Nasıl sorabilirim :(

şuan çok üzgünsünüz belli, burada size uyarıların yapılması şu kafayla çekebileceğinizden fazlası belki. ama gardınızı indirmeyin, anası babası gitti, bu iş bitti diye rahatladığınızda eşnizden bir kazık daha yemeyin, hazırlıklı olun diye yazıyoruz size. eşiniz şuan size boşanırken sorun çıkarmaz gibi geliyor, ama evlenirkende sorun çıkarmaz gibi geliyordu değil mi? çok temiz kalplisiniz galiba, hala herkesi sizin gibi iyi sanıyorsunuz. kesin çirkefleşir diyemiyoruz sizde kesin sorun çıkarmaz demeyin. bir hayal kırıklığı daha olmasın, insan kendini buna ne kadar hazırlayabilirse o kadar hazırlayın.

Pazartesi günü anlaşmalı boşanma protokolü imzalanacak bakalım
Ben sorun çıkarmaz diye düşünüyorum

Evlenmeden önce ailesi ile ilgili sorun yaşamıştık ve bu durum biraz belliydi, ben çok sevdiğimden bir Umut diye evlendim

Kız detay verip anlatsana icimizin yağları erisin, oglum varlığımı unuttu, çökecek ev kalmadi, nolur geri dön Sema mi demis
Çocuğunuz var, ne olur demiş, ağlamış. :) Bu olay da evden eşyaları toplamaya gittiğinde oluyor. Kadın biliyor tabi, başına kalacak, son dönemeçte kurtarmaya çalışıyor.

Bekarlıktaki düzene geri döner, haftada bir arasa şükür etsin anası babası. Rutky 'in eski kaynanası da en son kadının ayağına kapanmadığı kalmıştı, hatırladın mı?
Hatırladım.
Beter olsun öyle art niyetli insanlar ya.
Onun kocası da kayınvalidesi başka türlü ruh hastalarıydı.

Çocuğunuz var, ne olur demiş, ağlamış. :) Bu olay da evden eşyaları toplamaya gittiğinde oluyor. Kadın biliyor tabi, başına kalacak, son dönemeçte kurtarmaya çalışıyor.
Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor. 😡 Onun da aynı Esen'in kaynı gibi bir abisi vardı, adam annesine yüz vermiyor, karısını ezdirmiyordu.

Misafire hizmet edilecekse esit edilir. Siz de calisiyorsunuz ev hanimi olsaniz neyse. Ben de boyle bedavaya birini bulsam bana ve aileme her an hizmet edecek hem de eve para getirecek, ben de hemen evlenirdim hic sevmesem bile (erkek olsam). Hayati kocaniz yasiyor siz de ona bedava hizmet veriyorsunuz.

Rutky son bi salaklık edip oturuyor herifin karşısında, herif sıralıyor şartları sanki karşısında yalvaran var gibi, saçmalama tepkisi ile karşı karşıya kalınca '' Sen it gibiydin, kovulsan gitmezdin, ne oldu? '' diyor. 😡 Onun da aynı Esen'in kaynı gibi bir abisi vardı, adam annesine yüz vermiyor, karısını ezdirmiyordu.
Ben de yorum yazmışım konuya, şimdi baktım. :deli:
Rutky'nin kocası ile Esen'in kocasının ortak noktaları var. İkisi de eşlerini suçluyorlar sonuna kadar, hata kabul etmiyorlar.
Baksana Esen'in kocasının umrunda değil, karısı boşuyor, evi barkı dağılıyor, hala hayırlı evlat olma derdinde adam. :olamaz:
Kayınvalideye de bravo, oğlum çağırdı diye diye boşanma neticesine vardırdı işi. Birinin yuvasının dağılmasında toz kadar dahlim olsa uykularım kaçar valla. Millet ne rahat. :KK51:

Pislik herif,bunlarda ki bu aptal özgüven beni benden aliyo. Imkan olsa hepsini adresinde ziyaret edip tokatlarim.

Rutky'nin kocası ile Esen'in kocasının ortak noktaları var. İkisi de eşlerini suçluyorlar sonuna kadar, hata kabul etmiyorlar.
Baksana Esen'in kocasının umrunda değil, karısı boşuyor, evi barkı dağılıyor, hala hayırlı evlat olma derdinde adam. :olamaz:
Kayınvalideye de bravo, oğlum çağırdı diye diye boşanma neticesine vardırdı işi. Birinin yuvasının dağılmasında toz kadar dahlim olsa uykularım kaçar valla. Millet ne rahat. :KK51:
Eşini seven, ezdirmeyen, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan kaynına kadar aynı. 😂

Rutky'nin kocası şiddet de uyguluyordu. O daha ağır sorunluydu.

