- 9 Şubat 2010
- 18.017
- 40.370
- Konu Sahibi bilemedimkine
Beni insan yerine koymayanla aynı evde yaşamam. Huzur karın tokluğundan değerlidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çocuk her sağlam evliliği bi sınavdan geçirir. Çünkü anne ağır fizikseli geçtim duygusal şeyler yaşıyor. Eş bunu anlamıyor. Hele bi de önceden sorunlsr halı altı yapılmışsa gün yüzüne çıkıyor. Bazen de kv gibi 3. Kişiler yüzünden ilişkiler zedeleniyor. Hani eve güya kadına yardıma gelip eziyet ediyorlar ya kadında bunlsrı kaldıramıyor haliyle. Bazende erkeklerin kafasına çocuk olunca sorumluluklar dank ediyor ve bunun altında kalıyorlar. Önemli olan bu süreçte eşinizle birbirinize daha çok eşin kadına verdiği destek. O destek oluyorsa ilişkiniz ileriye dönük daha sağlam oluyor. Burda bu sorumluluğu farketmiş ve işteki sorunlarla birlikte çığrından çıkmış bi erkek görüyorum. Böylelerine adam denmez zatenÇocuktan sonra bir anda mı böyle oldu? Bunu söyleyenlere çok şaşırıyorum bende hamileyim ya benim kocam da bir anda değişirse çocuk doğunca. İnsan nasıl bir anda değişir ilk evlendiginizde fark etmediniz mi bir şeylerin yanlış gittiğini? Acaba maddi sorunları mi var atlatamiyor ama öyle bile olsa size bunları yapmaya hakkı yokki
Aynen herkes bir bokken sen iki boksun derim . Küçücük beynindeki dört tane nöron var sinapslari bile sağlıklı değil sen kimsin ki beni aşağılıyorsun derim . Ben seni paspas yerine kapının önüne koymam iki bok kendine gel derim . Devamını banlanmamak için yazmıyorum. Herhalde benimle böyle konuşan birini intihar edecek aşamaya getirirdim . Özgüvenini alt üst ederim
Bir kaç ay önce takipte gördüm de sizi2.
Kararım sabit 2. Ciyi istemiyorum