Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

missy sen kendi evine geçtin mi cnm nerdesin şuan
senşne ağustosta eş özrü tayini var değil mi?
yok canmmm nerdeee annemdeyım bende sen gıbı eş durumu bekliyorum bende samsuna canık'e cıktı eşimin tayını bende merkeze ataırsam ona göre ev tutacagız bnm okulun ewe yakın olması lazım ev almak ıstıyoruz ama bıraz zor olacak once kıra sonra ew olacak su tayınlerı bı erken acıklamadılar yanı

tülayım bu sanaaaaaaaaaaa

Adem Kilic DiLaRa - YouTube

burhan çaçan da söylüyo ama bu daha hareketli

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Dilara - Erol Evgin - YouTube

kızz en güzeli bu eşim evde dilaraaa diye gezio :KK9::KK9::KK9:
yok canmmm nerdeee annemdeyım bende sen gıbı eş durumu bekliyorum bende samsuna canık'e cıktı eşimin tayını bende merkeze ataırsam ona göre ev tutacagız bnm okulun ewe yakın olması lazım ev almak ıstıyoruz ama bıraz zor olacak once kıra sonra ew olacak su tayınlerı bı erken acıklamadılar yanı

ayy cnm yaa sende ben gibisin.aylardır evimden uzaktayım nasıl özledim anlatamam
çok isterdim kendi evimde doğum yapmak
sen daha iyi anlamışsındır şimdi.
annende olsa insan evini arıyor.e bekar değilsin artık eşin yanında
Allah razı olsun gelip aylarca bizimle kalıyorlar :KK16::KK16::KK16:

bizde canikteyiz bu arada=) burada normal evler çok pahalı değil.semt güzel herşey var.temelden girsen bayağı ucuza geliyor evler.
ben krediyle ev almayı düşünmediğim için ileride temelden girip peşinat verip üstünü taksitle tamamlayacağım bir müteahhit bulmalıyım :)

bizim il dışı tayinler 26 haziranda bitiyor dün taslak açıklanmış.
sizinkilerde 1 ağustosta falan başlar cnm.
inş. güzel yakın biryer çıkarda gidip gelmek kolay olur.

sende bizim gibi evine gitmek için önce evin belli olmasını bekliyorsun desene :KK1:

tabii bizim çıkarsa çıkmazsa eylüle kadar buralardayız :KK43:

selam kısçeler nasılsınız bakim :KK16:
bizim de misafirlerimiz vardı.. cuma öğlende geldiler bu sabah kahvaltı snrası gittiler.. taşındık diye yeni evi merak eden geliyo :KK1: saolsunlar önce ki evimimzde de hep gelirlerde arada.. onlar gidince mtfağı topla derken anca oldu bi bakim size dedim..

aybikem üzülme kusum.. Rabbim üzüntünün yerini mutluluk gözyaşları versin ins yakın zamanda :KK54:

asbemm.. hadi az kaldı pzrtesi yarın :KK52:

scorpimm.. masaAllah kısçen geliyor demek.. :KK16:ee ne demisler kız olsun çamurdan olsun hehe :KK53::KK53:

neharcık.. badana, temizlik derken, sen çok çalısma, oğluşun yorulmasın :KK1::KK1:

raginda Dilara ismi, halamınkızının ismi.. şmdi üni li , çok tatlı bi kısçe oldu ins. senin kısçen de, böyle güzel günlerini görmen dileğiyle :KK16: hem yeni oyun havası varya.. :21:
-Akşamlar Sensiz Geçmez Dilara:KK24:Sabahlar Sensiz Olmaz Dilara:KK24:Dilara Gazel Düştü Bağlara:KK24:Dilara Karlar Yağdı Dağlara:KK24:Dilara Neredesin Benim Güzelim Sevdiğim:KK24::21::21::KK17::KK17::KK9::KK9:
----
nyse bakalım.. gözüme takılanları yazdım..
rimelim, rmzynebcim.. size dicek bise kalmadı, öpüyom sizi :KK54::KK52::KK52: hadi kaçtım, yine gelirim ins. :KK16::KK54:
teşekkürler umudummmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
gerçekten kız çocuk başka..gerçi sağlıklı olsun da kız erkek Allah ne verirse kabulümüzdü:emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar sonunda evimdeyim şükür kavuşturana ....
asbe yarın aşılama gününmüş cnm dualarım seninle inşallah 2 hafta sonrada bebiş haberini alırız.
misyaman ve raginda en kısa zamanda tayin işlrinizin hallolmasını ve evinize kavuşmanızı dilerim insanın evi gibisi yok anne evi olsada....
scorpi kızın hayırlı olsun talibi çok olacak gibi :21::21::21:
Aybike yeni ay yeni umutlar cnm inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecek...

