Edemiyorum işte.çözüm lâzimAynı anda iki erkeğin nasıl idare ediyorsunuz.
Ben bazen kocamı idare edemiyorum az git evden darlandım diyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edemiyorum işte.çözüm lâzimAynı anda iki erkeğin nasıl idare ediyorsunuz.
Ben bazen kocamı idare edemiyorum az git evden darlandım diyorum.![]()
ilişkim var bilgisi yeni geldi öncesinde sadece cinsellik yaşadığı biri olarak anlatmıştı birden çok kişiden biri bu sanırım.Bu hatun geçen gün demedi mi günde 3 erkek falan oluyor. Biri gidiyor biri geliyor. 5 yıllık ilişkisi varken mi yatıyor başkalarıyla.
İyi falafoş olmadı yıllardır.Pittik partisi delux.
Korunmasiz yillardir önüne gelenle yatan sağlıkçı. Tineri fazla gelmiş.
Konularina inanmiyorum ama kurguyu son zamanlarda baya bozdu.
İnşallah yakalanırsın.Edemiyorum işte.çözüm lâzim
İyi falafoş olmadı yıllardır.
Edemiyorum işte.çözüm lâzim
İyi falafoş olmadı yıllardır.
Hahaha çok iyiydiCennetten düşen son incebel tanesi
O kadar çok ki fkfkYa ferhans bu 5 yıllık adam tam olarak kim? Bir tane doktor vardı çalıştığın hastaneden beraber antalyaya gitmiştiniz o mu? Bir de bi esnaf hatırlıyorum o mu? İkisinden biri gibi geliyo bana. Hangisi bu 5 yıllık adam?
Sevgilin var 5 yıllık ama başka bıroyle daha mı görülüyorsun? Oda sana kalmaya mı gelıcek? Kınamıyorum ama böyle şeyler çok tehlıkelı değil mi?Merhaba.geçen konumu büyük ihtimal hatırliyorsunuzdur. Asker sevgili adayım normalde yılbaşında gelecekti.ben de bu süre zarfında biraz daha düşünüp artık kararımı iletirim diye düşünüyordum.ama işler değişti.haftaya cuma gününden izin alıp haftasonunu benimle geçirmek istediğini söyledi.hatta ailesine haber vermeyip sadece benimle vakit getirecekmiş.yani bende kalması gerekecek.ya da ikimiz de İstanbula gelelim diye öneri sundu.telefonda yuvarlak laflarla geçiştirdim düşüneceğimi söyledim.şimdi yol ayrımına geldik.çünkü böyle bir durumda ne telefonla konuşabilirim ne de 5 senelik sevdiğim kişiyle görüşebilirim.kararım ilişkiyi bitirmek yönünde oldu.şimdi arkadaşımı feda etsem bu ilişkinin sonu belli değil.daha gerçekten beni çok mu seviyor yoksa takıntılı biri mi onu bile anlayamadım.sürekli de beni çok sevdiğini söylüyor.beni bırakma artık falan diyor.dediğim gibi takıntılı mi onu da anlayamadım ki.sabahtan kara kara düşünüyorum.çok vicdan yaptım. nasıl ilişkiyi bitirmek istediğimi ona söylemeliyim sizce? En az zararla nasıl çıkarım?
Herkes herkesi biliyor. Açık ilişkiler yaşıyor konu sahibi. Duygusal sevgilileri yok.Sevgilin var 5 yıllık ama başka bıroyle daha mı görülüyorsun? Oda sana kalmaya mı gelıcek? Kınamıyorum ama böyle şeyler çok tehlıkelı değil mi?
Konu sahibi libido queen.
Aynı gün 3 kişiyle bile birlikte oluyor.
Köye gidip masturbasyon yapıyor.
Seks bağımlısıyım diyor.
Zaman sıkıntısı yok.
