Halen seni yok sayıyorlar, bizim yüzümüzden bosaniyorsunuz bosanmayin,bosanin,hic bir laf yok, tam delirmelik.Bunlar bir oyu oynuyor, biz bilmiyoruz ayağına yatalım, oğlan da biz gidince kandırsın planı yapılmış bence,umarım inanmazsın. Çünkü sen dik durmadıkca geri gelecekler.Asalak ,yüzsüzler
Ağzım açık okuyorum yorumlarınızı.... Uzun süredir burda bu kadar haklı, haklı olduğu kadar da kararlı, ne yaptığını bilen, dik duran kadın görmemiştim. Genelde bu tarzda açılan konularda hep bı tencere kapak durumu çıkar ortaya , kadın söylenir söylenir ama muatabiyla eş kafadan olduğu için bı şekilde devam eder o ilişki. Bu adam altı ay sonra çok vurur kafasını duvarlara , sizin gibisini çok arar.Ne yaptıkları hiç umurumda değil
Benimle konuşmak istemelerini , anlayış göstermelerini gideceğiz yapma etme demelerini inanın beklemiyorum
Böyle yapmaları benim süreci daha kolay atlatmamı sağlayacak
bak demıstım sanaEşim şuan çok pişman olduğunu söylüyor ama bir yandan da bunu benim bahane ettiğimi onu bırakmayı istediğimi dile getiriyor
:)pişman olacagını dusunmuyorum dıyorsun ya esenmıne
adamın soyle huyu var
daha once de senı zorlayıcı haksızlıklarda bulundu
pısman oldu gerı barıstınız
yaptıgını unuttu yıne hatalarını tekrarlıyor
yıne pısman olacak
sımdı yıne barısırsan yıne yaptıgını unutup yıne hatasını tekrarlayacak
adam unutuyor hıc bırsey olmamıs gıbı ders cıkarmıyor ıkna ettım tamam ıkı soz soylerım zaten gerı donecek dıye dusunuyor onun rahatlıgı yuzsuzlugu var. kaybetme korkusu yok ondan boyle davranıyor
Siz boşanıyosunuz , bana bi rahtlama geldi sanki ben kurtuldum o asalaklardanNe yaptıkları hiç umurumda değil
Benimle konuşmak istemelerini , anlayış göstermelerini gideceğiz yapma etme demelerini inanın beklemiyorum
Böyle yapmaları benim süreci daha kolay atlatmamı sağlayacak
Gittilermi
Ağzım açık okuyorum yorumlarınızı.... Uzun süredir burda bu kadar haklı, haklı olduğu kadar da kararlı, ne yaptığını bilen, dik duran kadın görmemiştim. Genelde bu tarzda açılan konularda hep bı tencere kapak durumu çıkar ortaya , kadın söylenir söylenir ama muatabiyla eş kafadan olduğu için bı şekilde devam eder o ilişki. Bu adam altı ay sonra çok vurur kafasını duvarlara , sizin gibisini çok arar.
Aynı şeyi düşünüyorumhayatın dogal akısına aykırı gelen bazı seyler var
bır anda nasıl ev satılıga cıktı ... aılesı ne oluyor hayırdır dıye en azından ogluna sormustur sende duymussundur anlatmadıgın ıcın anlasılamıyor
hayatın dogal akısına aykırı gelen bazı seyler var
bır anda nasıl ev satılıga cıktı ... aılesı ne oluyor hayırdır dıye en azından ogluna sormustur sende duymussundur anlatmadıgın ıcın anlasılamıyor
Eşiniz de siz de çalışıyorsunuz covide yakalanmaktan da mı korkmuyorlarSorun aslında eşinizde adam açık açık söylemiş. Eşinize bu konuyu evlenmeden önce konuştuğunuzu anlaştığınızı söyleyin, ben böyle bir erkekle yapamazdım, anlayışsız, saygısız. Özel hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz anlamadım.
