Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

karar senin kararın elbette ..ama bazı şeyleri görmek için alim olmaya gerek yoktur..bende düğüne 1 ay kala nişan attım..düşündüm böyleyse evlenince boşanırım ben en iisi burda durmak..ailem arkamdaydı herzaman...evlilik çooook zor..bekarken hayeller kurzrız hiç öle olmuyo..ha olur naısl olur saygı değer sevgi varsa olur..ama saygı değer görmedim be cnm sizde..sen hep alttan alıyosun..flört döneminde bunlar cilve gelir insana ,,ne bilim sorun etmessin...sonrasında nıolcak hiçmi tartışmıcaksınız siz ..senin bu sölediklerine böle bi çıkış yapıyosa evlendikten sonra çok üsülürsün bana göre tabi..ha ben nişan attıktan sonra asla evlenmem demiştim bitti benim için o sayfa demiştim...1 yıl sonra eşimle tanıştım mükemml birisi...ha tartışmalrımı olmuyomu oluyo elbet ama asla kırmadan inciltmeden saygıyı yitirmeden..çok ii düşün diyorum sana hayat senin haytın...sanabir arkadaşımdan örnek verim bide..cnm uzun oluyo kusura bakma .. arkadaşım biriyle tanuıştı ailesi çok kaba idi arakadaşıma hiç değer vermiyolrdı ...çok seviyorum ne yapim dyodu bana..allahım bi evlenim diyodu..evleninc başka bi boyuta gitmiyosun ..neyse ailseni kırdı evlndi..hemen hamile kaldı..3 ay sonrasında ben boşanmak istiyorum dedi..ha ozamnalr ayrılması için konuşuyodum boşanacağpım dediğindede hele bi dur şimdi evliliğinin oturmasını bekle demiştim..tabi kimseyle paylaşamıyo bunları ..biz sana dedik diceklr diye..2 yıldır evlilier hala aynı yani..yutuyo herşeyi...yukarda dediğim gibi hayat senin haytın karar senin kararın..sen yaşrsın sevdiklerinde yaşadığın kötülüklere üsülür ,,güzelliklre sevinir ,,okadar..umarım herşey gönlünce olur..umarım kırıcı bişi dememişimdir..sadece bend ebişiler yazmak istedim...

kusura bakma ..son msj görmeden yasdım..konunun kapatılmasını istemişin...

valla bak arkadaşım benim can kardeşim bunca yıllık çok sevdiği sevgilisinden ayrıldı ama nasıl aşkk anlatamam öylesini görmedim...ama sadece sevgi vardı ..birbirlerine zerre kdar saygı yoktu inanırmısın...sonra arkadaşım hem sevgiyi hemde saygıyı ziyadesiyle bulduğu biriyle evlendi..iyiki de evlendim diyor şu anda çok ama çok mutlu allahtan hayırlısını isteyin daima

verilmiş sadakan varmışki düğünü erteleme kararı almışsınız eğerki bu adamla evlenirsen çok geçmeden yine buraya bir konu açarsın mafoldumben başlıkta BOŞANIYORUM YARDIM EDİN olur canım yazık etme kendine o güzel dünyanı karartma bu konuyu ailenle kısmen paylaş (yani fikir ayrılığı yaşadığınızı ve biraz erteleme kararı aldığınızı ) ve en sağlıklı kararı onlarla ancak verebilirsin mutlu olmak için çok çaba harcamana gerek yok buna inan harap etme kendini sevince herşey affedilmiyor :1no2:

şimdiden bunu yapıoysa sonunu düşünemiyorum yol yakınken dön bence tecrübeyle sabittir...

Bende erken karar verip sozlendim evlilige iki ay kala ayrildim. Acikcasi simdiye kadar yaptigim en dogru hareketti bu sanirim =). Aileni yada cevrendekileri bi kenara birak SEN NE ISTIYOSUN?.. Bu isin olmayacagini hissediyosun oyle degilmi? Karsindaki kisi sorumluluk sahibi birisi degil. Bunu gormussundur, onu birak adam zaten uzun zamandir ayrilmak icin bi bahane ariyomus zaten ve en sonundada bulmus. Sinirli olmasi, gergin olmasi bu iliskiyi istememesinden kaynaklaniyo bence. Yoksa seven insan tum yasadiklariniza katlanir ve bi 20 gun daha beklerdi.