Ferhans bu asker ile baş başa evde kalma bencee. Ona direk bu ilişkiyi istemediğini söyleyebilirsin, korkma. 5 yıllık olan da tam bir .. neyse ikisinden de olmaz yaniMerhaba.geçen konumu büyük ihtimal hatırliyorsunuzdur. Asker sevgili adayım normalde yılbaşında gelecekti.ben de bu süre zarfında biraz daha düşünüp artık kararımı iletirim diye düşünüyordum.ama işler değişti.haftaya cuma gününden izin alıp haftasonunu benimle geçirmek istediğini söyledi.hatta ailesine haber vermeyip sadece benimle vakit getirecekmiş.yani bende kalması gerekecek.ya da ikimiz de İstanbula gelelim diye öneri sundu.telefonda yuvarlak laflarla geçiştirdim düşüneceğimi söyledim.şimdi yol ayrımına geldik.çünkü böyle bir durumda ne telefonla konuşabilirim ne de 5 senelik sevdiğim kişiyle görüşebilirim.kararım ilişkiyi bitirmek yönünde oldu.şimdi arkadaşımı feda etsem bu ilişkinin sonu belli değil.daha gerçekten beni çok mu seviyor yoksa takıntılı biri mi onu bile anlayamadım.sürekli de beni çok sevdiğini söylüyor.beni bırakma artık falan diyor.dediğim gibi takıntılı mi onu da anlayamadım ki.sabahtan kara kara düşünüyorum.çok vicdan yaptım. nasıl ilişkiyi bitirmek istediğimi ona söylemeliyim sizce? En az zararla nasıl çıkarım?
Bu mesaja güldüm vallaFerhans hiç mi kaliteli bir erkek çıkmadı aralarından? Düşünceli kültürlü keyif alan veren adamların suyu mu çıktı? Özgürüm bağımsızım sıkıya gelemem diyeceğinize seçici olsaydınız keşke. Yoksa bile isteye mi böyle tipleri arayıp buluyorsunuz? 5 yıllık da çöp, koşarak sekse gelen asker de çöp. Bu adamların kendine hayrı yok, yıkık tipler. Yaşları kemale erince anaları birini bulur mantık evliliği yaparlar. Hele 5 senelik fb tam bir ezik. İstediğinle yat kalk ama bizim iş kaynamasın, aşk meşk yok diyen adama fb bile denemez.
İlk buluşmada seviyorum ölüyorum diyen adama yeryüzünde inanacak dişi mahlukat var mı acaba? Bundan kurtulmak istiyorsan gelince yüzük gelinlik bakalım yıldırım nikahıyla evlenelim de. Hatta yetişmezse kuzenimin gelinliğini alabilirim de. Koşarak kaçarsa kesin kurtulmuşsundur ama tamam hadi evlenek derse takı listesi koyun önüne. Adet gelenek görenek erkek tarafının yapacakları alacakları vs beyni biraz bulansın. Yok sen ne istersen o, takıymış adetmiş vs her şeyi alırız biz derse de risk sizin. Bu kadar acizine çözümüm yok.
Bu işlere ilk başladığı zamanları kastetmiştim aslında. Hep mi çöplükte gezmiş anlamadım ki? Hiç mi bir adamdan tiksinilmez yahu? Hiç mi ter kokmuyor bakımsız leş olmuyorlar? Ferhans zamanlarından beri biliyorum konularını. Bu kadar istikrarlı leş seveni görmedim duymadım. Kimse demiyor hemen koş, evlen aile kur çocuk yap diye. İsteyen bekar olsun bekar kalsın ama bu derece bağımlılığın altında mutlaka var bir arıza. Hayır, bu adamların seviyorum bitiyorum kadınımsın palavralarını ciddi sanıyor. Çok yardımını iyiliğini gördüm diyor. Kapat bakalım dükkanı görecek misin o yardımı ilgiyi. Bir kaç seneye dükkan da kalmayacak gerçi. Bu beleşçilere anaları beleşten birini bulur yakarlar başka kadınların başlarını.Bu mesaja güldüm valla
Kültürlü düzgün adam ne yapsın ferhansı?
Ferhansın kültür, güzel bir sohbet gibi vaatleri yok ki. Çok seks daha çok seksten başka bir ilişki anlayışı olmayan, her önüne gelenle yatan, üç dört kere kürtaj olmuş bir kadınla düzgün aklı başında hangi adam birlikte olur?
Ferhans için o tren kaçtı. Artık düzgün bir adamla beraber olamaz. Mikrop yuvası gibi gelir normal kafada bir adama bu kadar çok adamla beraber olan kadın.
Kızzz koylulerın canı yok mu onların neden olmasındı F*** bady siVay anasini, bu kulaklar neler isitiyor, köylük yerlerin cümbüşü hicbir yerde yok, masallah
Burda nasıl anal yaptığımı mı anlatmamı istiyorsun? Googledan detaylı araştırabilirsin şunu söyliyebilirim sürekli yapılan birşey olamaz nadir fantazi zevk için yani ferhans gibi yapmayın tutamazsıniz :)