Nasıl sorabilirim :(

Çok geçmiş olsun canım üzülme sorun sende değil bu empati yoksunu düşüncesiz insanlarda. Ve arada dengeyi kuramayan ya da kurmayan kurmak istemeyen eş kişisinde. Senden vazgeçiyor yani bu kadar kolay. Zaten hiç senin olmamış canım sal gitsin

Ah ah şu erkeklerin ailesi yok mu gelinlerin başının belası Hepsi öyle demiyorum tabi ama olan da evliliği bitirtme seviyesine geliyor gerçekten arkadaş nasıl arsız olabiliyorsun bu kadar evin barkın var sonuçta keyfen kalıyorlar resmen hatta bunlar acaba buraya mı yerleşsek havasında gibiler ortamı sevmişler belli ki :) Herkes ailesine düşkün tabi ki kalabilirler ama 1.5 ay nedir ya siz geldiğiniz de rahat kıyafetlerinizi giyip dolaşmak isteyeceksiniz hatta yemek bile yapmayıp yatmak isteyeceksiniz onların olduğu ortamda bunlar mümkün olmuyor o yüzden iki tarafın ailesi de zor durumda bırakmamalı hastalık mecburiyet olmadığı sürece. Bence sorun yanlış anlarsa anlasın zaten eşiniz de sizi takmıyor aslında tartışmaya yol açacak bu dediğim ama hiçbir şey söylemeyerekte aynı şekilde tartışılacak çünkü huzurunuz yok

Cidden keşke bu kadar sabırlı ve hanımefendi durabilseydim şunun onda birini yapsam hayatımda çok şey değişirdi bence ..

Ya böyle güzel kadınlar da böyle çirkef ailelere denk geliyorlar sanırım, ben mi edepsizim anlamadım ki ben burdan kuruluyorum o bunu yaşıyor Bizim kültürde hanımefendilik acizlikle karıştırılıyor sanırım

Herkese hanımefendi olunmaz, bazılarına çirkef lazım, şöyle elini o süpürge saçına dolayacaksın, ondan anlıyorlar.

Her yerde ama her yerde böyle. Rezillik çıkaracaksın, ültimatom vereceksin, tehditkar olacaksın, ancak o zaman kazanırsın. Yoksa elin böğründe beklersin. En basiti market sırasında bile önüne geçerler. Tam olarak böyleyiz.

Ben belirli bi noktadan sonra çok çileden cikiyorum o yere kadar susuyorum çok büyük bir yanlış ama o çileden çıktığım noktada da ortalığın içine tükürüyorum çok yanlış bence bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…