Önündeki torbayı yaymakKocan Allah' tan taahhüt mü almış? Ölmek yaş sırası ile değil, yarın aynı arabada kaza yapıp onlardan önce ölebilirsiniz, boğazına yemek kaçmasına bakar, yolda yürürken kafana kocaman saksı düşer, açık belediye çukuruna düşersin, bu kadar kolay ölmek. Ölüm üzerinden duyar kasmak komik.
Evin ebatları ile alakalı değil, sen hem evde çalışıp, hem işte çalışıyorsun, kocan işe gelince önündeki o torbayı yaya yaya yatıyor, anasını babasını da attı başına hayırlı evlat oldu onlara yüz vermeyen abisine inat.
Kocan Allah' tan taahhüt mü almış? Ölmek yaş sırası ile değil, yarın aynı arabada kaza yapıp onlardan önce ölebilirsiniz, boğazına yemek kaçmasına bakar, yolda yürürken kafana kocaman saksı düşer, açık belediye çukuruna düşersin, bu kadar kolay ölmek. Ölüm üzerinden duyar kasmak komik.
Evin ebatları ile alakalı değil, sen hem evde çalışıp, hem işte çalışıyorsun, kocan işe gelince önündeki o torbayı yaya yaya yatıyor, anasını babasını da attı başına hayırlı evlat oldu onlara yüz vermeyen abisine inat.
Ailesini nasıl gönderdi ne dedi yaniEve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Anne ve babasının onun için kutsal olduğunu aynı durumun benim için de geçerli olduğunu ailesi benimle ilgili bir şey söylerse cevabının bu yönde olacağını söyledi
Gelecekleri zaman onlara bu kadar kalın gibi bir cümle kuramayacağınj bundan çekindiğini söyledi
Senin rahatsızlığını doğrudan dile getiremem ama bende onlara dolaylı yoldan esenmine rahatına düşkün, uzun süreli misafir sevmez vb cümleler kuruyorum
Şurada yaşayacakları on sene var yok belki de onların Rızasını almak istiyorum falan dedi
Bunun için boşanmak istemene çok kırıldım eski evimiz küçüktü ama bu evimiz değil evet haklısın 5 ay fazla bir süre ama en azından sen konuşabilirsin annemle dedi
Bende ailesi ile konuşması gereken kişinin o olduğunu , ailesinin rızasını kalma sürelerini belirleyerek kaybetmeyeceğini söyledim
boşanmak için yeterli bir sebep , durumun boşanmaya gelmesindeki rolün tamamen onun tutumlarına dayalı olduğunu dile getirdim
Annesinin çok üzgün olduğunu söyledi , eğer istersem tekrardan düzelteceğini falan söyledi
Bende inanmadığımı ve istemediğimi söyledim
Gideceğini söyledi ve gitti
Seni anladım, en kolay vazgeçilen olmak, hiç sevilmemiş olduğun gerçeği alıştırmadan bir anda zönk diye çarptı yüzüne. Ben sende hala suçluluk hissi gördüm, daha makul olsam tatlı tatlı çözülürdü diyorsun kendi kendine sanki. Yok valla, tatlı olunacak yer kalmamış, için rahat olsun.Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his
Neden gelsinler, hizmetçi yok?Ölümün sırayla olmadığını biliyor ama işte kendini haklı çıkarmak için bir görüş sunuyor
Allah herkese hayırlı ömür nasip etsin
Biliyorum ki Seneye gelmezler :) Garezleri banaydı
Nişanliyken vermis mesaji adam, yanlisin neresinden dönsen kar, sinir hastasi olursun o aileyle, yasin genç, iyi bi kizsin belli, yazik etme kendine, önünde koca hayat var, 5 sene sonra kucağında bebeyle, calisamiyoken, bu adama ve dayatmalarina katlanmak zorunda olabilirsin. Kutsal ailesine paspas olursun farkina bile varmazsin o duruma ne ara geldiginin, hayat senin, iyi karar ver. Bugun aglayip yarini kurtarmak var.Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his
Hala kocam onu yapmaz bunu demez diyosun, biz de diyoruz ki is ayrilma noktasina geldi mi kimseye guven olmaz, anasi enayi misin, ev senin hakkin dese oglu karsi mi gelecek anasina, anasi ne derse o çünkü,anasina seni ezdirmeyecek adam seni bu noktaya getirmez bi kere. Adamin önceliği degilsin. Bunlari yazmasi kolay duymasii zor ama ailen de arkanda degil, gözünü ac istiyoruz.
