Nasil söyleyeceğim

Bi dakka bi dakka, sevdiğim kişi mi dedin ay seni mi? Hem de 5 senedir
adam evli, çocuklu di mi bu bütün nefretini ve çoklu takılmaları açıklayabilir çünküm.

Merhaba.geçen konumu büyük ihtimal hatırliyorsunuzdur. Asker sevgili adayım normalde yılbaşında gelecekti.ben de bu süre zarfında biraz daha düşünüp artık kararımı iletirim diye düşünüyordum.ama işler değişti.haftaya cuma gününden izin alıp haftasonunu benimle geçirmek istediğini söyledi.hatta ailesine haber vermeyip sadece benimle vakit getirecekmiş.yani bende kalması gerekecek.ya da ikimiz de İstanbula gelelim diye öneri sundu.telefonda yuvarlak laflarla geçiştirdim düşüneceğimi söyledim.şimdi yol ayrımına geldik.çünkü böyle bir durumda ne telefonla konuşabilirim ne de 5 senelik sevdiğim kişiyle görüşebilirim.kararım ilişkiyi bitirmek yönünde oldu.şimdi arkadaşımı feda etsem bu ilişkinin sonu belli değil.daha gerçekten beni çok mu seviyor yoksa takıntılı biri mi onu bile anlayamadım.sürekli de beni çok sevdiğini söylüyor.beni bırakma artık falan diyor.dediğim gibi takıntılı mi onu da anlayamadım ki.sabahtan kara kara düşünüyorum.çok vicdan yaptım. nasıl ilişkiyi bitirmek istediğimi ona söylemeliyim sizce? En az zararla nasıl çıkarım?
Aynı anda iki erkeğin nasıl idare ediyorsunuz.
Ben bazen kocamı idare edemiyorum az git evden darlandım diyorum.🙄

Bu hatun geçen gün demedi mi günde 3 erkek falan oluyor. Biri gidiyor biri geliyor. 5 yıllık ilişkisi varken mi yatıyor başkalarıyla.

Öyle yapıyormuş.
Van gibi bir yerde günde 3-5 adami eve alip adi cikmadan yaşayan tek varlik. Hastanede gömdüğü iş arkadaşları cabasi. Ara öğünü :)

X