Nasıl sorabilirim :(

Az önce geldi eşim
Seninle bir şey konuşmak istiyorum, annemde olacak dedi
Annenle konuşmak istemiyorum, bizimde konuşmalarımız bitti son sözlerimizi söyledik diye hatırlıyorum dedim 😣 birazdan gelicem sinirlisin sakince düşünüp karar vermeni istiyorum
En azından bir konuşmayı dinle sonra istersen cevap verme falan dedi 😳
Bundan sonrası mal koparma oyunları esenmine, sen bir kez dik durdun ya önce şok oldular ama artık iyice bilendiler , şimdi tek amaçları binbir vaat ve oyunla davandan vazgeçirip bı sonraki sefer için hazırlıkları yapıp seni dımdizlak ortada bırakmak olacak.politik ol, atacagin adımları önceden haber verme artık, avukatın halletsin ve asla hakkını bırakma

Son düzenleme:
Ya burda yemek ,hizmet ,is mevzusunu coktan gectim ben ,neden aylarca kabile gibi yaşansın ki kabus gibi ,ev karisik ,duzensiz,her odada biri ,tv izlemeye ,istediğini yiyip içmeye, hicbir seye hakkin yok

Evi temizlese yemeği yapsa da kalmalarını istemiyordum ben
Evin bir kokusu var bilirsiniz herkesin evinin bir kokusu vardır ya eve gelince evimi tanıyamıyordum
Bir aya kadar zaten gidecekler diye hep Güler yüzlü oldum olması gerektiği gibi davrandım
Ama fazlası nedir yani ağızlarıyla kuşta tutsalar ben bir yaşamak istemiyorum

Bundan sonrası mal koparma oyunları esenmine, sen bir kez dik durdun ya artık iyice bilendiler , şimdi tek amaçları binbir vaat ve oyunla davandan vazgeçirip bı dahaki sefer için hazırlıkları yapıp seni dımdizlak bırakmak olacak.

Dün yatırım hesaplarımız için talimat geçti tümünü benim hesaba aktarmak için
Maddiyat ile ilgili bir anlaşamama haksızlık durumu olmaz o konuda duyarlı

Ben hiç onlarla oturmuyorum sadece eşim mırıldanıyor biz burayı bunun için almadık vs vs
Üst komşumuz konuştu dün benimle evi satacakmışsınız yapma etme vs
Onlar apartmana yabancı istemiyor ilk onlara söylemiş daha önce konuşulmuştu birbirimize söyleriz evi satacağımız zaman

Beni haklı buldu ama bunun çözümünün boşanmak olmadığını hiç sesimizin çıkmadığını işe birlikte gidip geldiğimizi Uyumlu bir çift olduğumuzu falan söylediler
Kv ve kp ile asla konuşmuyorum sadece bana dün hoşgeldin nasılsın dedi mutfakta Bende cevap vermedim odama girmek istedi kapı kilitliydi uyuyor dedi ve gitti o kadar

Az önce eşim annesiyle fısır fısır konuşuyordu düzelecek falan ama ben onları tanıyorum dibime gelip fısır fısır konuşmazlar benim duymam için yaptılar
Ne münasebet hala evdeler mi? Siz eve mi döndünüz? Boşanma davası ne oldu? Eşiniz ne diyor? Ayrıntılı yazarsanız anlayacağız.

Dün yatırım hesaplarımız için talimat geçti tümünü benim hesaba aktarmak için
Maddiyat ile ilgili bir anlaşamama haksızlık durumu olmaz o konuda duyarlı
Şu anda henüz şokta ve hala seni vazgecirebilecegi umudunu taşıyor. Hatta belki döneceğinden emin olduğu için erkeklik taslayip göz boyamak için jest yapıyor aklınca. Hele bir ay daha dik dur , göreceksin bu adamın gercek yüzünü...daha dün "kedini bile unut" diyen adam bu allahaskina, ne duyarı? Sen de bı hoşsun

Şu anda henüz şokta ve hala seni vazgecirebilecegi umudunu taşıyor. Hatta belki döneceğinden emin olduğu için erkeklik taslayip göz boyamak için jest yapıyor aklınca. Hele bir ay daha dik dur , göreceksin bu adamın gercek yüzünü...daha dün "kedini bile unut" diyen adam bu allahaskina, ne duyarı? Sen de bı hoşsun

Maddiyat ile ilgili bir sorun yaşamayız bundan eminim

Ne münasebet hala evdeler mi? Siz eve mi döndünüz? Boşanma davası ne oldu? Eşiniz ne diyor? Ayrıntılı yazarsanız anlayacağız.

