Nasıl davranacağımı şaşırdım?

Boyle kisilikteki biri sizi yormuyor mu surekli trip tavir halleri hic cekilir gibi degil.
Ileride bu halleri daha da artacak omur torpusu gibi, siz elinizden geleni yapmissiniz daha da ugrasmayin.
İnanın çok yoruldum sürekli bir şeyleri düzeltmeye çalışmaktan,tek başıma çabalamaktan. Ama bir an gelsin ya bu kadın ilişkimiz için bunları yaptı desin, görsün istedim. Niye böyle bir çabaya girdiysem onu da bilmiyorum. Şuana kadar görmedi bundan sonra da göreceğini sanmıyorum.
Yazılanlar bana güç verdi gerçekten. Kafamda daha net artık her şey. Teşekkür ederim.

başka biri vardır ilgisi ona kaymıştır

ben olsam ayrılırım. bu tavıra girince erkek hemen ayrılık konuşması yaparım ve ayrılmak isterler zaten zorlama gerek yok.

Evet o da bir ihtimal. İnanıyorum böyle bir şey varsa er ya da geç çıkar gün yüzüne. O da onun vicdanına kalmış der geçerim artık. Şu saçma süreci sonlandırayım sonrasın da bir şekilde yoluna girer her şey.

2017 bitmeden sende bu defteri kapat kardeşim . Yeniyila onsuz gir çekilmez bu böyle.
Acaba sana trip attığı zamanlar başkalarıyla görüşüyor olabilir mi ?? Benim aklıma o geldi.

2017 bitmeden sende bu defteri kapat kardeşim . Yeniyila onsuz gir çekilmez bu böyle.
Acaba sana trip attığı zamanlar başkalarıyla görüşüyor olabilir mi ?? Benim aklıma o geldi.
Evet kararımı verdim öyle yapacağım hatta o nasıl konuşmaya değer görmüyorsa aynı şekilde bende konuşmayacağım. Olur da ararsa konuşacak birşey yok diyip konuyu kapatmayı düşünüyorum çünkü konuşsamda boş.
Buarada başkasıyla görüştüğünü düşünmüyorum yani o kadar karakter yoksunu değildir umarım. Tabi bu benim düşüncem.
Desteğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…