Insallah oyle olsun, kediyi de kurtardıysan sikintisiz biter umarim.Maddiyat ile ilgili bir anlaşmazlık yaşamayız diyorum
Gerçekten bu böyle . Onun parayla pulla bir derdi yok benimde öyle
Estağfurullah benden özür dileyecek birşey yok umarım bu işin sonu sizin mutlu olacağınız şekilde biter eşinizin ailesi cidden anormal gelin yok oğlunuzun evi evde olan gelin de bize hizmet edecek rahat edeceğiz kafasindalar şimdi siz barisabilirsjniz de bu kimseyi ilgendjrmez barissaniz iki gün sonra annesi veya babası ölse sen onları üzdün evden yolladın diye hem burnunuzdan getirip hemde sağ kalan ile sizi yaşamaya zorunlu tutacak biri var karsinizda malesef hem eşiniz hem ailesi cidden anlayışsız insanlar bu evlilik sadece sizin hayatınızdan çalıyor bencebir kaç sayfa önce biraz linçlendim ona biraz bozuldum açıkcası . Özür dilerim sizden destekleriniz bilgileriniz ilginiz için çok teşekkür ederim
Kutsal damacana ailesiSenin ailen kutsal falan değil unut bunu. Onlar kendi kendine etti, seni zimmetledi kocaya, kapından geçmiyorlar şimdi. Senin ailen de kutsal demesine bakma, haftada bir eve alsan misafirliğe, ayı gibi tosurur paşa kocan, bir de beraber yaşamak mı? Cezası idam.
Kocaman bir çirkefe döner diyorum.şuan çok üzgünsünüz belli, burada size uyarıların yapılması şu kafayla çekebileceğinizden fazlası belki. ama gardınızı indirmeyin, anası babası gitti, bu iş bitti diye rahatladığınızda eşnizden bir kazık daha yemeyin, hazırlıklı olun diye yazıyoruz size. eşiniz şuan size boşanırken sorun çıkarmaz gibi geliyor, ama evlenirkende sorun çıkarmaz gibi geliyordu değil mi? çok temiz kalplisiniz galiba, hala herkesi sizin gibi iyi sanıyorsunuz. kesin çirkefleşir diyemiyoruz sizde kesin sorun çıkarmaz demeyin. bir hayal kırıklığı daha olmasın, insan kendini buna ne kadar hazırlayabilirse o kadar hazırlayın.
banada öyle geliyor maalesef.Kocaman bir çirkefe döner diyorum.
Bekarlığa geri dönünce eski düzene geri döner, haftada bir arasa şükür etsin anası babası. Rutky 'in eski kaynanası da en son kadının ayağına kapanmadığı kalmıştı, hatırladın mı?Kocanız tam bir g.zekalı.
Umarım sizde aile gitti diye yumusamazsınız. Eşiniz yine şansını demeyecektir.
Şimdi ev tutup alsın anasını babasını, saniye ayrılmasın yanlarından.
Tabi siz ayrılınca ne oğlan evi bu kader kıymetli olur ne anne baba.
Aaa onu bilmiyorum ben, kadını boşatıp ayağına mı kapanmış kv?Bekarlıktaki düzene geri döner, haftada bir arasa şükür etsin anası babası. Rutky 'in eski kaynanası da en son kadının ayağına kapanmadığı kalmıştı, hatırladın mı?
Ay ne demis,ne demis ayagina kapanip ?Bekarlıktaki düzene geri döner, haftada bir arasa şükür etsin anası babası. Rutky 'in eski kaynanası da en son kadının ayağına kapanmadığı kalmıştı, hatırladın mı?
Günah keçisi, kum torbası gidince oğğluşunun gazı da ona kaldı, gaz olunca bal beş para etmiyor tabi.Aaa onu bilmiyorum ben, kadını boşatıp ayağına mı kapanmış kv?
Ya çok hatırlamıyorum, ama çocuğunuz var son bir şans verin birbirinize falan demiş. Konusu vardı son, orda yazıyordu.Ay ne demis,ne demis ayagina kapanip ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?