Nasil söyleyeceğim

Bu hatun geçen gün demedi mi günde 3 erkek falan oluyor. Biri gidiyor biri geliyor. 5 yıllık ilişkisi varken mi yatıyor başkalarıyla.
ilişkim var bilgisi yeni geldi öncesinde sadece cinsellik yaşadığı biri olarak anlatmıştı birden çok kişiden biri bu sanırım.
İş yerinde heyecan seviyor, içinde birinin genetiğini taşırken akabinde başka genetikleri yüklenmekten hoşlanıyor.

Ay seni mi sağlan bi bahane bul getirtme aile yanına gitmek gibi mesela. Sonra da iletişimi kopar uzatmadan.

Ya ferhans bu 5 yıllık adam tam olarak kim? Bir tane doktor vardı çalıştığın hastaneden beraber antalyaya gitmiştiniz o mu? Bir de bi esnaf hatırlıyorum o mu? İkisinden biri gibi geliyo bana. Hangisi bu 5 yıllık adam?
O kadar çok ki fkfk

Ferhans hiç mi kaliteli bir erkek çıkmadı aralarından? Düşünceli kültürlü keyif alan veren adamların suyu mu çıktı? Özgürüm bağımsızım sıkıya gelemem diyeceğinize seçici olsaydınız keşke. Yoksa bile isteye mi böyle tipleri arayıp buluyorsunuz? 5 yıllık da çöp, koşarak sekse gelen asker de çöp. Bu adamların kendine hayrı yok, yıkık tipler. Yaşları kemale erince anaları birini bulur mantık evliliği yaparlar. Hele 5 senelik fb tam bir ezik. İstediğinle yat kalk ama bizim iş kaynamasın, aşk meşk yok diyen adama fb bile denemez.

İlk buluşmada seviyorum ölüyorum diyen adama yeryüzünde inanacak dişi mahlukat var mı acaba? Bundan kurtulmak istiyorsan gelince yüzük gelinlik bakalım yıldırım nikahıyla evlenelim de. Hatta yetişmezse kuzenimin gelinliğini alabilirim de. Koşarak kaçarsa kesin kurtulmuşsundur ama tamam hadi evlenek derse takı listesi koyun önüne. Adet gelenek görenek erkek tarafının yapacakları alacakları vs beyni biraz bulansın. Yok sen ne istersen o, takıymış adetmiş vs her şeyi alırız biz derse de risk sizin. Bu kadar acizine çözümüm yok.

X