Gerçi ben konu sahibinin de aile haricinde iyiydik lafına çok inanamadim açıkçası daha doğrusu bu tarz konulardaki kocaların, normal zamanlarda iyi, anlayışlı, karısını düşünen, değer veren tipler olduğuna inanmıyorum. Çünkü öyle olan adam karısını bu kadar kolay hiçe saymaz, saydırmaz.

Rutky'nin kocası şiddet de uyguluyordu. O daha ağır sorunluydu.

Gerçi ben konu sahibinin de aile haricinde iyiydik lafına çok inanamadim açıkçası daha doğrusu bu tarz konulardaki kocaların, normal zamanlarda iyi, anlayışlı, karısını düşünen, değer veren tipler olduğuna inanmıyorum. Çünkü öyle olan adam karısını bu kadar kolay hiçe saymaz, saydırmaz.
Ailesi olmasa iyiyiz aslında. = Görünce şımaracağı, gövde gösterisi yapacağı, erkeklik kanıtlamaya hayırlı evlatlık taslamaya kalkacağı ailesi olmayınca kuyruğu kıstırıp oturuyor mecbur.

Ailesi olmasa iyiyiz aslında. = Görünce şımaracağı, gövde gösterisi yapacağı, erkeklik kanıtlamaya hayırlı evlatlık taslamaya kalkacağı ailesi olmayınca kuyruğu kıstırıp oturuyor mecbur.
Yani aslında eşini gercekten sevmiyor bir düzen kurulmuş, ihtiyaçlar karşılanıyor olduğu için evlilik sürüyor.

Yani aslında eşini gercekten sevmiyor bir düzen kurulmuş, ihtiyaçlar karşılanıyor olduğu için evlilik sürüyor.
Bazı kadınlar köşe minderi seviyor bu bir gerçek, otur deyince oturacak kalk deyince kalkacak, aile geliyor bütün düzeni bozuyor işte, minnet etsin diye beklerken senin kurduğun düzende erkeklik kanıtlıyor herif. Aile o yüzden suçlanıyor işte. Ama mesele aile değil, onlar olmasa sarılacak birini bir şeyleri bulacak bu adamlar, karılarına bütün garezleri, başka yerden çıkacak mutlaka. Aile faktörü olmayan da karısını aldatıp erkeklik kanıtlıyor.

Adam konuşurken bile sizi suçlu çıkarmış, yuvası yıkılıyor halen gidin diyemem diyor ,bu acı belki ama adamın seni sevmediği zaten belliydi seni sevse terketme mevzusuna gelmeden daha yeni evliyken balayı dönüşü bu girdaba sokmazdı .Adam senle yalniz kalmak ,romantizim,sevgi ,kavga her neyse seninle özel bir yaşam derdinde değil ki.Bu ilişkide seven ve sömürülen sensin ,adam bunun farkında ondan vazgeçemeyeceğinin farkında ve bak istediği oldu .Sen sanki terkedilmis gibi yaslı bir sekilde oturuyorsun.Sen bize kızsan bile bu konuda kimse sana kötü bir şey söylemedi, herkes senin mutlu olmanı istedi.Istersen vazgeçmiyorsan çağır kocanı, anasına babasına da alışmaya bak çünkü başka türlüsü mümkün degil ,Adam su aşamada bile onlari kutsal ,seni ise rahatına düşkün olarak tanımlıyor

Konu sahibi çalışan işi gücü olan, hanim hanımcık iyi yetişmiş muhtemelen güzel de bir kadın. Bu kadar mesajın yazının içinde hepsinde sakinliğini ve terbiyesini muhafaza etti hiç taşan bir öfke yoktu. Şimdi böyle kadınlara veya adamlara gerçekten de avam insanlar denk geliyor. Ne yapsın bu kadin kırmamak için kendisi doğru olan hareketi yapmış ama selam bile vermeden girip çıkıyorum takmiyorlar bile diyor. En kötüsü böyle vurdumduymaz arsız insandir. Konuşunca da sanki yaptıkları normal gibi alınmışlar bir de çekip gitmişler muhtemelen bir kavga gelecek bu gitmenin ardından. Çok net olun esenmine hanım geri dönmeyin bu kalma konusunda. Bu yüzden sizi bırakacak adam da varsın bıraksın. Ben size yüzde yüz hak verdim böyle insanla muhatap olmayan bilemez neden çağırdın der iş yapma giderler der ama çok zor.

Back
X