canım güzel dileklerin için çok teşekkürler,darısı sana inşşşş.
şarkının sözleri ne güzelmiş çok hoşuma gitti :KK1::21:

saol cnm kısmet bu isler..insaAllah diyelim =)
evt sözleri de güzel, bir ay öncesi kına gecemiz olduydu salonda.. kısçelerle , yeğenlerimle iyi döktürdük valla :KK17::KK17::KK1::KK1::KK1:
ama biz bu linkte ki Adem Kılıç ' ın söylediğinde oynamıstık. :21::21::21:

ADEM KILIÇ - DİLARA hayaldekisen - YouTube

evet canım 24saatten az kaldı yemeklerimi yapıyorum bende malum 2gün hiçbişey yapmadan yatmayı planlıyorum:KK1::KK1::KK1:

hadi inş bakalım cnmm .. :KK16::KK16:
teşekkürler umudummmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
gerçekten kız çocuk başka..gerçi sağlıklı olsun da kız erkek Allah ne verirse kabulümüzdü:emir_bebek::emir_bebek:

nedense kız çocuklar daha bi sevdiriyo kendini.. oğlan bebelerde öyle ama, yinede kız bebeler daha bi cadı oluyolar yaptıkları şirinliklerinle ondan olsa gerek :KK52::KK52:

Bizde öle istiyoruz o yuzden gecıcı olarak kıraya cıkacagız senet ile ew almak ısıtoruz bakalım
RABBIM ne nasip eder bilmiyorum..
annemın ewı de olsa baska yerdeyımm we artık delırmek uzereyımm ALLAH eksıklıklerını göstermesın ama gercekten cok bunaldım..
bu haftasonu köye gıttıler bızde eşimle aylar sonra basbasa kalabıldık özlemiş sakinliği bizim nişan falan derekn butun kardesler eşleri bi arada idik bende kapalıyım hele doğumdan sonra kız kardesıme dedım bı gıdın ewınıze walla artık fenalık gecırcem dıe ((:-)
siz samsun mu yazacaksınız eşinde samsunlu mu..
hala orada yaşayacagıma ınanamıyorum..
bnm ablam wardı ıst beykoz tapuda sözleşmeli idi eşi de samsunda ayrılardı oda kadroya gectı cok şükür oda dönuo samsuna
3 kız kardes samsunda olacaz o yuzden bana ruya gıbı gelıo..
Rabbım herseyı en guzel en hayırlı wakıtte nasip edıo ben ewlendıgım gıbı ıstedım cocuk hıc korunmadık olmadı dıe ayalrca karalar bagladım şimdi diyorum kı RABBIM en guzel wakıtte nasip etti ewlılığın ne oldugunu anladım eşimle basbasa wakit gecırdım..
çocuk olunca hersey değişti cunku
o yuzden tewekkul etmek lazım kızlar...
O en guzel zamanda werecek bebişleri ben emınım herkesın bebeği olacak bu topikte..
ramazan hepimize hayırlar getirsin inşAllahhhh

slm kızlar sonunda evimdeyim şükür kavuşturana ....
asbe yarın aşılama gününmüş cnm dualarım seninle inşallah 2 hafta sonrada bebiş haberini alırız.
misyaman ve raginda en kısa zamanda tayin işlrinizin hallolmasını ve evinize kavuşmanızı dilerim insanın evi gibisi yok anne evi olsada....
scorpi kızın hayırlı olsun talibi çok olacak gibi :21::21::21:
Aybike yeni ay yeni umutlar cnm inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecek...

