- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
Ayrılmadan önce bir terapist ayarlayın ikna edin eşinizi mutlaka. Son şansınız olsun en azından çok üzücü olmaz.Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his
Neye ikna etsin eşini?Ayrılmadan önce bir terapist ayarlayın ikna edin eşinizi mutlaka. Son şansınız olsun en azından çok üzücü olmaz.
Terapi görmeye. Bakış açısı dar çünkü adamın. Farklı bir üçüncü gözden duyarsa daha etkili olabilirNeye ikna etsin eşini?
Ayol adam hem dışarda it gibi çalışıp kendisine ev araba alan hem evi çekip çeviren üstüne işten eve gelip aylarca ana babasının hizmetini gık demeden yapan hem güzel hem genç hem dilsiz hem kimsesiz bir kadın bulmuş, yıllarca tepe tepe kullanmış ne bakış açısı daha? Terapi değil kölelik sertifikası eksik bu evlilikte. Çocuğu koyarsa o da olacak ama dur bakalım. BekliyoruzTerapi görmeye. Bakış açısı dar çünkü adamın. Farklı bir üçüncü gözden duyarsa daha etkili olabilir
Dedikleriniz birebir doğru olsa da konu sahibi şu anda üzgün her şeye rağmen. Bir şekilde sevmiş bu adamı onla bir hayat kurmuş gelecek hayal etmiş. Bu kadar çabuk silinmesi boşanma istemesi onu hayal kırıklığina uğratmış. Belki görür iş ciddiye binince adam geri adım atarsa terapist şart bu çifte. Böyle hanzo gibi devam ederse demiyorum tabi.Ayol adam hem dışarda it gibi çalışıp kendisine ev araba alan hem evi çekip çeviren üstüne işten eve gelip aylarca ana babasının hizmetini gık demeden yapan hem güzel hem genç hem dilsiz hem kimsesiz bir kadın bulmuş, yıllarca tepe tepe kullanmış ne bakış açısı daha? Terapi değil kölelik sertifikası eksik bu evlilikte. Çocuğu koyarsa o da olacak ama dur bakalım. Bekliyoruz
Ben Rutky asla ayrılmaz ( konusahibi gibi) düşünüyordum ama sonunda gerçekleri gördü ve o pislik heriften ayrıldı.Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor.Onun da aynı Esen'in kaynı gibi bir abisi vardı, adam annesine yüz vermiyor, karısını ezdirmiyordu.
Yani tam öyle değil de, herif en son yaka paça kovmuş işte, ayrılma bile onun kararı. Tek fark Rutky artık ayağına kapanıp yalvarmadı, kovulduğu yerde durmadı.Ben Rutky asla ayrılmaz ( konusahibi gibi) düşünüyordum ama sonunda gerçekleri gördü ve o pislik heriften ayrıldı.
Uzun zamandır görmüyorum sitede, umarım artık çok mutludur.
Ama rutky nin ailesi arkasında olmasına rağmen gerçekleri görebilmesi için kucağında çocukla beş parasız kovulması gerekti. Bosansa da hayatı boyunca o herif ve ailesiyle çocuk yüzünden bağını koparamayacak. Ben Esen'in en azından bu cendereye girmeden uyanmasını çok isterim. Üstelik esen in rutky gibi kendisine destek olacak bir ailesi bile yok. Hamile kalırsa hayatı tam anlamıyla kayacak. Kucağında çocukla kovulsa da gidecek yeri olmayacak. Keşke bunun farkına varabilse.Ben Rutky asla ayrılmaz ( konusahibi gibi) düşünüyordum ama sonunda gerçekleri gördü ve o pislik heriften ayrıldı.
Uzun zamandır görmüyorum sitede, umarım artık çok mutludur.
Valla ben şimdiye kadar hiçbir hanzonun terapiyle insana donustugune ne burda ne hayatımda hiç şahit olmadım ...en fazla mış gibi yapıp köprüyü geçene kadar idare ediyorlar, çocuktan sonra hepsi daha beter oluyor.Dedikleriniz birebir doğru olsa da konu sahibi şu anda üzgün her şeye rağmen. Bir şekilde sevmiş bu adamı onla bir hayat kurmuş gelecek hayal etmiş. Bu kadar çabuk silinmesi boşanma istemesi onu hayal kırıklığina uğratmış. Belki görür iş ciddiye binince adam geri adım atarsa terapist şart bu çifte. Böyle hanzo gibi devam ederse demiyorum tabi.
Esen farkında mısın ayrılık kararının konuşulduğu bu önemli konuşmada bile annesiyle birlikte konuşmak istemiş. Bu adam resmen annesine bağımlı. Belki fiziken değil ama ruhen bağımlı.Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Terapi özünde iyi olan ,esini seven ,deger veren evlilikleri kurtarır bu adam tam bir manipülasyon ustası, muhtemelen konu sahibinin ,maddi durumunu ,sessizliğini, evde her isi ona yikabilecegini ve kendisinden vazgeçemeyeceğinini bilerek planlı bir evlilik yapmış. Ortada bir sorun yok ki ,terapist düzeltsinValla ben şimdiye kadar hiçbir hanzonun terapiyle insana donustugune ne burda ne hayatımda hiç şahit olmadım ...en fazla mış gibi yapıp köprüyü geçene kadar idare ediyorlar, çocuktan sonra hepsi daha beter oluyor.
Yok be manipülasyona bile ihtiyaç duymuyor, dümdüz söylüyor adam. Karısı bosanicam diyince aşkım haklısın ama onları kırmak istemiyorum bir şekilde hallederim filan diyip hamile kalana kadar oyalasa manipülatif olurdu . Bunun gibi dümdüz kadının yüzüne onlar Kutsal sen suçlusun diyebilen adam gayet nettir bence. Aslında bu iyi bir şey. Adam saklamıyor kendisini.Terapi özünde iyi olan ,esini seven ,deger veren evlilikleri kurtarır bu adam tam bir manipülasyon ustası, muhtemelen konu sahibinin ,maddi durumunu ,sessizliğini, evde her isi ona yikabilecegini ve kendisinden vazgeçemeyeceğinini bilerek planlı bir evlilik yapmış. Ortada bir sorun yok ki ,terapist düzeltsin
Öyle diyor kız, bi tek haklısın demiyor.Yok be manipülasyona bile ihtiyaç duymuyor, dümdüz söylüyor adam. Karısı bosanicam diyince aşkım haklısın ama onları kırmak istemiyorum bir şekilde hallederim filan diyip hamile kalana kadar oyalasa manipülatif olurdu . Bunun gibi dümdüz kadının yüzüne onlar Kutsal sen suçlusun diyebilen adam gayet nettir bence. Aslında bu iyi bir şey. Adam saklamıyor kendisini.
Adam anasını babasını aldı gitti, Esen bütün bir muzu diklemesine ağzına atıp mideye indirememiş gibi şu an.Konunun son durumu nedir
Yorumları okumuyorum genelde?
Hallederim dediği nisana bilet almakÖyle diyor kız, bi tek haklısın demiyor.
Bekliyor kadın gelsin yalvarsın diyeAdam anasını babasını aldı gitti, Esen bütün bir muzu diklemesine ağzına atıp mideye indirememiş gibi şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?