Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.

biliyordum ya çok rahat ol scorpi ciğim bu sefer Allah ım ın izniyle olacak o akrep gelecek inşallah canım

sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.

oyyy masallah maşallah çok güzel bi haber canım inş bebeğin seninle umutsuzluk yok bu anın tadını çıkarr çok sevindim :nazar: :KK48::KK48::KK52::KK52::KK52::KK52:

tatlım yaa bugün istanbulda nevruz kutlamaları varmış..ve benim eve yaklın yollar kapalı..şimdi araştırıyorum gidebileceğim biyer varmı diye:26::26:

kazlıçeşmede var sanırım başaka yerlerdede kutlanıyormu acaaba istanbulda zeytinburnunda oturuyosan yada yakın biyerde yesiltepe pol 1 saatte sonuç veriorlar canım

elimi yuzumu yikamadan geldm :KK9: biliyordummmmmmmmmm :nazar: cokkkkkkkkkk ama cokkkkkkkkk sevindim saglikla gelsin kuzunnnnnn:nazar: telden yazmayanlarrrr haydinnnnnn halayaaaaaaa:118::118:

bu sefer herseyy cok guzel olacakl :KK16:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Nehar nasıl bi duygu yaşadığımız şimdi anlarsın sen listenin basına bakıyorsun ya bende hep aşağı bakıp çalışıyor yazısı görünce hadi Allahım ne olur bu çalışmanın meyvesini ver derdim..
bu sevinç tek yaşanmıyor her ay böyle haberler gelsin kiraztepe rochak aybike başka kim vardı hepsiden gelsin müjdeler aminnnnnn aminnn aminnnn

Sayfamızın başındaki listeye her gün bakar bakar ağlardım. Hamiş olanlar en üstte karşısında şu ikon:KK49: Allahım diyodum ben de bu listede olur muyum:KK43: Şükür şükür şükür binlerce şükür. Asbelovem de hemen ekleyivermiş benim canım arkadaşım.

Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere versin. Kurban olduğum Allahım,O çok büyük. Dualarımızı duyuyor.Çok dua ediyorum çok şükrediyorum. Yetmiyomuş gibi geliyor. İnşallah en kısa zamanda topiğimiz de herkes hamile olacak; Ablam, feryalim,asbelovem,scorpim,fatmam, iskorpitim,deli musakka,rimel ve ve ve diğer can arkadaşlarım. Çok dua ediyorum çok.
Duygularımın tarifi yok şuan gerçekten yok
:KK16::KK16::KK16:
Canimmm benimmm sagol bitanem.onca derdin arasinda yinede bizi dusunen guzel yurekli arkadasim.
Teste gore hamileyim ama korkuyorumm.gecen seferde yine bir pazar gunuydu.test yapmistim.ama o sevinc yok sua.temkinki davraniyorum.acaba ssk acile gitsem kan testi yaparlarmi.

can b:KK16: icini ferah tut bak degerin muhtemelen daha yuksek ustelik gunun gecmeden i ini ferah tut cnm benim:KK16:ssk yapar sanirim ama hastaneye gorede degisir uyuz dr.a denkk gelmezsennnn

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49:
ya yok böle bişiiiiiiiiiiiii yaa kızım senın yuzunden ben yedıde uyandım beeeeeee (:-)
sıra fatmadaaaaa haydi bütün eller hawayaaaaa ((:-):KK52::KK52::KK52::KK52:
özlem harbıden bu sefer halayın başını cektın heeeee :KK52::KK52::KK52::KK52:
şimdiiiiiiiiiiii silkeletenlerden 100 kağıt alayımmm :KK53::KK53::KK53::KK53:
demek kı gercekten bı hıkmetı warmıs
:KK3::KK3::KK3:

we scorpiiii bnmde kımyasalda senın gıbıydı cook silik ama normal olunca o çizgi hemen cıkıo hiç korkma aklına kötü şeyler getirmeee
neharım baharımmm senın kı oğlan benden sölemesi
:KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar ben çok korkuyorum dış gebelik boş gebelik vs diye:KK50: Şuan hiç bişe hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı. Dayanamadım yarına randevu aldım. Sabah gidip kan testi yaptırcam okuldan sonra da doktora gitcez. Ne olur dua edin.

Bu arada dün tekrar test yaptım 2. çizgi daha koyuydu. Biraz umudum arttı. Ne dersiniz? Daha koyu ya hani belki boş gebelik felan değildir değil mi? Ya da ben nasıl nasıl anlarım

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49:
ya yok böle bişiiiiiiiiiiiii yaa kızım senın yuzunden ben yedıde uyandım beeeeeee (:-)
sıra fatmadaaaaa haydi bütün eller hawayaaaaa ((:-):KK52::KK52::KK52::KK52:
özlem harbıden bu sefer halayın başını cektın heeeee :KK52::KK52::KK52::KK52:
şimdiiiiiiiiiiii silkeletenlerden 100 kağıt alayımmm :KK53::KK53::KK53::KK53:
demek kı gercekten bı hıkmetı warmıs
:KK3::KK3::KK3:

Teyzoşu sana 100 kağıt vermesek de mercimeğe kıyafet biberon alsak olur mu:KK9:

Ama vallahi hikmeti büyükmüş. Biz bu ay afedersiniz 2 defa birlikte olduk ve 2 defa da silkelettim kendimi güle güle öldük ya ama inanamıyorum yani gerçekten doğruymuş:KK52:

Kızlar ben çok korkuyorum dış gebelik boş gebelik vs diye:KK50: Şuan hiç bişe hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı. Dayanamadım yarına randevu aldım. Sabah gidip kan testi yaptırcam okuldan sonra da doktora gitcez. Ne olur dua edin.