Allah razi olsun canimmm insallah olur bu ay insallah o kadar cok ihtiyacimiz var ki:KK16: esim benden heyecanli bakalim bekleyip göreceğiz artik:KK49:

Bizde öle istiyoruz o yuzden gecıcı olarak kıraya cıkacagız senet ile ew almak ısıtoruz bakalım
RABBIM ne nasip eder bilmiyorum..
annemın ewı de olsa baska yerdeyımm we artık delırmek uzereyımm ALLAH eksıklıklerını göstermesın ama gercekten cok bunaldım..
bu haftasonu köye gıttıler bızde eşimle aylar sonra basbasa kalabıldık özlemiş sakinliği bizim nişan falan derekn butun kardesler eşleri bi arada idik bende kapalıyım hele doğumdan sonra kız kardesıme dedım bı gıdın ewınıze walla artık fenalık gecırcem dıe ((:-)
siz samsun mu yazacaksınız eşinde samsunlu mu..
hala orada yaşayacagıma ınanamıyorum..
bnm ablam wardı ıst beykoz tapuda sözleşmeli idi eşi de samsunda ayrılardı oda kadroya gectı cok şükür oda dönuo samsuna
3 kız kardes samsunda olacaz o yuzden bana ruya gıbı gelıo..
Rabbım herseyı en guzel en hayırlı wakıtte nasip edıo ben ewlendıgım gıbı ıstedım cocuk hıc korunmadık olmadı dıe ayalrca karalar bagladım şimdi diyorum kı RABBIM en guzel wakıtte nasip etti ewlılığın ne oldugunu anladım eşimle basbasa wakit gecırdım..
çocuk olunca hersey değişti cunku
o yuzden tewekkul etmek lazım kızlar...
O en guzel zamanda werecek bebişleri ben emınım herkesın bebeği olacak bu topikte..
ramazan hepimize hayırlar getirsin inşAllahhhh

ayy cnm o yoğunluktan sonra çok iyi gelmiştir bu sessizlik sana.hele kapalı olunca daha zor.üst başa dikkat et birde bebek düşünemiyorummm :KK52: biz rahatız sadece biz varız evde annem babam ama dediğin gibi insanın evi gibisi yoook
cnm bizim samsun olma ihtimali çoooook düşük hiç açılmıyor iç anadolu karadeniz güzel yerleri yazacağız tabii açarlarsa!

bende 3,5 senelik evliydim hamile kaldığımda.dediğin gibi Rabbim herşeyde bir hayır veriyor.
evliliğin sorumluluğunu tam aldığımızda eşlerle tam uyumu sağladığımızda olması çok güzel gerçekten...darısı isteyen herkese...
ilk zamanlar zor olur cnm ama bebeğe alışıp bir düzen kurunca eskiden ne yapıyorduk dersiniz eminim :)

3 bacı samsunda haa hayaldi gerçek oldu missim gözünüzaydın :KK9:

günaydınn kızlarr:KK16::KK16:

asbe canım bugün büyük gün desene mevlam yar ve yardımcın olsun ramazan sizin eve bereketiyle ve yeni kalp atışlar ile girsin inş.
emekleriniz boşa çıkmasın inş.

bizi haberdar et durumlardan

selam kızlaaaaaarrr :KK16::KK16::KK16:

asbemin büyük günü hayırlı güzel evlatçıkları olur inşallaaaaaaaahhhh:KK16::KK16:

missoşummmm ablanlara bi gidin yaa artık evinize demene çok güldümmm :KK1::KK1:

Fatamacım tatil bitmiş hadi mübarek olsunnnnn :KK16:

Teyzeleri ben çok mutluyum artık oğlumla konuşuyoruz. Bana cevap vermek için çabalıyoo sanki sıpa :KK9::KK9::nazar::nazar:

Hepinizi seviyorummmm yavrılarımmmm :KK16::KK16:

Tülayım doğur artık daaaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52:

asbemin büyük günü hayırlı güzel evlatçıkları olur inşallaaaaaaaahhhh:KK16::KK16:

