- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 133
- 30
Hala ordalar mı?![]()
Evet içerden bir hazırlanma sesleri geliyor ama nedir ne değildir bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala ordalar mı?![]()
Bundan sonrası mal koparma oyunları esenmine, sen bir kez dik durdun ya önce şok oldular ama artık iyice bilendiler , şimdi tek amaçları binbir vaat ve oyunla davandan vazgeçirip bı sonraki sefer için hazırlıkları yapıp seni dımdizlak ortada bırakmak olacak.politik ol, atacagin adımları önceden haber verme artık, avukatın halletsin ve asla hakkını bırakmaAz önce geldi eşim
Seninle bir şey konuşmak istiyorum, annemde olacak dedi
Annenle konuşmak istemiyorum, bizimde konuşmalarımız bitti son sözlerimizi söyledik diye hatırlıyorum dedimbirazdan gelicem sinirlisin sakince düşünüp karar vermeni istiyorum
En azından bir konuşmayı dinle sonra istersen cevap verme falan dedi![]()
Ya burda yemek ,hizmet ,is mevzusunu coktan gectim ben ,neden aylarca kabile gibi yaşansın ki kabus gibi ,ev karisik ,duzensiz,her odada biri ,tv izlemeye ,istediğini yiyip içmeye, hicbir seye hakkin yok
Bundan sonrası mal koparma oyunları esenmine, sen bir kez dik durdun ya artık iyice bilendiler , şimdi tek amaçları binbir vaat ve oyunla davandan vazgeçirip bı dahaki sefer için hazırlıkları yapıp seni dımdizlak bırakmak olacak.
Ne münasebet hala evdeler mi? Siz eve mi döndünüz? Boşanma davası ne oldu? Eşiniz ne diyor? Ayrıntılı yazarsanız anlayacağız.Ben hiç onlarla oturmuyorum sadece eşim mırıldanıyor biz burayı bunun için almadık vs vs
Üst komşumuz konuştu dün benimle evi satacakmışsınız yapma etme vs
Onlar apartmana yabancı istemiyor ilk onlara söylemiş daha önce konuşulmuştu birbirimize söyleriz evi satacağımız zaman
Beni haklı buldu ama bunun çözümünün boşanmak olmadığını hiç sesimizin çıkmadığını işe birlikte gidip geldiğimizi Uyumlu bir çift olduğumuzu falan söylediler
Kv ve kp ile asla konuşmuyorum sadece bana dün hoşgeldin nasılsın dedi mutfakta Bende cevap vermedim odama girmek istedi kapı kilitliydi uyuyor dedi ve gitti o kadar
Az önce eşim annesiyle fısır fısır konuşuyordu düzelecek falan ama ben onları tanıyorum dibime gelip fısır fısır konuşmazlar benim duymam için yaptılar
Onu göz boyamak için yapmadiysa, ben de birşey bilmiyorum.Dün yatırım hesaplarımız için talimat geçti tümünü benim hesaba aktarmak için
Maddiyat ile ilgili bir anlaşamama haksızlık durumu olmaz o konuda duyarlı
Şu anda henüz şokta ve hala seni vazgecirebilecegi umudunu taşıyor. Hatta belki döneceğinden emin olduğu için erkeklik taslayip göz boyamak için jest yapıyor aklınca. Hele bir ay daha dik dur , göreceksin bu adamın gercek yüzünü...daha dün "kedini bile unut" diyen adam bu allahaskina, ne duyarı? Sen de bı hoşsunDün yatırım hesaplarımız için talimat geçti tümünü benim hesaba aktarmak için
Şu anda henüz şokta ve hala seni vazgecirebilecegi umudunu taşıyor. Hatta belki döneceğinden emin olduğu için erkeklik taslayip göz boyamak için jest yapıyor aklınca. Hele bir ay daha dik dur , göreceksin bu adamın gercek yüzünü...daha dün "kedini bile unut" diyen adam bu allahaskina, ne duyarı? Sen de bı hoşsun
Onu göz boyamak için yapmadiysa, ben de birşey bilmiyorum.
Ne münasebet hala evdeler mi? Siz eve mi döndünüz? Boşanma davası ne oldu? Eşiniz ne diyor? Ayrıntılı yazarsanız anlayacağız.
kayınvalıden hosgeldın nasılsın dedıgındeBen hiç onlarla oturmuyorum sadece eşim mırıldanıyor biz burayı bunun için almadık vs vs
Üst komşumuz konuştu dün benimle evi satacakmışsınız yapma etme vs
Onlar apartmana yabancı istemiyor ilk onlara söylemiş daha önce konuşulmuştu birbirimize söyleriz evi satacağımız zaman
Beni haklı buldu ama bunun çözümünün boşanmak olmadığını hiç sesimizin çıkmadığını işe birlikte gidip geldiğimizi Uyumlu bir çift olduğumuzu falan söylediler
Kv ve kp ile asla konuşmuyorum sadece bana dün hoşgeldin nasılsın dedi mutfakta Bende cevap vermedim odama girmek istedi kapı kilitliydi uyuyor dedi ve gitti o kadar
Az önce eşim annesiyle fısır fısır konuşuyordu düzelecek falan ama ben onları tanıyorum dibime gelip fısır fısır konuşmazlar benim duymam için yaptılar
Sen daha dur, assla yapmaz dediği neler yapacak daha.Maddiyat ile ilgili bir sorun yaşamayız bundan eminim
bunu yanlıs yapmıssın...kocan ben es olarak sorunu cozmek ıstedım konusmak ıstedım uzlasmacı davranmadı dıyecek, hakımde bır aıle terapıstıne yonlendırebılır oncesınde ,bu yuzden yanı ,bu bosuna ısı uzatmak olur...Az önce geldi eşim
Seninle bir şey konuşmak istiyorum, annemde olacak dedi
Annenle konuşmak istemiyorum, bizimde konuşmalarımız bitti son sözlerimizi söyledik diye hatırlıyorum dedimbirazdan gelicem sinirlisin sakince düşünüp karar vermeni istiyorum
En azından bir konuşmayı dinle sonra istersen cevap verme falan dedi![]()
Çünkü bisanacaginiza inanmiyorDün yatırım hesaplarımız için talimat geçti tümünü benim hesaba aktarmak için
Umarım ben yanilirim ama sen yine de dikkatli olMaddiyat ile ilgili bir sorun yaşamayız bundan eminim
kayınvalıden hosgeldın nasılsın dedıgınde
hosbuldum ama hıc ıyı degılım nıye demedın sessız kalmak cozum degıl kı
neyın var dedıgınde ben aylarca aıleler bır arada kalalım ıstemıyorum sızın sahsınızla alakalı degıl kendı aılemde olsa ıstemem evımde rahat edemıyorum nıye demedın ?