Nasıl sorabilirim :(

Kocam maddiyat konusunda yamuk yapmaz. Kocam böyle konuşmaz.
Nereden biliyorsunuz? Bakın baştan bilemediğiniz neleri neleri yaşıyorsunuz şu anda. Hala ne bu eminlik?
Ben 30 senelik babamdan bu denli emin konuşmam.
Her insan her şeyi yapar, yeter ki uygun koşulları olsun.
Ailesi için sizinle bu duruma gelmeyi göze almış biri, size her türlü zorluğu çıkarır. Benim de adım Rosa ise sonraki konunuzun teması bu olacak. Tabi boşanma davası açabilirseniz.

Maddiyat ile ilgili bir yanlış yapmaz biliyorum yapacak biri değil
Ailesi ile ilgili sorun yaşayacağımızı biliyordum bile bile lades dedim bir umut olmaz değişir diye

He he deyip çocuk eğler gibi devam ediyorlar diyorsun. Olabilir valla.
Ben nahif biriyimdir, çok kavga falan sevmem. Ama şu durumda olsam çirkinleşirim herhalde.
Önce o kocama söylerim, seni boşuyorum, al ananı babanı nereye gidiyorsan git. Evi de satıyoruz zaten, daha oturup durmayın, hade bakalım, yavaştan evi kapatıyoruz. Gitsinler başka yere çöksünler artık, canım burnuma gelmiş, şu saatten sonra onu mu çekeceğim. Boşanma sebeplerimle her sabah yüz yüze gelmek istemem şahsen. Yüzlerini görmek bana hakaret.
Ben naif biri değilim ama bazen üşeniyorum kavgaya. Bunda net kavga çıkarırım ama, o kaynana kayınbaba denen iki asalağa '' Oğlunuzu boşuyom huuu, evimden gitmeniz için daha ne olması gerekiyor, hazır ne tatlı di mi amma alıştınız bırakamıyonuz, yüzünüze tükürülmediği kaldı yine de zamk gibi yapıştınız pis yüzsüzler. '' diye mevzu çıkarırım, cümle alem sesimi duyar, al sana bi mahalle şahit, biri korksa vazgeçse öbürü gelir. Bu da son radde işte, Esen 'in hala düzelir umudu var, bunu yapamaz yüzüne bakma ihtimali olan insanlara. Bunu biliyorlar, o yüzden rahatlar, hazırını yemeğe devam ediyorlar. Nisanda gidecekmiş paşa köye. Nisana kadar barışırlar, adam da bebeği koyar karnına, köye de sürükler peşinde, e orda da hizmetçi lazım.

Anlaşmalı olarak boşanacağız
Anlaşmalı boşanma davası olacak
Hakim boşanmak istiyor musunuz diye soracak ikimizde evet diyeceğiz
Yavaştan çileden çıkıyorum müsaadenizle. :KK48:
Esenmine hanım, düne kadar kediyle tehdit eden adam ne ara kuzuya dönüştü? Bu adam sizi mahveder, benden demesi.
Açın şu gözünüzü ya, valla yanınızda olsam da omuzlarınızdan tutup şöyle bir silkelesem sizi.
Göz göre göre yokuş aşağı düşecek kadın. :olamaz:

Ailesi Bugün gidiyor
Ev satılmadan önce ki sürede ev tutacağım
O süreye kadar evde ben tek yaşayacağım

Kocam hakime böyle konuşmaz
Kocan maddi yönden sen mağdur etmez, hakime öyle konuşmaz ama anne babası birkaç ay sizinle kalsın diye boşanma noktasına gelir öyle mi?
Birbiriyle tutarsız bu yazdıkların.
Seni düşünecek olan adam olayların bu noktaya gelmesine müsaade etmezdi.
Olur da o aşamaya gelirseniz, şok yaşama diye yazıyoruz hepimiz.

Evi niye sen tutuyorsun o zaman? Bırak kocan ister ev tutsun ister otelde kalsın, sana ne?
normalde boyle olması lazım
hatta evı ılk terk edenın kım oldugu da onemlı
kocası son anda cekısmelıye de cevırebılır :) mahkemede bıle hersey degısebılır

ben esenmınenın destek alması gerektıgıne ınanıyorum soyle kı
kocası saf kotu acıkcası kotulugun en saf halı ınanılmaz kurnaz, ıcten pazarlıklı ve gerıkafalı.

esenmıne daha once benzer tecrubelerı yasadı bu kacıncı bıle bıle ne yasadıgını gore gore devam edıyor, buna kendısı karar verıyor ve kendısı ıstıyor bıtırme seklı bıle olaganustu hatalı. bıtırırken bıle kendısını eze eze bıtırıyor daha dogrusu bıtıremeyecek yıne barısacak
esenmıne bosansa yıne benzer bır kısı hayatına gırecek sorun esenmınenın karar verme ve ınanma seklı . bız bu konusmayı kendısıyle ccooookkk uzun yaptık bırebır ne yasayacagını anlattık hepsı tek tek cıktı
ama bıle ısteye gıdıyor kosuyor bu hayata. kendı tercıhı yanı

kızma bana esenmıne bırının cat cat boyle konusması gerek ben yabancı degılım bana kırılma

Ben destek almak gerektiğine inanmıyorum

Kızıyorum , ben öfkeyle sinirle hareket etmiyorum evet bir karar aldım ve arkasındayım kendimi ezdirmiyorum

