- 28 Ocak 2013
- 79
- 38
- Konu Sahibi karelibattaniye
Maalesef o akdar yavaş yavaş olmuyor; iki gün çok tepininyor sabırlı olursan 3. de az ağlayıp 4. ya da 5. günn düzen oluşuyor
daha büyüklerde bile böyle.
Oğlumun bir TV programını izlemesini istemiyordum; bak 7+ çıkıyor dedim ama beni dinlemedi ben de başlayınca aldım başka odaya götürdüm; bağırdı çağırdı iki gün sonra o program başlayınca kendi kapatmaya alıştı..
Uyku eğitimi konusunda bir şey diyemeyeceğim zira ben o konuda çok başarılı bir anne değilim 2,5 yaşına kadar emerek uyuduk biz. Okulda öğretmenleri uyumayı öğrettiler :) Kelin merhemi olsa başına sürerdi yani
Ama sonra bir süre yanında yattım; bir süre o kendi yatağında ben odadaki diğer yatakta uyuttum; artık kitap okuyup ışığı kapatıp çıkıyorum; uyuyorrrr
bu bir süreç o nedenle kendini de çocuğu da çok yıpratma
NORMALDE YATAK ODAMDA YANIMDAKİ BEŞİKTE YATIYORDU 15 GÜNDÜR ODASINDA YATAĞINDA YATIYOR BENDE YERDE YATIYORUM BU ARADA ALT YAN DİŞLERİ ÇIKMAK ÜZERE VE AZILARI ÇIKARDA ÇIKACAK ÇOK KAŞINIYOR ACABA ÇOK MU YÜKLENİYORUM Bİ ANDA HEM ODA HEM DİŞLER HEMDE SAÇTAN AYIRMAK ÇOK MU AĞIR GELİR GÜVENİNİ KIRARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEMDE ŞUAN YAPAMAZSAM İLERDE ÇOK ZOR OLUCAK DİYE ŞİMDİ YAPMAK İSTİYORUM