İnanmıyorlar ne eşiniz ne ailesi ,sanki çocuk eyliyorlar, ben 7 yasinda ki oğluma yapıyorum bu taktikleri.Ben bu konuyu niye bu kadar içselleştirdim bilmiyorum ama sinir oluyorum eşinize ve ailesineBen hiç onlarla oturmuyorum sadece eşim mırıldanıyor biz burayı bunun için almadık vs vs
Üst komşumuz konuştu dün benimle evi satacakmışsınız yapma etme vs
Onlar apartmana yabancı istemiyor ilk onlara söylemiş daha önce konuşulmuştu birbirimize söyleriz evi satacağımız zaman
Beni haklı buldu ama bunun çözümünün boşanmak olmadığını hiç sesimizin çıkmadığını işe birlikte gidip geldiğimizi Uyumlu bir çift olduğumuzu falan söylediler
Kv ve kp ile asla konuşmuyorum sadece bana dün hoşgeldin nasılsın dedi mutfakta Bende cevap vermedim odama girmek istedi kapı kilitliydi uyuyor dedi ve gitti o kadar
Az önce eşim annesiyle fısır fısır konuşuyordu düzelecek falan ama ben onları tanıyorum dibime gelip fısır fısır konuşmazlar benim duymam için yaptılar
Yav he he diyinBen hiç onlarla oturmuyorum sadece eşim mırıldanıyor biz burayı bunun için almadık vs vs
Üst komşumuz konuştu dün benimle evi satacakmışsınız yapma etme vs
Onlar apartmana yabancı istemiyor ilk onlara söylemiş daha önce konuşulmuştu birbirimize söyleriz evi satacağımız zaman
Beni haklı buldu ama bunun çözümünün boşanmak olmadığını hiç sesimizin çıkmadığını işe birlikte gidip geldiğimizi Uyumlu bir çift olduğumuzu falan söylediler
Kv ve kp ile asla konuşmuyorum sadece bana dün hoşgeldin nasılsın dedi mutfakta Bende cevap vermedim odama girmek istedi kapı kilitliydi uyuyor dedi ve gitti o kadar
Az önce eşim annesiyle fısır fısır konuşuyordu düzelecek falan ama ben onları tanıyorum dibime gelip fısır fısır konuşmazlar benim duymam için yaptılar
Ayni şeyi düşünüyorum bir de çocuk olursa al sana prangaYav he he diyin
Düzelecek olan bi durum olsa eş kişisi daha evlenmeden konuştuğunuz bir konu hakkında sizle boşanma aşamasına gelmezdi.
Hadi ilkini konuştunuz düzelttiniz sonra aynı konuda 2.kez sizi üzmez bu derece zorlamazdı.
Şimdi yine aynı şeyi düşünüyor. Daha önce ikna ettim yine ederim. Nasılsa ailesi arkasında durmaz öyle ya da böyle bana döner. İki üç gün oyalar sonra yine anamları yanıma alırım.
Düşüncesi bu değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Ne sinir bozucu bir durum benim ky aynı 70 yaşlarda sarma saralom demiştim ben sarmam dedi hiç yemek yapmaz bize gelince . Yerinden kalkmaz ben çalışmıyorum sinir oluyorum siz birde çalısıyorsunuz çoğu arkadaşa katılıyorum eşiniz yapsın yemekleri yapmasa sizde yapmayın eşinizin annesi sizin değil eşinize emek vermiş size değil erkekler ancak kalıcak tabi derler bir bardak su vermek istemezler . Böyle konuşmak istemezdim ama hak ediyolar çoğu yapmayın.Selamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
Hala ordalar mı?Yok henüz değil
İnanmıyorlar ne eşiniz ne ailesi ,sanki çocuk eyliyorlar, ben 7 yasinda ki oğluma yapıyorum bu taktikleri.Ben bu konuyu niye bu kadar içselleştirdim bilmiyorum ama sinir oluyorum eşinize ve ailesine
Ya burda yemek ,hizmet ,is mevzusunu coktan gectim ben ,neden aylarca kabile gibi yaşansın ki kabus gibi ,ev karisik ,duzensiz,her odada biri ,tv izlemeye ,istediğini yiyip içmeye, hicbir seye hakkin yokNe sinir bozucu bir durum benim ky aynı 70 yaşlarda sarma saralom demiştim ben sarmam dedi hiç yemek yapmaz bize gelince . Yerinden kalkmaz ben çalışmıyorum sinir oluyorum siz birde çalısıyorsunuz çoğu arkadaşa katılıyorum eşiniz yapsın yemekleri yapmasa sizde yapmayın eşinizin annesi sizin değil eşinize emek vermiş size değil erkekler ancak kalıcak tabi derler bir bardak su vermek istemezler . Böyle konuşmak istemezdim ama hak ediyolar çoğu yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?