Nasıl sorabilirim :(

Önündeki torbayı yaymak buna çok güldüm. Çok haklı bir yazı

Ölümün sırayla olmadığını biliyor ama işte kendini haklı çıkarmak için bir görüş sunuyor
Allah herkese hayırlı ömür nasip etsin

Biliyorum ki Seneye gelmezler :) Garezleri banaydı

Ailesini nasıl gönderdi ne dedi yani

Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his
Seni anladım, en kolay vazgeçilen olmak, hiç sevilmemiş olduğun gerçeği alıştırmadan bir anda zönk diye çarptı yüzüne. Ben sende hala suçluluk hissi gördüm, daha makul olsam tatlı tatlı çözülürdü diyorsun kendi kendine sanki. Yok valla, tatlı olunacak yer kalmamış, için rahat olsun.

Ölümün sırayla olmadığını biliyor ama işte kendini haklı çıkarmak için bir görüş sunuyor
Allah herkese hayırlı ömür nasip etsin

Biliyorum ki Seneye gelmezler :) Garezleri banaydı
Neden gelsinler, hizmetçi yok?

Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his
Nişanliyken vermis mesaji adam, yanlisin neresinden dönsen kar, sinir hastasi olursun o aileyle, yasin genç, iyi bi kizsin belli, yazik etme kendine, önünde koca hayat var, 5 sene sonra kucağında bebeyle, calisamiyoken, bu adama ve dayatmalarina katlanmak zorunda olabilirsin. Kutsal ailesine paspas olursun farkina bile varmazsin o duruma ne ara geldiginin, hayat senin, iyi karar ver. Bugun aglayip yarini kurtarmak var.

Maddiyat ile ilgili bir anlaşmazlık yaşamayız diyorum
Gerçekten bu böyle . Onun parayla pulla bir derdi yok benimde öyle

bir kaç sayfa önce biraz linçlendim ona biraz bozuldum açıkcası . Özür dilerim sizden destekleriniz bilgileriniz ilginiz için çok teşekkür ederim
Estağfurullah benden özür dileyecek birşey yok umarım bu işin sonu sizin mutlu olacağınız şekilde biter eşinizin ailesi cidden anormal gelin yok oğlunuzun evi evde olan gelin de bize hizmet edecek rahat edeceğiz kafasindalar şimdi siz barisabilirsjniz de bu kimseyi ilgendjrmez barissaniz iki gün sonra annesi veya babası ölse sen onları üzdün evden yolladın diye hem burnunuzdan getirip hemde sağ kalan ile sizi yaşamaya zorunlu tutacak biri var karsinizda malesef hem eşiniz hem ailesi cidden anlayışsız insanlar bu evlilik sadece sizin hayatınızdan çalıyor bence

Senin ailen kutsal falan değil unut bunu. Onlar kendi kendine etti, seni zimmetledi kocaya, kapından geçmiyorlar şimdi. Senin ailen de kutsal demesine bakma, haftada bir eve alsan misafirliğe, ayı gibi tosurur paşa kocan, bir de beraber yaşamak mı? Cezası idam.

Kutsal damacana ailesi sinirim bozuldu kutsal yukari kutsal asagi

şuan çok üzgünsünüz belli, burada size uyarıların yapılması şu kafayla çekebileceğinizden fazlası belki. ama gardınızı indirmeyin, anası babası gitti, bu iş bitti diye rahatladığınızda eşnizden bir kazık daha yemeyin, hazırlıklı olun diye yazıyoruz size. eşiniz şuan size boşanırken sorun çıkarmaz gibi geliyor, ama evlenirkende sorun çıkarmaz gibi geliyordu değil mi? çok temiz kalplisiniz galiba, hala herkesi sizin gibi iyi sanıyorsunuz. kesin çirkefleşir diyemiyoruz sizde kesin sorun çıkarmaz demeyin. bir hayal kırıklığı daha olmasın, insan kendini buna ne kadar hazırlayabilirse o kadar hazırlayın.

Kocaman bir çirkefe döner diyorum.

Bekarlığa geri dönünce eski düzene geri döner, haftada bir arasa şükür etsin anası babası. Rutky 'in eski kaynanası da en son kadının ayağına kapanmadığı kalmıştı, hatırladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…