Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kafayı yerim heralde nasıl başedicem bizim ailelerde burda değil .hayırlısı ne ise o olsun cnm ya...
Scorpi güzell haberler gelecekkkkkkkkk
sabah test yaparım kuzum tabi kırmızılar gelmezse..ne bilryim hayırlısı..geçen seferki gibi olmasından korkuyorumm:26:
o yüzden çift çizgi görsem de kandaki yükselişleri görmeden hamileyim diyememmm
Sayfamızın başındaki listeye her gün bakar bakar ağlardım. Hamiş olanlar en üstte karşısında şu ikon Allahım diyodum ben de bu listede olur muyum Şükür şükür şükür binlerce şükür. Asbelovem de hemen ekleyivermiş benim canım arkadaşım.
Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere versin. Kurban olduğum Allahım,O çok büyük. Dualarımızı duyuyor.Çok dua ediyorum çok şükrediyorum. Yetmiyomuş gibi geliyor. İnşallah en kısa zamanda topiğimiz de herkes hamile olacak; Ablam, feryalim,asbelovem,scorpim,fatmam, iskorpitim,deli musakka,rimel ve ve ve diğer can arkadaşlarım. Çok dua ediyorum çok.
Duygularımın tarifi yok şuan gerçekten yok
canım benim nasılda düşünürmüş bizi yerim seni ben
canım ya çok üzüldüm bilirim duygularını benim de 4 tane düştü keseyi bile göremedim Allah hepimize yardım etsin inş. ilk gebelik mi seninki eşinin değerleri nasıl sanırım spermler iyi olmadığında da düşük oluyo benimkinin de morfoloji iyi değilİnşallah canım inşallah zamanla bununda üstesinden geleceğiz hayırlısıyla
Amin canım aminnnnnnnnnn o olmasa nasıl üstesinden gelirdim bunların bilmiyorum
Canım Allah razı olsun dualarımızı kabul etsin Rabbim inşallahhhh
Canım hayırlısı olsun aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden gelebiliyor bebişin inşallah seninde öyle olur
Canımm Rabbim nasip ettiyse kimse önüne geçemez bak bize sayımız o kadar düşüktü ama Rabbim olabileceğini gösterdi bize yeter ki Allahıma inan olacak hepsinin zamanı var onu bekliyor inşallah en kısa zamanda gelecek meleklerimiz
Canım sağolasın Rabbim yardım edecek
scorpim guzel yurekli arkadasim benim insALlah sabahki test sonucun pozitif olsunn ve hersey saglikla ilerlesin tum kalbimle diliyor cnm benimmmm yarin senden p.teside ins fatmadan mujde gelsinnnn
scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ağlıyorum şuan yaa Allahım şükürler olsun şükürler olsun, sabah ezan sesiyle uyandım herkese çok dua ettim. Allahım dedim Fatma ve Scorpi'den iyi habere ver dedim. Salavatlar getirdim Ayetel kürsiler okudum. Allahım duydu sesimizi
B]
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ağlıyorum şuan yaa Allahım şükürler olsun şükürler olsun, sabah ezan sesiyle uyandım herkese çok dua ettim. Allahım dedim Fatma ve Scorpi'den iyi habere ver dedim. Salavatlar getirdim Ayetel kürsiler okudum. Allahım duydu sesimizi
B]
scorpi cnm gözümü açar açmaz sen geldin aklıma cnm .aklına sakın kötü bir şey getirme cnm çizgin hemen belirmiş değerin çok daha yüksek olacak eminim buna.gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin.şimdilik çıkıyorum daha kızın üstünü bile giydirmedim .
yeni