Nasıl sorabilirim :(

Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his
Ayrılmadan önce bir terapist ayarlayın ikna edin eşinizi mutlaka. Son şansınız olsun en azından çok üzücü olmaz.

Terapi görmeye. Bakış açısı dar çünkü adamın. Farklı bir üçüncü gözden duyarsa daha etkili olabilir
Ayol adam hem dışarda it gibi çalışıp kendisine ev araba alan hem evi çekip çeviren üstüne işten eve gelip aylarca ana babasının hizmetini gık demeden yapan hem güzel hem genç hem dilsiz hem kimsesiz bir kadın bulmuş, yıllarca tepe tepe kullanmış ne bakış açısı daha? Terapi değil kölelik sertifikası eksik bu evlilikte. Çocuğu koyarsa o da olacak ama dur bakalım. Bekliyoruz

Ayol adam hem dışarda it gibi çalışıp kendisine ev araba alan hem evi çekip çeviren üstüne işten eve gelip aylarca ana babasının hizmetini gık demeden yapan hem güzel hem genç hem dilsiz hem kimsesiz bir kadın bulmuş, yıllarca tepe tepe kullanmış ne bakış açısı daha? Terapi değil kölelik sertifikası eksik bu evlilikte. Çocuğu koyarsa o da olacak ama dur bakalım. Bekliyoruz
Dedikleriniz birebir doğru olsa da konu sahibi şu anda üzgün her şeye rağmen. Bir şekilde sevmiş bu adamı onla bir hayat kurmuş gelecek hayal etmiş. Bu kadar çabuk silinmesi boşanma istemesi onu hayal kırıklığina uğratmış. Belki görür iş ciddiye binince adam geri adım atarsa terapist şart bu çifte. Böyle hanzo gibi devam ederse demiyorum tabi.

Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor. 😡 Onun da aynı Esen'in kaynı gibi bir abisi vardı, adam annesine yüz vermiyor, karısını ezdirmiyordu.
Ben Rutky asla ayrılmaz ( konusahibi gibi) düşünüyordum ama sonunda gerçekleri gördü ve o pislik heriften ayrıldı.
Uzun zamandır görmüyorum sitede, umarım artık çok mutludur.

Ben Rutky asla ayrılmaz ( konusahibi gibi) düşünüyordum ama sonunda gerçekleri gördü ve o pislik heriften ayrıldı.
Yani tam öyle değil de, herif en son yaka paça kovmuş işte, ayrılma bile onun kararı. Tek fark Rutky artık ayağına kapanıp yalvarmadı, kovulduğu yerde durmadı.

Ama rutky nin ailesi arkasında olmasına rağmen gerçekleri görebilmesi için kucağında çocukla beş parasız kovulması gerekti. Bosansa da hayatı boyunca o herif ve ailesiyle çocuk yüzünden bağını koparamayacak. Ben Esen'in en azından bu cendereye girmeden uyanmasını çok isterim. Üstelik esen in rutky gibi kendisine destek olacak bir ailesi bile yok. Hamile kalırsa hayatı tam anlamıyla kayacak. Kucağında çocukla kovulsa da gidecek yeri olmayacak. Keşke bunun farkına varabilse.

Son düzenleme:
Dedikleriniz birebir doğru olsa da konu sahibi şu anda üzgün her şeye rağmen. Bir şekilde sevmiş bu adamı onla bir hayat kurmuş gelecek hayal etmiş. Bu kadar çabuk silinmesi boşanma istemesi onu hayal kırıklığina uğratmış. Belki görür iş ciddiye binince adam geri adım atarsa terapist şart bu çifte. Böyle hanzo gibi devam ederse demiyorum tabi.
Valla ben şimdiye kadar hiçbir hanzonun terapiyle insana donustugune ne burda ne hayatımda hiç şahit olmadım ...en fazla mış gibi yapıp köprüyü geçene kadar idare ediyorlar, çocuktan sonra hepsi daha beter oluyor.

Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Esen farkında mısın ayrılık kararının konuşulduğu bu önemli konuşmada bile annesiyle birlikte konuşmak istemiş. Bu adam resmen annesine bağımlı. Belki fiziken değil ama ruhen bağımlı.
Bu tip bağımlı kişiliklerin yaptıkları şeylerle yüzleşmesi çok zor. İnsanlar aykarca terapi alıyor anca farkına varıyor yaptıkları şeylerin. Sadece farkına varmak da yetmez bir de davranışı değiştirmek lazım. Kısacası en azından bir kaç yıl lazım ailesiyle sağlıklı iletişim kurmayı öğrenmesi için.
En son yaptığınız konuşmada bile seni suçlamış. Oysa ki sen ne kadar haklısın ama seni manipüle ettiği için suçluluk duyuyorsun. Bak burada bu kadar kişi seni haklı bulduğuna göre bir düşün sen suçlu olabilir misin gerçekten? Kocanın manipülasyonlarına daha fazla izin verme. Boş yere suçluluk hissedip kendini de üzme. İnan ki sen kendine, kocanın ailesine değer verdiği kadar değer versen bir dakika durmazsın bu insanlarla.

Evlenince çekirdek ailesini kurduğunun bile farkında olmayan bir adamla evlisin. Sanki evlenip seninle bir aile kurmuş gibi değil de sen joker eleman gibi onların ailesine katılmışsın gibi davranıyor sana. Oysa ki her sağlıklı psikolojideki insan evlenirken kendi çekirdek ailesini kurmak isteyerek evlenir.

Üstelik ekonomik özgürlüğün var. Şu konuşmalarından belli ki naif hanım hanımcık bir kadınsın. Çok daha iyi bir insanla birlikte olup sıkıntısız, sağlıklı ilişkilerin olduğu bir aile kurabilirsin inan kendine.

Valla ben şimdiye kadar hiçbir hanzonun terapiyle insana donustugune ne burda ne hayatımda hiç şahit olmadım ...en fazla mış gibi yapıp köprüyü geçene kadar idare ediyorlar, çocuktan sonra hepsi daha beter oluyor.
Terapi özünde iyi olan ,esini seven ,deger veren evlilikleri kurtarır bu adam tam bir manipülasyon ustası, muhtemelen konu sahibinin ,maddi durumunu ,sessizliğini, evde her isi ona yikabilecegini ve kendisinden vazgeçemeyeceğinini bilerek planlı bir evlilik yapmış. Ortada bir sorun yok ki ,terapist düzeltsin

Terapi özünde iyi olan ,esini seven ,deger veren evlilikleri kurtarır bu adam tam bir manipülasyon ustası, muhtemelen konu sahibinin ,maddi durumunu ,sessizliğini, evde her isi ona yikabilecegini ve kendisinden vazgeçemeyeceğinini bilerek planlı bir evlilik yapmış. Ortada bir sorun yok ki ,terapist düzeltsin
Yok be manipülasyona bile ihtiyaç duymuyor, dümdüz söylüyor adam. Karısı bosanicam diyince aşkım haklısın ama onları kırmak istemiyorum bir şekilde hallederim filan diyip hamile kalana kadar oyalasa manipülatif olurdu . Bunun gibi dümdüz kadının yüzüne onlar Kutsal sen suçlusun diyebilen adam gayet nettir bence. Aslında bu iyi bir şey. Adam saklamıyor kendisini.

