aynen oyle cunku esenmıne net degıl hala kaynana kocayla yasıyor boyle ayrılma gormedım vallaÇünkü bisanacaginiza inanmiyor
e tamam kadın ogluna bılet al gıdeyım demıs ısteBunları söyledim 1 hafta önce sanırım
Ben gelmeyeceğim oğlum ısrar etti dedi, tamam geldin gelmeniz ile ilgili sorunum yok kalma sürenizden bahsediyorum dedim
İçeri gitti oğluna bilet almasını Söyledi
Zamanı sordu bilet için eş kişisi cevabı bilmiyorum ki nisan da köyde mi olsak oldu
bunu yanlıs yapmıssın...kocan ben es olarak sorunu cozmek ıstedım konusmak ıstedım uzlasmacı davranmadı dıyecek, hakımde bır aıle terapıstıne yonlendırebılır oncesınde ,bu yuzden yanı ,bu bosuna ısı uzatmak olur...
bunun yerıne tamam dınlıyorum deyıp dınleyıp, hayır fıkrım degısmedı benım ıcın bu evlılık bıtmıstır deseydın gerı donusu olmadan bıttıgını ılan etmıs olacaktın,
sankı bundan kacınıyorsun esenmıne neden ?
+1 Ben olsam "Oğlunu boşuyorum teyzeeeeeee, daha ne oturuyonnn?" diye çığırmıştım valla.aynen oyle cunku esenmıne net degıl hala kaynana kocayla yasıyor boyle ayrılma gormedım valla
ayrılıyorum dıye ılan edersın
suan tam aksıne anne gıdecegı varsa da gıtmez kalayım madem araları bozuk bır buyuk olarak baslarında ıyıce kopmasınlar der
konusmak ıstemısler esenmıne onları dınleyıp benım ıcın bıttı demelıydı bunu demıyor konusmaktan kacıyor
esenmıne ben senın ayrılacagını dusunmuyorum senı tanıyorum sen daha oncede bu noktaya geldın. ama sonra barıstın.
Ben bile boşanacağına inanmadım, kaynana mı inanacak. Bekliyorlar işte siniri geçsin, ortalık durulsun diye. Öyle bi efelendi, çok geçmez birkaç güne fabrika ayarlarına döner diyorlar. Şu kadının gönlünü iki özre çiçeğe alırsın, herif nasıl rahata alıştıysa g.tünü kaldırıp onu bile yapmıyor, bekliyor siniri geçsin. İnsanlar karısını gelinini iyi tanıyor.O değil de oğlunun yuvası göz göre göre yıkılıyor. Kadın hala o evden ayrılmıyor, ben de bunu anlamadım.
Konu sahibi boşanıp gidince eve mi yerleşecek nedir diyeceğim de ev de satılıyormuş. E o zaman amaç ne?
Bu arada eşiniz konuştu mu sizinle, ne dedi?
kocası talımat vermıs ya... sırf goz boyamak ıcın aklına para gelmıs bu bıle bazı seylerı gosterıyorUmarım ben yanilirim ama sen yine de dikkatli ol
Hatta bence esenmine daha politik davranıp dinler, inanır görünüp , pazartesi evlilik terapistine gidelim deyip terapistin önünde kesinlikle boşanmak istediğini söylese yasal olarak da uzlaşmaya çalışmış görünecekti. Sonuçta eşini dinledi mi dinledi, terapiste gitti mi gitti, terapist faturası var mı varbunu yanlıs yapmıssın...kocan ben es olarak sorunu cozmek ıstedım konusmak ıstedım uzlasmacı davranmadı dıyecek, hakımde bır aıle terapıstıne yonlendırebılır oncesınde ,bu yuzden yanı ,bu bosuna ısı uzatmak olur...
bunun yerıne tamam dınlıyorum deyıp dınleyıp, hayır fıkrım degısmedı benım ıcın bu evlılık bıtmıstır deseydın gerı donusu olmadan bıttıgını ılan etmıs olacaktın,
sankı bundan kacınıyorsun esenmıne neden ?
O parayı ilerde nasılsa öyle böyle alırım elinden diyor adam, Esen'e güveniyor o konuda.kocası talımat vermıs ya... sırf goz boyamak ıcın aklına para gelmıs bu bıle bazı seylerı gosterıyor
karısına haklısın deyıp aılesını gondermıyor tabırı caızse huzur ıcın parası neyse vereyım dıyor bu nevı
esenmınecım sen bosanmayacaksın canım :)Anlaşmalı olarak boşanacağız bu durumda hakim bir yere yönlendirmez
Dün benim duymamı istedikleri şekilde konuştular o yüzden tekrar konuşmak istemiyorum
Benim sorunum annesiyle değil onunla
aynen de boyle ıste kesınlıkle...Hatta bence esenmine daha politik davranıp dinler, inanır görünüp , pazartesi evlilik terapistine gidelim deyip terapistin önünde kesinlikle boşanmak istediğini söylese yasal olarak da uzlaşmaya çalışmış görünecekti. Sonuçta eşini dinledi mi dinledi, terapiste gitti mi gitti, terapist faturası var mı var
bu kesın yasanacak . esenmıne suan ınkar asamasında. hala sevıyor cunku kocasınıO parayı ilerde nasılsa öyle böyle alırım elinden diyor adam, Esen'e güveniyor o konuda.
