- 15 Şubat 2013
- 25.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.918
- 798
Kız detay verip anlatsana icimizin yağları erisin, oglum varlığımı unuttu, çökecek ev kalmadi, nolur geri dön Sema mi demisGünah keçisi, kum torbası gidince oğğluşunun gazı da ona kaldı, gaz olunca bal beş para etmiyor tabi.
Birahsin bu işleriYa çok hatırlamıyorum, ama çocuğunuz var son bir şans verin birbirinize falan demiş. Konusu vardı son, orda yazıyordu.
Daha kötüsü, aynı evdeler, deli oğlu ile de kendi uğraşıyor.Kız detay verip anlatsana icimizin yağları erisin, oglum varlığımı unuttu, çökecek ev kalmadi, nolur geri dön Sema mi demis
Beter olsun bütün hain kaynanalarDaha kötüsü, aynı evdeler, deli oğlu ile de kendi uğraşıyor.
şuan çok üzgünsünüz belli, burada size uyarıların yapılması şu kafayla çekebileceğinizden fazlası belki. ama gardınızı indirmeyin, anası babası gitti, bu iş bitti diye rahatladığınızda eşnizden bir kazık daha yemeyin, hazırlıklı olun diye yazıyoruz size. eşiniz şuan size boşanırken sorun çıkarmaz gibi geliyor, ama evlenirkende sorun çıkarmaz gibi geliyordu değil mi? çok temiz kalplisiniz galiba, hala herkesi sizin gibi iyi sanıyorsunuz. kesin çirkefleşir diyemiyoruz sizde kesin sorun çıkarmaz demeyin. bir hayal kırıklığı daha olmasın, insan kendini buna ne kadar hazırlayabilirse o kadar hazırlayın.
Çocuğunuz var, ne olur demiş, ağlamış. :) Bu olay da evden eşyaları toplamaya gittiğinde oluyor. Kadın biliyor tabi, başına kalacak, son dönemeçte kurtarmaya çalışıyor.Kız detay verip anlatsana icimizin yağları erisin, oglum varlığımı unuttu, çökecek ev kalmadi, nolur geri dön Sema mi demis
Hatırladım.Bekarlıktaki düzene geri döner, haftada bir arasa şükür etsin anası babası. Rutky 'in eski kaynanası da en son kadının ayağına kapanmadığı kalmıştı, hatırladın mı?
Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor.Çocuğunuz var, ne olur demiş, ağlamış. :) Bu olay da evden eşyaları toplamaya gittiğinde oluyor. Kadın biliyor tabi, başına kalacak, son dönemeçte kurtarmaya çalışıyor.
Ben de yorum yazmışım konuya, şimdi baktım.Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor.Onun da aynı Esen'in kaynı gibi bir abisi vardı, adam annesine yüz vermiyor, karısını ezdirmiyordu.
Pislik herif,bunlarda ki bu aptal özgüven beni benden aliyo. Imkan olsa hepsini adresinde ziyaret edip tokatlarim.Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor.Onun da aynı Esen'in kaynı gibi bir abisi vardı, adam annesine yüz vermiyor, karısını ezdirmiyordu.
Eşini seven, ezdirmeyen, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan kaynına kadar aynı.Ben de yorum yazmışım konuya, şimdi baktım.
Rutky'nin kocası ile Esen'in kocasının ortak noktaları var. İkisi de eşlerini suçluyorlar sonuna kadar, hata kabul etmiyorlar.
Baksana Esen'in kocasının umrunda değil, karısı boşuyor, evi barkı dağılıyor, hala hayırlı evlat olma derdinde adam.
Kayınvalideye de bravo, oğlum çağırdı diye diye boşanma neticesine vardırdı işi. Birinin yuvasının dağılmasında toz kadar dahlim olsa uykularım kaçar valla. Millet ne rahat.
Rutky'nin kocası şiddet de uyguluyordu. O daha ağır sorunluydu.Ben de yorum yazmışım konuya, şimdi baktım.
Rutky'nin kocası ile Esen'in kocasının ortak noktaları var. İkisi de eşlerini suçluyorlar sonuna kadar, hata kabul etmiyorlar.
Baksana Esen'in kocasının umrunda değil, karısı boşuyor, evi barkı dağılıyor, hala hayırlı evlat olma derdinde adam.
Kayınvalideye de bravo, oğlum çağırdı diye diye boşanma neticesine vardırdı işi. Birinin yuvasının dağılmasında toz kadar dahlim olsa uykularım kaçar valla. Millet ne rahat.
Ailesi olmasa iyiyiz aslında. = Görünce şımaracağı, gövde gösterisi yapacağı, erkeklik kanıtlamaya hayırlı evlatlık taslamaya kalkacağı ailesi olmayınca kuyruğu kıstırıp oturuyor mecbur.Rutky'nin kocası şiddet de uyguluyordu. O daha ağır sorunluydu.
Gerçi ben konu sahibinin de aile haricinde iyiydik lafına çok inanamadim açıkçası daha doğrusu bu tarz konulardaki kocaların, normal zamanlarda iyi, anlayışlı, karısını düşünen, değer veren tipler olduğuna inanmıyorum. Çünkü öyle olan adam karısını bu kadar kolay hiçe saymaz, saydırmaz.
Yani aslında eşini gercekten sevmiyor bir düzen kurulmuş, ihtiyaçlar karşılanıyor olduğu için evlilik sürüyor.Ailesi olmasa iyiyiz aslında. = Görünce şımaracağı, gövde gösterisi yapacağı, erkeklik kanıtlamaya hayırlı evlatlık taslamaya kalkacağı ailesi olmayınca kuyruğu kıstırıp oturuyor mecbur.
Bazı kadınlar köşe minderi seviyor bu bir gerçek, otur deyince oturacak kalk deyince kalkacak, aile geliyor bütün düzeni bozuyor işte, minnet etsin diye beklerken senin kurduğun düzende erkeklik kanıtlıyor herif. Aile o yüzden suçlanıyor işte. Ama mesele aile değil, onlar olmasa sarılacak birini bir şeyleri bulacak bu adamlar, karılarına bütün garezleri, başka yerden çıkacak mutlaka. Aile faktörü olmayan da karısını aldatıp erkeklik kanıtlıyor.Yani aslında eşini gercekten sevmiyor bir düzen kurulmuş, ihtiyaçlar karşılanıyor olduğu için evlilik sürüyor.
O boşanmadı mı.konusunu biliyorum ben de yazmıştım.boşanıyorum demişti ama.Bi Gökçen vardı o da boşanıyordu, kocası kendi evinde aldatmıştı, aylar sonra bi baktık bebe yapmış.
O zaman musluk kesilecek.Ya konu sahibinin kaynanasının oğlunun evi mi varmış?Evin kredisini konu sahibi ödüyor, evi konu sahibi geçindiriyor, konu sahibi olmasa iki eliyle bi şeyi doğrultamaz o oğulları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?