Ayrıca konu sahibi boşanmak zorunda değil, bizi dinlemek zorunda değil, kendisine yardım etmeyen, basbasa kalmayı önemsemeyen bir hödüģü buna rağmen seviyorsa ve 4 yıldır yanındayım, onsuz yapamam yaşayamam diyorsa pek tabiki hayat onundur.Biz diyoruz ki burda sorun eşin, o ise aslinda eşinden yana gayet tatminkar sadece bu kvleri göndermek istemişti.Her evliliğin, her kadının dinamiği beklentileri farklıdır.Bunun icin kimse onu suçlayamaz .Tanidigim cok kadin ve evlilik var bu şekilde yürüyen.Tanidigim cok erkekte var çevremde ve bu erkeklerin severken nasil şövalye sevmediğinde karısına karşı konudaki gibi ne kadar hödük olduğunu gördüğüm. Burda tercihler önemli. Konu sahibine söyleyeceğim son şey ,bir sure gelmeyecekler ama sonra sonsuza denk seninleler bunu bir kere kabul et.Hele bu çiftin birisi daha önce ölür diğeri kalırsa o zaman o da, ölene kadar seninle,ona gore yolunu çiz.

Yok be manipülasyona bile ihtiyaç duymuyor, dümdüz söylüyor adam. Karısı bosanicam diyince aşkım haklısın ama onları kırmak istemiyorum bir şekilde hallederim filan diyip hamile kalana kadar oyalasa manipülatif olurdu . Bunun gibi dümdüz kadının yüzüne onlar Kutsal sen suçlusun diyebilen adam gayet nettir bence. Aslında bu iyi bir şey. Adam saklamıyor kendisini.
Öyle diyor kız, bi tek haklısın demiyor.😂

Çok fena. Her kış böyle geçecek buna hazırlık yapıyor. Ha kendi anne babam yasli olsa kisi bende geçirsinler isterdim ben de. Ama ayrı oda verin. Sosyal alan genişlesin. Eşinize de diyin yemekleri beraber yapalim diye. Bir zahmet yardım etsin. Tatil gunu de evi supurup silsin bir zahmet.

Ama dogumdakaynanam kaldi 1 ay ve icim şişti bir kötulugu de yok ama salona gecip tv bile izleyemedim rahatca stresten su5um gitti falan. Yani cözüm bulsaniz iyi olur

Bir erkek biliyorum bir kıza ki, cok aşıktı o kıza, aileleri uymuyordu, kültürleri uymuyordu ,demisti ki gerekirse herkesi her şeyi senin için silerim .Gene ayni erkeğin sevmediği aşık olmadığı ama mantiken evlenebilecegi bir kıza şunu söylediğini duydum ,ben buyum benim hayatim bu ,benimle evlenip rakı sofralarımı kuracaksan,aileme bakacaksan evlenelim.

Öyle diyor kız, bi tek haklısın demiyor.😂
Hallederim dediği nisana bilet almak :-) ben bu adamın yerinde olsam çok manipülatif olup yalanciktan takdir ve ilgi görmeye bile ihtiyaç duymayan konu sahibinin gözünü boyamak için anamla babamı hemen yollar, çocuğu karnına koyduktan ve malı mülkü sağlama aldıktan sonra (takribi 1 yıl sonra) anamla babamı ebediyen eve yerleştirip ömür boyu konu sahibinin sefasını surerdim. Nasılsa çocukla gidecek başka yeri, sahip çıkacak kimsesi , ağzımı yüzümü kıracak babası da yok. Ooooh missss.... Keşşşke benim de olsa bir Esen im :KK36:

Son düzenleme:
Adam anasını babasını aldı gitti, Esen bütün bir muzu diklemesine ağzına atıp mideye indirememiş gibi şu an.
Bekliyor kadın gelsin yalvarsın diye

Post sahibine tavsıyem; asla eşinize adım atmayın. Cunku bu konuda boşanan erkek nadirdir. Kabullenme aşaması bu
İnsanlar önce itiraz eder
Sonra kabullenir .

Bana kalsa boşan derım de
Post sahıbının boşanmak istediğini sanmadıgım icin yazıyorum

Sabret ! Zamanla her şey yoluna girer
Ama asla özür falan dilemeye kalkma
Yoksa sadece kişi degil, bundan sonra tamamen her mevsimi birlikte geçirirsiniz

Back
X