Bu arada dün tekrar test yaptım 2. çizgi daha koyuydu. Biraz umudum arttı. Ne dersiniz? Daha koyu ya hani belki boş gebelik felan değildir değil mi? Ya da ben nasıl nasıl anlarım
canım önce betahcg değerinin artışı önmli 2000 leri geçince kese varmı yokmu bu önmli kese varsa dış gebelik değildir keseyide gördün sonra beklicez bebeğimiz varmı yokmu bebiş görünecek kalp atıda görülecek sonraa 8. 9. hafta civarı kalp sesini duyacaksınız inşşşş

neharım dış gebelikte şiddetli bel agrısı oluo bnmde hıc ağrım sızım yoktu aferdersın sadeceee gazzz :-)
hem böyle şeyleri aklına getırmeee
ama senı nasıl ıyı anlıyorum bılıyomusunnnnnnnnnnnnnn
ben keseyı görunce ağlamıştım öncekı kımyasallardan dolayı
wwede cızgının gıttıkce koyulaşması kesınlıkle ıyı bı haberrr

we o biberonu sen kendı bebeğine al benı o kadar mutlu ettı kı bu haberınnnnnn bunu asla bilemezsınnnnn
isminin altında o listeyi görüyorum yaaa istemsz gülümsüyorummm (:-)

neharım dış gebelikte şiddetli bel agrısı oluo bnmde hıc ağrım sızım yoktu aferdersın sadeceee gazzz :-)
hem böyle şeyleri aklına getırmeee
ama senı nasıl ıyı anlıyorum bılıyomusunnnnnnnnnnnnnn
ben keseyı görunce ağlamıştım öncekı kımyasallardan dolayı
wwede cızgının gıttıkce koyulaşması kesınlıkle ıyı bı haberrr

we o biberonu sen kendı bebeğine al benı o kadar mutlu ettı kı bu haberınnnnnn bunu asla bilemezsınnnnn
isminin altında o listeyi görüyorum yaaa istemsz gülümsüyorummm (:-)

Canım arkadaşım biliyorum.Gece seninle konuştuk bana söylediklerin beni çok etkiledi. Sen çok emindin ve ben inanamadım sana.Dedimki biz bu 2 aydır iyice bıraktık ve bu ay da 2 defa ilişki oldu Misyaman nasıl bu kadar emin. Sonra ben senin o kalpten duanı hissettim biliyomusun. Sanki kalplerimiz arasında bir yol oldu. Bilmiyorum yani anlatması çok güç. Seni çok seviyorum. Keşke sıkı sıkı sarılabilsek şimdi.
Ağlamak geliyo içimden "Allahım nasıl olur?" diyorum. Sanki ben hiç hamile kalamayacakmış gibi hissediyordum. Hele bu ay yemin ediyorum umduum yoktu. Her ay umutla test alıp yapan ben bu sefer nasıl gittim aldım nasıl yaptım hiç anlamadım. Yaa burnumun ucuyla baktım teste sonra wc de oturdum ağladım. Offf hala inanamıyorum halaaa bulutların üstünde gibiyim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Neharrrrrrr sen hasta olmadın demiiiiiii ????

olmadım yumoşummmm,3 gün geçti ama yarın öbürgün olurum kesin, bu ay çalışamadık çok zaten

3 gün müüüüüü ??? Ya senin hiç bu kadar olmamıştı demi yoksa yanlış mı hatırlıyorum :-)
ne olursun Allahımmmmmm ne olursun dualarım kabul olsun daa (:-)

bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ahhh misyamoşummmm bi bilsem inşallah inşallaaaaaaaahhh. yarın belki giderim teste ama bak böyle dedim ya yarın kesin olurum:KK1:

Canımmm öle deme hayır iste hayırlı olsun.. Alma ağzına kötü cümle.. Heyecandan uyuyamdım tekrar aldım telf elime burdan girince cevaplar geç düşüyor sayfaya ...
Rabbim biz senin Derya kadar nimetlerinden sadece bir damla istiyoruz dualarımızı kabul buyur...
Amin kere aminnnnnnnn

Yaniii bu ay çokça müjde varrrrr emnim ben bu durgunluk fena patlıcakkkk
hadi bebişler gelin mutlu edin biziiiiii (:-)

Misyamoşum bu son konuşmalarımızdı. Gece de face den Feryalim de yazmış iyi haberlerini bekliyorum diye. İçinize doğmuş :KK1:

X