Teyzeleri ben çok mutluyum artık oğlumla konuşuyoruz. Bana cevap vermek için çabalıyoo sanki sıpa :KK9::KK9::nazar::nazar:

canım bu kızın hiiiiiiiiiiiiiiiiç gelesi yok annesinin karnında gayet rahat bir sağa bir solaaaaaaa dönüp duruyor :KK52::KK52::KK52:

raginda hazır ramazan gelmişken hurma ye cnm birde yürüyüş yap doğumu başlatabilir ozaman ağırlaştım diye oturma bak bebekde gelmez ozaman azıcık rahatsız et kızçeni de gelsin artık.

nehar maşallah diyelim oğluşa annesine cvp verecek tabiki
asbenin aşılaması kaçtaydı ki inşallah herşey yolunda gitmiştir.

günaydınn kızlarr:KK16::KK16:

asbe canım bugün büyük gün desene mevlam yar ve yardımcın olsun ramazan sizin eve bereketiyle ve yeni kalp atışlar ile girsin inş.
emekleriniz boşa çıkmasın inş.

bizi haberdar et durumlardan

Canlarim ben geldim belki de biz oluyoruz su anda bilemiyorum:KK1::KK1::KK1: Rabbim dualarimizi kabul eder insallah savasim ne güzel dua etmissin canimmm insallah insallah:KK16: :KK16::KK16:
neharim icine ne doguyor canim olacak ki bu ay:KK16:

Son düzenleme:
raginda hazır ramazan gelmişken hurma ye cnm birde yürüyüş yap doğumu başlatabilir ozaman ağırlaştım diye oturma bak bebekde gelmez ozaman azıcık rahatsız et kızçeni de gelsin artık.

nehar maşallah diyelim oğluşa annesine cvp verecek tabiki
asbenin aşılaması kaçtaydı ki inşallah herşey yolunda gitmiştir.
Oldu bitti bile fatmaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
Yalniz esim bana hasta muamelesi yapio yaa agrin var mi iyi misin deyip duruyor:KK1::KK1::KK1::KK1:

Oldu bitti bile fatmaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
Yalniz esim bana hasta muamelesi yapio yaa agrin var mi iyi misin deyip duruyor:KK1::KK1::KK1::KK1:

asbe baksın tabi sizlere inşallah bu ay yüzün gülsün cnm ya sürekli aklımdaydın.nasıl oldu anlatsana bizimkide pek meraklı aşılama yaptırmaya ama ben korkuyorum :KK50:

asbemmmm inş.bebişinin ilk tohumları bugun atılmıştır canım benim şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

canım inşallah hayırlı ve güzel olacak.gönlüne göre olur herşey inşallah....

Canlarim ben geldim belki de biz oluyoruz su anda bilemiyorum:KK1::KK1::KK1: Rabbim dualarimizi kabul eder insallah savasim ne güzel dua etmissin canimmm insallah insallah:KK16: :KK16::KK16:
neharim icine ne doguyor canim olacak ki bu ay:KK16:

asbeeeee bi kız bi erkek doğuyooooooooooooooo:KK52::KK52::KK52::KK52:

asbe baksın tabi sizlere inşallah bu ay yüzün gülsün cnm ya sürekli aklımdaydın.nasıl oldu anlatsana bizimkide pek meraklı aşılama yaptırmaya ama ben korkuyorum :KK50:
Kiz etrafimda pervane oldu her ay yaptirabilirim ben bu asilamayi:KK1::KK1::KK1: simdi de ananas soycakmis bana amin xanim amin insallahhhh:KK16::KK16:
Valla hic acimadi korktugumuz kadar buyuk bi islem degil zaten epi topi 5dk surdu bir spekulumu takip cikarirken hafif agridi o kadar kateteri takip cikardigini hissetmedim bile:KK34:
asbemmmm inş.bebişinin ilk tohumları bugun atılmıştır canım benim şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Canim benim guzel yurekli arkadasim aminnnnnnn
canım inşallah hayırlı ve güzel olacak.gönlüne göre olur herşey inşallah....
Amin canim benim amin insallah su an kocişin zoruyla belimin altinda yastik yatıyorum bu saatten sonra ne ise yarayacaksa:KK52::KK52::KK52:

X