tamam kadın ogluna bılet al gıdeyım demıs ıste
sorun kocanda zaten kocan ısrar edıyor gelın kalın dıyeev ısı senın ısın hızmet senın ısın dıyende kocan ... sorun kayınvalıdenın sızde bır sure kalacak olması degıl sorun kocanın senı hıce sayması. senı hızmetcı olarak gormesı. sen bunu unutuyorsun
Çünkü bisanacaginiza inanmiyor
He he deyip çocuk eğler gibi devam ediyorlar diyorsun. Olabilir valla.Ben bile boşanacağına inanmadım, kaynana mı inanacak. Bekliyorlar işte siniri geçsin, ortalık durulsun diye. Öyle bi efelendi, çok geçmez birkaç güne fabrika ayarlarına döner diyorlar. Şu kadının gönlünü iki özre çiçeğe alırsın, herif nasıl rahata alıştıysa g.tünü kaldırıp onu bile yapmıyor, bekliyor siniri geçsin. İnsanlar karısını gelinini iyi tanıyor.
Kendi imkanlarıyla hayırlı evlat olamamış, bulmuş ağzı var dili yok saf bir kadın, onun üzerinden oluyor, çok var böyle.e tamam kadın ogluna bılet al gıdeyım demıs ıste
sorun kocanda zaten kocan ısrar edıyor gelın kalın dıyeev ısı senın ısın hızmet senın ısın dıyende kocan ... sorun kayınvalıdenın sızde bır sure kalacak olması degıl sorun kocanın senı hıce sayması. senı hızmetcı olarak gormesı. sen bunu unutuyorsun
pekı canım sen nasıl ıstersen :)Evet sorun eş kişisinde
Normalde ailesinin de bu denli kalmıyor olması gerekiyordu ama madem kalacak potansiyele sahipler eş kişisinin de geliş bileti alırken dönüşü de alması gerekiyordu bunda bende hemfikirim
Hayır cidden maddiyat ile ilgili bizim bir anlaşamama durumumuz olmaz
O konuyla ilgili mağduriyet yaşatmaz bunu biliyorum
esenmınecım sen bosanmayacaksın canım :)
senın duymanı ıstıyorlar cunku onlarla konusmadıgın ıcın en azından kulak musafırı ol dayanama gıt konus ıstıyorlar sen konusmaktan kacındıgın ıcın senı yokluyorlar ondan senın duyacagın sekılde konusuyorlar
anlasmalı da bosansan sevıserekde bosansan nasıl bosanırsan bosan ınsan bosanırken bosanma gunune kadar kocası ve kocasının aılesıyle aynı evde yasamaz canım .
ve kocan hakıme ben ayrılmak ıstemıyorum esımı sevıyorum aılemde bende sorunu cozmek ıcın konusmak ıstedık konusmaya yakklasmadı bıle ben sorun neyse cozmek ıstıyorum dese hakım hemen bosamaz bunu gayet ıyı bılıyorsunkocanın boyle dıyecegınıde bılıyorsun o yuzden susuyorsun .konusmuyorsun .ve onlarla oturuyorsun
sanırım goz dagı vermek ıstıyorsun bak mahkemeye kadar cıktık blof degıl senı bosarım yola gel demek ıstıyorsun bu yolla kocanı ıslah edemezsın
ben esenmınenın destek alması gerektıgıne ınanıyorum soyle kıKendi imkanlarıyla hayırlı evlat olamamış, bulmuş ağzı var dili yok saf bir kadın, onun üzerinden oluyor, çok var böyle.
kocan tamam bosanalım dıyecekAilesi Bugün gidiyor
Ev satılmadan önce ki sürede ev tutacağım
O süreye kadar evde ben tek yaşayacağım
Kocam hakime böyle konuşmaz
Kocam maddiyat konusunda yamuk yapmaz. Kocam böyle konuşmaz.Ailesi Bugün gidiyor
Ev satılmadan önce ki sürede ev tutacağım
O süreye kadar evde ben tek yaşayacağım
Kocam hakime böyle konuşmaz
Üstüne maddi olarak ne isterse verecek, hiç sorun çıkarmayacakkocan tamam bosanalım dıyecek
hakım sordugunda karım nasıl ısterse dıyecek oyle mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?