Evet evdeler
Ben ayrılmadım ki hiç evden sadece bir gün şehir dışında olacaktı eş kişisi
Bende arkadaşımda kaldım
Boşanmaya tamam demişti şuan kıvırıyor
Dava önümüzdeki hafta anlaşmalı olarak açılacak

Ben hiç onlarla oturmuyorum sadece eşim mırıldanıyor biz burayı bunun için almadık vs vs
Üst komşumuz konuştu dün benimle evi satacakmışsınız yapma etme vs
Onlar apartmana yabancı istemiyor ilk onlara söylemiş daha önce konuşulmuştu birbirimize söyleriz evi satacağımız zaman

Beni haklı buldu ama bunun çözümünün boşanmak olmadığını hiç sesimizin çıkmadığını işe birlikte gidip geldiğimizi Uyumlu bir çift olduğumuzu falan söylediler
Kv ve kp ile asla konuşmuyorum sadece bana dün hoşgeldin nasılsın dedi mutfakta Bende cevap vermedim odama girmek istedi kapı kilitliydi uyuyor dedi ve gitti o kadar

Az önce eşim annesiyle fısır fısır konuşuyordu düzelecek falan ama ben onları tanıyorum dibime gelip fısır fısır konuşmazlar benim duymam için yaptılar
kayınvalıden hosgeldın nasılsın dedıgınde
hosbuldum ama hıc ıyı degılım nıye demedın sessız kalmak cozum degıl kı
neyın var dedıgınde ben aylarca aıleler bır arada kalalım ıstemıyorum sızın sahsınızla alakalı degıl kendı aılemde olsa ıstemem evımde rahat edemıyorum nıye demedın ?

bosanma sonlanana kadar esınle ve aılesıyle bırlıkte mı kalacaksın konussana kayınvalıdenle bız ayrılıyoruz sız evınıze donun oglunuzda bır sure evden uzaklassın dava sonuclanana kadar ayrı kalmalıyız desene ? nıye hala bırlıkte oturuyorsun onu anlamıyorum ayrılmaya karar veren esıne hadı toparlan der gonderır yanı cocuk gıderse anası babası zaten mecbur gıdecek

Az önce geldi eşim
Seninle bir şey konuşmak istiyorum, annemde olacak dedi
Annenle konuşmak istemiyorum, bizimde konuşmalarımız bitti son sözlerimizi söyledik diye hatırlıyorum dedim 😣 birazdan gelicem sinirlisin sakince düşünüp karar vermeni istiyorum
En azından bir konuşmayı dinle sonra istersen cevap verme falan dedi 😳
bunu yanlıs yapmıssın...kocan ben es olarak sorunu cozmek ıstedım konusmak ıstedım uzlasmacı davranmadı dıyecek, hakımde bır aıle terapıstıne yonlendırebılır oncesınde ,bu yuzden yanı ,bu bosuna ısı uzatmak olur...

bunun yerıne tamam dınlıyorum deyıp dınleyıp, hayır fıkrım degısmedı benım ıcın bu evlılık bıtmıstır deseydın gerı donusu olmadan bıttıgını ılan etmıs olacaktın,
sankı bundan kacınıyorsun esenmıne neden ?

O değil de oğlunun yuvası göz göre göre yıkılıyor. Kadın hala o evden ayrılmıyor, ben de bunu anlamadım. :KK51:
Konu sahibi boşanıp gidince eve mi yerleşecek nedir diyeceğim de ev de satılıyormuş. E o zaman amaç ne?
Bu arada eşiniz konuştu mu sizinle, ne dedi?

kayınvalıden hosgeldın nasılsın dedıgınde
hosbuldum ama hıc ıyı degılım nıye demedın sessız kalmak cozum degıl kı
neyın var dedıgınde ben aylarca aıleler bır arada kalalım ıstemıyorum sızın sahsınızla alakalı degıl kendı aılemde olsa ıstemem evımde rahat edemıyorum nıye demedın ?

Bunları söyledim 1 hafta önce sanırım
Ben gelmeyeceğim oğlum ısrar etti dedi, tamam geldin gelmeniz ile ilgili sorunum yok kalma sürenizden bahsediyorum dedim
İçeri gitti oğluna bilet almasını Söyledi
Zamanı sordu bilet için eş kişisi cevabı bilmiyorum ki nisan da köyde mi olsak oldu

Back
X