Ben destek almak gerektiğine inanmıyorum

Kızıyorum , ben öfkeyle sinirle hareket etmiyorum evet bir karar aldım ve arkasındayım kendimi ezdirmiyorum
haklısın canım hıc ezdırmıyorsun
ısrarla aynı seylerı yasamıyorsun
ben yasıyorum hepsını ben yapıyorum

ah esenmıne ah

normalde boyle olması lazım
hatta evı ılk terk edenın kım oldugu da onemlı
kocası son anda cekısmelıye de cevırebılır :) mahkemede bıle hersey degısebılır

Evin kredi borcu var
Aslında söyledi istersen sen bu evi borcuyla üstlen diye ki hemen aaaa kazık attı demeyin daha avantajlı bir durum

Ben istemedim bu evde yaşamak hem kötü hissettirir hem ev büyük hem de işime daha yakın bir eve ihtiyacım var

Anlaşmalı olarak boşanacağız
Anlaşmalı boşanma davası olacak
Hakim boşanmak istiyor musunuz diye soracak ikimizde evet diyeceğiz
Ben karımı seviyorum hakim bey diyecek, dava uzayacak. Hoş mahkemeye kadar gitmeyecek bu, öpüşüp barışırsınız o zamana kadar.

Az önce geldi eşim
Seninle bir şey konuşmak istiyorum, annemde olacak dedi
Annenle konuşmak istemiyorum, bizimde konuşmalarımız bitti son sözlerimizi söyledik diye hatırlıyorum dedim 😣 birazdan gelicem sinirlisin sakince düşünüp karar vermeni istiyorum
En azından bir konuşmayı dinle sonra istersen cevap verme falan dedi 😳
Eşiniz cok laf ebesi ve her durumda karşı tarafa yük bindirip kendinizi kotu hissetmenize sebep oluyor. Asla konuşmayın derim. Sizi ikna edecek ve bu kadar özgürlüğe kavusmusken tekrar kanatlariniz kırılacak. Kendinizi suclu hissettirmesine izin vermeyin.

Evin kredi borcu var
Aslında söyledi istersen sen bu evi borcuyla üstlen diye ki hemen aaaa kazık attı demeyin daha avantajlı bir durum

Ben istemedim bu evde yaşamak hem kötü hissettirir hem ev büyük hem de işime daha yakın bir eve ihtiyacım var
nıye kazık attı dıyelım kı mantıklı ne soylendı de ıtıraz ettık

bız ondan bahsetmedık ev konusunda anlamamıssın

Ben naif biri değilim ama bazen üşeniyorum kavgaya. Bunda net kavga çıkarırım ama, o kaynana kayınbaba denen iki asalağa '' Oğlunuzu boşuyom huuu, evimden gitmeniz için daha ne olması gerekiyor, hazır ne tatlı di mi amma alıştınız bırakamıyonuz, yüzünüze tükürülmediği kaldı yine de zamk gibi yapıştınız pis yüzsüzler. '' diye mevzu çıkarırım, cümle alem sesimi duyar, al sana bi mahalle şahit, biri korksa vazgeçse öbürü gelir. Bu da son radde işte, Esen 'in hala düzelir umudu var, bunu yapamaz yüzüne bakma ihtimali olan insanlara. Bunu biliyorlar, o yüzden rahatlar, hazırını yemeğe devam ediyorlar. Nisanda gidecekmiş paşa köye. Nisana kadar barışırlar, adam da bebeği koyar karnına, köye de sürükler peşinde, e orda da hizmetçi lazım.
Aynen böyle olacak bana kalırsa da.
Bu olayda bile susup oturan bir kadının sonunun böyle olması işten değil.
Kötü gelin olmanın tam sırasıyken, kadın "tıp" oyunu oynamakla yetinmiş.
Ulan yuvam yıkılmış. Birincil sebepler daha benim aldığım eşyaların üstünde oturuyor, aldığım erzakları yiyip içiyor. Tam delirmelik valla. Ben bile kaplan kesildim Katip. Önüme geleni yolarım valla şu an.

aynen oyle cunku esenmıne net degıl hala kaynana kocayla yasıyor boyle ayrılma gormedım valla
ayrılıyorum dıye ılan edersın
suan tam aksıne anne gıdecegı varsa da gıtmez kalayım madem araları bozuk bır buyuk olarak baslarında ıyıce kopmasınlar der :KK70:
konusmak ıstemısler esenmıne onları dınleyıp benım ıcın bıttı demelıydı bunu demıyor konusmaktan kacıyor

esenmıne ben senın ayrılacagını dusunmuyorum senı tanıyorum sen daha oncede bu noktaya geldın. ama sonra barıstın.
Ben de hic inanmıyorum bunu söyleyince sanki boşansin diye ara bozan kisi gibi görünüyorum ama eş de biliyor kvdede biliyor ,umurlarında değil, esenmine boşanmayacak ve bu durum böyle devam edecek ya da aradan yıllar gececek ortada cocukla harcanmış bir ömür olarak boşanacak ondan sonra da kime faydası var

benım kocam oyle yapmaz dıyen sen daha dune kadar kedının bıle yuzunu goremezsın unut dıyordu esenmıne ? kedıyle bıle senı tehtıt edıyordu

O konuda özür diledi
Boşanma isteğimi doğru bulmadığını ama sürecin benim için nasıl kolay olacaksa o şekilde ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi

O konuda özür diledi
Boşanma isteğimi doğru bulmadığını ama sürecin benim için nasıl kolay olacaksa o şekilde ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi
pekı
nasılsa yasayıp goreceksın yıne

Back
X