ben sabah ayılabilmek için bi kahve götürdüm üzerine biraz çay şimdi duramıyorum yerimde lavaboya taşınmaktan:KK1:

:KK17::KK17::44::KK1:

okudum canımda çabuk çıktım.
yorgunluğun senin gönül yorgunluğu o yüzden çabuk geçmiyor.beden yorgunluğu olsa yatar dinlenirsin geçer
o yüzden ne kadar kafana az takarsan o kadar daha iyisin tabi becerebilirsen o da ayrı

ama güzel olacak herşey buna inan,umudunu ve inancını kaybetme,tevekkülü elden bırakma:KK70::KK70:

ahh savasım aynen öle ..gönül yorgunulğu gitmiyo, ne kadar uyuyup dinlensen ..yok. uyuyup uyanıyorsun, kalk yine aynı..:KK31::KK31:
saolasın insaAllah :nazar:

bu arada kızlar ... bu bozuk kafayla zar-zor evlilik takvimi yaptım..öle denk geldi birisi sormusken bnde üzerine damladım.. bi topikte arkds yardmcı oldular ama 10kere girmisimdir kullanıcı kontrl paneline :KK1:
gebelik takvimi yapamıyoz bari bu olsun dedim :KK31:
arkds diyo, hitap seklini daha bska bisey yapsaydın ya..
dedim bu kafayla bu yeter ona :KK53::KK53:

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yeter yeter:)) Nice senelere cnm bebişlerinle inşAllah

yeter dimii :KK9::KK9:
ilkten yaptım sandım bakıyom yok bakıyom yok.. :KK1:
orda hitap sekil yazıyor diye ona kızgınım ya, hiç oralı olmuyorum, bakmıyorm oraya.. :KK1:
dedim nokta nokta koyayım, bakim nolcek , ola ola anca bu oldu :KK53::KK53::KK53:

bide panodan no seçin dediği yerde, 15 teki görüntü de iyi simdiki bu hale..
hmde doğm günümün tarihi 15, iyi bu kalsın :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
X