- 28 Ocak 2013
- 79
- 38
-
- Konu Sahibi karelibattaniye
Ben de annemin saçını tutarmışım hep. O da çareyi onun saçını tuttuğumda kendi saçımı tutturmakta bulmuş. Hala uykum geldiğinde saçlarımla oynarım. Kendi saçını tutmasını sağlayın zamanla alışacaktır :)YOK İSTEMİYOR ASLINDA Bİ ARA BATTANİYESİNE TUTUNARAK UYUMAYA BAŞLAMIŞTI TEKRAR DİŞ ÇIKARTMAYA BAŞLADIK VE TEKRAR SAÇTA İNANIN ÇALIŞMIYOR OLSAM İNATLAŞIP UNUTTURURUM AMA HEM UYKUSUZ KALICAZ HEMDE GÜNDÜZ KAYNANAM AĞLAMASIN DİYE GENE SAÇINI TUTTURACAK ZATEN ALIŞTIRAN DA O
SORUYORUM GÜNDÜZ TUTMUYOR YAPMIYOR FALAN DİYOR AMA YALAN BENİM KIZDIĞIMI BİLDİĞİ İÇİN YAPMIYOR DİYOR
ASLINDA K.VALİDEM LAFIMI DİNLER AMA BU KONUDA DİNLEMEDİ VE OLAN BANA OLDU İLK BAŞLARDA GÖZÜNE MENDİL KOYDUĞUMDA ONU TUTARAK UYUYORDU ÖYLE ALIŞTIRDIM AMA ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA SAĞOLSUN DEĞİŞTİ HUYU VE AYNII BABASI GİBİ OLDU BABASI DA SAÇ TUTARAK UYURMUŞ
CANIM KIZIYORUM ODA SÖYLÜYOR ANNE TUTMASIN ETMESİN DİYE AMA BENİM KAYNANA DEĞİŞİK ÇOK SEVİYORUM ÇOK İYİ AMA KAFA GİDİK BAZI KONULARDAO zaman kv işin kolayını bulmuş; babası yaptırtmayacak o zaman bu zararlı diye...
İNANIR MISIN DÜŞÜNMUYOR DEĞİLİM GERÇEK SAÇTAN PERUK TARZI BİRŞEY ALIP BEBEKLERİNE TAKIPpostiş saç alın verin eline
Saçı nasıl tutuyor ya
Açıkçası çocuğu bir şeye alıştırma fikrine sıcak bakmıyorum ben
Emzik dahil olmak üzere bir şey vermedim.
Yanına yatınca vs uyur anlarım da saçı nasıl tutuyor? bir de uyuyunca elinden alınca uyanıyor mu
Bir arkadaşın kızı da kulak memesi seviyordu; uykusu gelince falan annesinin kucağına tırmanıp kulağını okşuyordu ki kız 4 yaş üstü idi.
Bence bu aşamaya kadar alışkanlık olmuş ama bu alışkanlığı alternatif üreterek bıraktırmayın; hafta sonu çalışmıyorsanız Cuma saçsız uyutun; Cumartesi de Pazar da dişinizi sıkarsanız Pazartesi ye unutur.
Eşiniz de annesine desin bak 3 gece uykusuz kaldı, bir daha verme diye, belki kv de anlar gerçekten olmaması gerektiğini
BU ARADA 1-2 AY SONRA YILLIK İZİNE ÇIKMA İHTİMALİM VAR 15 GÜNDE ACABA UYKU EĞİTİMİNİ VEREBİLİR MİYİM ZATEN SALLAMIYORUM AYAKTA GECE YATAĞINA YATIRSAM BEBEĞİNİ VERSEM KENDİ UYURMU GÜNDÜZDE AYNI ŞEKİLDE AMA AĞLATMADAN
Sabırla deneyeceksin
Bir de ilk günden hemen olur anneciğim peki demez bunu kabul edeceksin
Hemen ilk gün ilk dakika ağladı diye bırakırsan olmaz
Yavaş yavaş alışacakkkk
YOK ZATEN ZOR OLUCAK AĞLIYACAK BİLİYORUM AMA ÇOK YIPRATMAK BANA OLAN GÜVENİNİ SARSMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN YANİ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞSIN İSTİYORUM