NASIL UNUTUR :(

karelibattaniye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
79
38
KISA BİR ÖZETLE ANLATAYIM DURUMU BENİM 1 YAŞINDA KIZIM VAR VE SAÇ TUTARAK UYUYOR ARTIK BEN BU DURUMDAN ÇOK SIKILDIM ZATEN SAÇIM ÇOK AZ OLANLARI DA KIZIM YOLDU NASIL UNUTUR NASIL VAZGEÇER

YOK İSTEMİYOR ASLINDA Bİ ARA BATTANİYESİNE TUTUNARAK UYUMAYA BAŞLAMIŞTI TEKRAR DİŞ ÇIKARTMAYA BAŞLADIK VE TEKRAR SAÇTA İNANIN ÇALIŞMIYOR OLSAM İNATLAŞIP UNUTTURURUM AMA HEM UYKUSUZ KALICAZ HEMDE GÜNDÜZ KAYNANAM AĞLAMASIN DİYE GENE SAÇINI TUTTURACAK ZATEN ALIŞTIRAN DA O

Ben de annemin saçını tutarmışım hep. O da çareyi onun saçını tuttuğumda kendi saçımı tutturmakta bulmuş. Hala uykum geldiğinde saçlarımla oynarım. Kendi saçını tutmasını sağlayın zamanla alışacaktır :)

yumusak bi tulbent verin eline kisa zaman sonra alisir, ben oglumu emziksiz uyutmaya baslayinca tulbent vererek yatistirmstim ama en onemlisi kararli olmak ...kv ve siz beraber hareket etmediginizde ,alan taraf siz oldugunuzdan dolayi bebeginizin size guveni sarsilabilir

SORUYORUM GÜNDÜZ TUTMUYOR YAPMIYOR FALAN DİYOR AMA YALAN BENİM KIZDIĞIMI BİLDİĞİ İÇİN YAPMIYOR DİYOR
ASLINDA K.VALİDEM LAFIMI DİNLER AMA BU KONUDA DİNLEMEDİ VE OLAN BANA OLDU İLK BAŞLARDA GÖZÜNE MENDİL KOYDUĞUMDA ONU TUTARAK UYUYORDU ÖYLE ALIŞTIRDIM AMA ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA SAĞOLSUN DEĞİŞTİ HUYU VE AYNII BABASI GİBİ OLDU BABASI DA SAÇ TUTARAK UYURMUŞ

Beraber mi uyuyorsunuz? Dalınca kendi yatağına koysanız? Arkadaşların dediği tutacak başka bişeye alıştırılabilir sanki.

Anlamadım, KV de mi çoçukla beraber uzanıyor? Nedir bu eline saç tutuşturma....

YANIMDA UYUYOR KENDİ YATAGINA KOYUYORDUM ŞİMDİ KENDİ ODASINA GEÇTİ EVET ELİNE KÖPEĞİNİ FALAN VERİYORUM UYUYUNCA AMA BENİM ASIL İSTEDİĞİM HİÇ BENİM SAÇIMI TUTMADAN UYUMASI GENE YANINA YATARIM PIŞ PIŞ YAPAYIM AMA SAÇIMI ÇEKMESİN LAHANA BEBEK FLN ALSAM ONA ALIŞIR MI ACABA

Saçı nasıl tutuyor ya

Açıkçası çocuğu bir şeye alıştırma fikrine sıcak bakmıyorum ben

Emzik dahil olmak üzere bir şey vermedim.

Yanına yatınca vs uyur anlarım da saçı nasıl tutuyor? bir de uyuyunca elinden alınca uyanıyor mu

Bir arkadaşın kızı da kulak memesi seviyordu; uykusu gelince falan annesinin kucağına tırmanıp kulağını okşuyordu ki kız 4 yaş üstü idi.

Bence bu aşamaya kadar alışkanlık olmuş ama bu alışkanlığı alternatif üreterek bıraktırmayın; hafta sonu çalışmıyorsanız Cuma saçsız uyutun; Cumartesi de Pazar da dişinizi sıkarsanız Pazartesi ye unutur.

Eşiniz de annesine desin bak 3 gece uykusuz kaldı, bir daha verme diye, belki kv de anlar gerçekten olmaması gerektiğini

O zaman kv işin kolayını bulmuş; babası yaptırtmayacak o zaman bu zararlı diye...

BU ARADA 1-2 AY SONRA YILLIK İZİNE ÇIKMA İHTİMALİM VAR 15 GÜNDE ACABA UYKU EĞİTİMİNİ VEREBİLİR MİYİM ZATEN SALLAMIYORUM AYAKTA GECE YATAĞINA YATIRSAM BEBEĞİNİ VERSEM KENDİ UYURMU GÜNDÜZDE AYNI ŞEKİLDE AMA AĞLATMADAN

DALINCA ÇEKİNCE UYANMIYOR BENDE HİÇ SEVMEZDİM VE HEP SÖYLERDİM AMA MALESEF OLDU CUMARTESİDE ÇALIŞIYOM MALESEF EN AZ BENİM KADAR KIZIMDA İNAT VE HELAK OLUYO AGLAMAKTAN DENEDİM 1 KERE
DİYORUZ NE YALANLAR SÖYLEDİM AMA GÜNDÜZ YAPMIYOR TUTMUYOR DİYOR AMA YALAN YOKSA SADECE AKŞAM YAPMAZ Kİ ARADA ANNEMDE BAKIYOR ONDADA SAÇ TUTUYORMUŞ

Sabırla deneyeceksin

Bir de ilk günden hemen olur anneciğim peki demez bunu kabul edeceksin

Hemen ilk gün ilk dakika ağladı diye bırakırsan olmaz

Yavaş yavaş alışacakkkk

Sabırla deneyeceksin

Bir de ilk günden hemen olur anneciğim peki demez bunu kabul edeceksin

Hemen ilk gün ilk dakika ağladı diye bırakırsan olmaz

Yavaş yavaş alışacakkkk

YOK ZATEN ZOR OLUCAK AĞLIYACAK BİLİYORUM AMA ÇOK YIPRATMAK BANA OLAN GÜVENİNİ SARSMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN YANİ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞSIN İSTİYORUM

YOK ZATEN ZOR OLUCAK AĞLIYACAK BİLİYORUM AMA ÇOK YIPRATMAK BANA OLAN GÜVENİNİ SARSMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN YANİ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞSIN İSTİYORUM

Maalesef o akdar yavaş yavaş olmuyor; iki gün çok tepininyor sabırlı olursan 3. de az ağlayıp 4. ya da 5. günn düzen oluşuyor

daha büyüklerde bile böyle.

Oğlumun bir TV programını izlemesini istemiyordum; bak 7+ çıkıyor dedim ama beni dinlemedi ben de başlayınca aldım başka odaya götürdüm; bağırdı çağırdı iki gün sonra o program başlayınca kendi kapatmaya alıştı..

Uyku eğitimi konusunda bir şey diyemeyeceğim zira ben o konuda çok başarılı bir anne değilim 2,5 yaşına kadar emerek uyuduk biz. Okulda öğretmenleri uyumayı öğrettiler :) Kelin merhemi olsa başına sürerdi yani

Ama sonra bir süre yanında yattım; bir süre o kendi yatağında ben odadaki diğer yatakta uyuttum; artık kitap okuyup ışığı kapatıp çıkıyorum; uyuyorrrr

bu bir süreç o nedenle kendini de çocuğu da çok yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…