Gozyaslarini sil ve kendin icin biseyler yap. Hayatinin hatasini yapmana uzulurum ben kendi adima. Inan bana kafanda buyuttuyun olaylar o kadar sacma geliyoki ilerleyen zamanlarda.. Kendin icin yasamani tavsiye ediyorum.

dönde şu açtıgın konudaki diger konuları bi okuu

eger sana ewlenmeden daha ailenden bunaldıgını sölüyorsaa
seni ailene hasret bırakır bu adamm çok zorr valla dururum allah yardım cın olsun

dügün öncesi her sey yasnabiliyo hazirlikli olmak lazimm.tas gibi yürek olucak.hemen her seye bozulmican

Salla dicem ama çok seviomuşsun ama ben olsam çokta zor olsa bunun üstesinden gelmeye çalışırdım yani bırakırdım evlenip ayrılmaktansa ilerde bence şimdi bitmeli.:a015:

Canım nişanlının burcu ne acaba?Çok merak ettim...

bian sen anlatınca kendi yaşadıklarımı hatırladım ..yani bezer şeyler yaşamıştım ve kimseyi dnlemedim aşıkmn peşinden gittimm...amaaaaa şuan eviliyz 6..yılımz amaaaa sı var işte bnce ii düşün okadr aciz olma gerçi sana şuan ne söylense boş gelir çünkü aynı durumları yaşadım bilyorum bnce sen yinede duygularnla diilde biraz mantıınla hareket et..bol şanss

Canım kusura bakma ama,konunun başından beri takip ediyorum,yorum da yazdım hatta ama bence ikide bir babana dengesizlikler yapıyo diyeceğine kendi dengeni bi kontrol et..Konu öyle bi hale gelmiş ki sanki biz durduk yere senin adına konu açmışız,nişanlını kötülüyoruz,sende durmadan savunma yapıyosun.yok öyle demek istemedi,aslında beni çok seviyo,çok iyi biridir,sinirle söyledi onları,ben başlattım zaten falan fistan..Madem senin için biçilmiş kaftan Allah mutlu mesut etsin sizi..Ailene bu kadar patlayan ve onlar için ileri geri konuşan,hatta onlara gıcık olan(seni koruyp,geleceğini düşündükleri için) ,sinir küpü nişanlınla bir ömür mutluluklar sana..

yani şimdi nişanlın nikahtan sonra bir şey olmaz dediğin için çıldırmış öylemi?açıklaması bu yani.
bu yüzdende ailene varana kadar ağzına geleni saymış..
özrü kabahatinden beter yani
beyefendi istediği zaman gönlünü eylemek zorundamısın...
hani bazen evlendikten sonra çok değişti,eskiden böyle değildi gibi konular açılıyorya...aslında kimse değişmedi.değişmiyor.evlenmeden öncede bunlar odundu,sadece görmek istemiyordunuz.
sizinkide o hesap.
mutluluklar ne diyeyimsengözlerimebaksanab

canım benim nişanlım sinirli biriisi diyosun inan evlendikten sonra çok sakin insanlar bile sinir küpü oluyo ben mesela...iş güç çocuk hayat geçim derken aşk biraz geride kalıyo...yol yakınken bırakman senin için daha ii kendine dokundurmaman suç sa demek bu kişi seni sevmiyo valla sen bilirsin ama bu aile çatışmaları ömür boyu devam eder yok baban göndermiyodu yok annen şöyle demişti seni gödermez belkide bu benim düşüncem tabi he sevdikten sonra dayanmakta çok zor ama her zaman hayırlııs olsun canımm benim takma kafana düşün taşın kararını ver.. sevgiler

vakti zamaninda nisanlim da bana abuk bir sebeple aynen böyle, madem öyle dügünü erteleyelim demisti hem de dügüne 1 haftadan az kala.... o anda aniden kararimi verip yüzügü eline tutusturdum ve hayir ertelemeyelim aksine tamamen iptal edelim... buraya kadar ... hoscakal ... dedim ve bir daha yüzünü görmedim.... bence daha nisanliyken bu cümleleri bu kadar kolay kisi evlenince daha neler yapmaz....

ilk zamanlarda kolay degildi tabiki. heleki aileye anlatmak, hele ki davetiyleler dagitilmisken davetlilere dert anlatmak... ama ben bunlari yapmanin ilerde yasanacak daha büyük sorunlardan daha kolay olacagini düsündüm ve hic de pisman olmadim.....

kararimdan coook memnunum... gecmise baktigimda aslinda onun daha öncede bir cok hata yaptigini ama benim o anda göremedigimi farkettim... gerci üztünden yillar gecti ... baska biriyle evliyim ve esimle cook mutluyum :asigim: iyi ki vaktinde öyle bir karar vermisim yoksa hayatimin askini yasayamazdim ....

sana küçük bir tavsiye aşkla evlilik yürümez bence aşk bir yere kardar. çok dikkatli ol bence. sabırlar diliyorum

Bu olayı nasıl atlatırım diye düşünme
neler atlatmıyoruz ki bu yaşımıza kadar....
Ben anlatsam sana kendi derdini unutacaksın
benden sana tavsiye zamana bırak hiç arayıp sorma bile bence
nişanlını. Kendini başka şeylerle meşgul et.
Sürekli güçlü olduğunu ve herşeye dayanabileceğini düşün.
Ve özgüvenini yitirme... Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…