Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi inşallahhhh geliyor bebiş geliyorrrrr kuzum istanbul da sokak başı eczane var panik yokcnmm ınanamazsın habıre turşu yıyorum şu ufak olanlar varyaa gecen aksam anıden aklıma kornıson geldı kokusunu aldım sankı kocıse dedımm o da bana aş mı erıyon dıoo aklımdn cıkmadı bnde dün al gel dedım..
cnm beklıycm ztn test ıcın ınsss vardır bebıs...
ayın 2sınde ıstanbula gıdıyozz. bakalım nasıl test yapacksmm artıkk....
hadiii tüh tanımış yaaaaslm kızlar asbe ve rımel eklemişler resimlerden tanımadığım için yaşadığı yer ve ünv.den anladım
Aybike yehanda turşu yiyordu cnm ama kızı olcak...bebiş olsunda farketmez istanbula gideceksen yanında hazır test bulundur arama bide test günün geçince yaparsın testi.
asbe senin yumoşlarda büyüyordur ne zaman gideceksin Dr.a
bizde pazar tatile başlıyacağız telefondan zor giriyorum 1 hafta ne yapcaksam
önerdimmm kuzummmmmmmmaybikeeeeeeeeee hamişsin sen bencee anaamm turşu haaaa kızz yehan da acayip turşu yemişti hatta batına daha 1 hafta varkendi hatırlaaaaa
fatma seni bulamadımmmm, asbeeee beni fatmaya öner ya da onu bana öner yani buluştur bizi hadi gülümmmm
Cnm dogru Rabbim bilir tabi..bu arada test alicam yanima istanbula gitmeden..slm kızlar asbe ve rımel eklemişler resimlerden tanımadığım için yaşadığı yer ve ünv.den anladım
Aybike yehanda turşu yiyordu cnm ama kızı olcak...bebiş olsunda farketmez istanbula gideceksen yanında hazır test bulundur arama bide test günün geçince yaparsın testi.
asbe senin yumoşlarda büyüyordur ne zaman gideceksin Dr.a
bizde pazar tatile başlıyacağız telefondan zor giriyorum 1 hafta ne yapcaksam
Cnm inssss ümitlenmiyorumm hayal kirikligi olur diyee..valla canım benim öyle oldu çevremdeki bir kaç kişininde öyle yehan kız olmuş olabilir Allah bilir tabi benim içimden öyle geçti sadece inşallah bebişin seninledir.sen bir açılış yapta gelsin artık müjdeler :)
aybikeeeeeeeeee hamişsin sen bencee anaamm turşu haaaa kızz yehan da acayip turşu yemişti hatta batına daha 1 hafta varkendi hatırlaaaaa
fatma seni bulamadımmmm, asbeeee beni fatmaya öner ya da onu bana öner yani buluştur bizi hadi gülümmmm
Bende sizi görmek istiyorumm yaffff benm facebook yokki ama kizlarrrrr gerci fatmayi bide ipek kzii gordumm
aç aç aç bende seni görmek istiyorummmm
benıde ekleyınnn öznur yaman cürebal ( biz hastanede ıdık dun gece yenıdgon sarılıgı ıcın yattık bı gece şimdi ewimizdeyiz cok şükür oğluşumda ıyı çok şükür atlattıkk..
benıde ekleyınnn öznur yaman cürebal ( biz hastanede ıdık dun gece yenıdgon sarılıgı ıcın yattık bı gece şimdi ewimizdeyiz cok şükür oğluşumda ıyı çok şükür atlattıkk..
TAtlimmm kocisin varr bana yasak koydu acamiyorumm
bana da bak bana daAsbeciimm kocisin faceten bakabiliyorm missy sanada baktimm simdi oglusun fotosunu goremdmmm yok
bana da bak bana da
BAkiyimdaa tatlim adin ne ki asbelove yazinca cikmaz
Kizlar ben kactim ehliyet sinavi var ctesi ona calisym
Bu arada ablacimm hosgeldinnnn ozluyoruz senii
Asbecimmm cnmm grsss
Kizlar ben kactim ehliyet sinavi var ctesi ona calisym
Bu arada ablacimm hosgeldinnnn ozluyoruz senii
Asbecimmm cnmm grsss