• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf durum

ne demek sırf sorunsun ya ben burada paylaştım yazmayın o zaman
Tatlım paylaştığın için biliyoruz herseyi ve o yüzden defalarca uyardık seni zaten saçma sapan konularda sorun çıkarma,trip atma diye, yazdıklarımızı ciddiye alsaydın böyle olmazdı, mis gibi işten kovuldun işte sonunda, yoksa bize ne?

Tatlım paylaştığın için biliyoruz ve o yüzden defalarca uyardık seni zaten saçma sapan konularda sorun çıkarma diye, yazdıklarımızı okusaydin böyle olmazdı, mis gibi işten kovuldun işte sonunda, yoksa bize ne?
daha kovuldum mu bilmiyorum hala yetkilinin çağırmasını bekliyorum

işte ilanı gördüm paylaşımda okuduysanız yetkili çağırdığında evet böyle bir arayışa başladık derse tamam o saatten sonra yapacağım tek şey 14 günlük ihbar süresi doldurup çıkmaz olur çünkü bu sefer maaştan kesilir deneme süresi 2 aydı benim geçti çoktan ondan o sürede hem iş ararım 2 saat günlük iş arama hakkın oluyor
Tamam da birakin onlar cikarsin iste istifa etmekle isten cikarilmanin farki ne hic degilse biraz daha calismis olursunuz yeni kisi gelene kadar.

daha kovuldum mu bilmiyorum hala yetkilinin çağırmasını bekliyorum

Haber gelince ne yapacaksın? Var mı bir planın?
eğer böyle bir durum var ise muhtemel 14 gün daha çalışırım o sürede iş arama saatim de olur 2 saat en azından çağıran yerler olur ise giderim ama bunlar ihbara gerek yok beklemeyin de diyebilir ama diğer türlü ise çıkmam daha iyi yer bulana kadar

eğer böyle bir durum var ise muhtemel 14 gün daha çalışırım o sürede iş arama saatim de olur 2 saat en azından çağıran yerler olur ise giderim ama bunlar ihbara gerek yok beklemeyin de diyebilir ama diğer türlü ise çıkmam daha iyi yer bulana kadar
Bu cv ve donanımla daha iyi bir yer bulamazsın...Benden sana tavsiye, bu ay kovmazlarsa bundan sonra dört elle sarıl bu işyerine.

Burada on tane konu açtınız biz de dedik iş hayatı böyle bir şey hepimiz bu tarz şeyleri mesai saatlerinde yaptık diye. Siz de gidip o şimdi burada olmayan kadını dinlediniz ama hayat maalesef öyle değil. Onlar sizin çalışmak istemediğimizi anlamıyor mu sanıyorsunuz? Neden bu kadar şaşırdınız?

İşsizlik maaşı şartlarına kadar yeni eleman bulamazlar o yüzden de hemen çıkarmazlar diye düşünüyorum. Bence istifa etmenin hiçbir mantığı yok zaten, bekleyin onlar ne zaman uygun görürse o zaman çıkarırlar. Hem işsizlik maaşı alırsanız sakince iş arayacak vaktiniz olur. Son 3 senede ne kadar calistiginiza göre kuralları vardı bakarsınız internetten.

Çıkmak istemiyorsanız böyle böyle bir ilan gördüm, ben size alıştım ama demek ki eksiklerim varmış. Düzltilebilecek konularda ben de yardımcı olmak isterim gibi olumlu konuşabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar ben bir firmada yaklaşık 3 aydır çalışıyorum ofis destek elemanı olarak dün işten çıkmaya yakın birisi aradı ve ofis destek elemanı ilanınız var dedi anlamadım ilk başta sonrasında ise ilanı buldum resmen benim görev tanımlarım yetkili ile konuşmak istedim dün kendisi yarın konuşalım şuan pek müsait değilim dedi ve o an cidden çok kötü oldum muhasebe ve insan kaynakları görevlisine sordum böyle bir bilgiden asla haberim yoktu böyle bir ilanı ben vermedim dedi çok şaşırdı ve bugün konuşacağım ilan kendi kendine çıkmış olamaz onun için bakalım bekliyorum yetkili müsait olunca çağıracağım seni dedi ama öyle bir durum var ise muhakkak ikya iletilmesi gerek çünkü ben iş görüşmesi önce onunla yaptım inşallah istifa etmek zorunda kalmam uzun süre işsiz kaldım burayı çok zor buldum tabi nasip kısmet ama insan böyle durumla karşılaşınca çok kötü oluyor elimden geleni yapıyorum ama nasip kısmet sizlerle paylaşmak istedim...
Zaten sürekli işin hakkında konu açıyorsun. Sürekli memnun olmadığını söylüyordun. Şimdi böyle bir ilan olduğunu duyunca neden bozuldun ki?

İşverenin anlamadığını mı zannediyordun? Sürekli şikayetlenenleri işverenler istemiyor maalesef.

Hakkında hayırlısı olsun..

hiçbir fikrim yok öyle ise çalışmaya devam ederim sanırım yeniden iş aramak çok zor bir kere çok zaman önce ya nasıl olsa iş buluurum ilan çok diye bir yerden çıkmıştım ama gel gör ki 8 aya yakın iş aradım
Çok haklısınız. Böyle süreçler zordur. Madem böyle bir şeye şahit oldunuz. İşinize sıkı sıkıya sarılın. Elinizden geleni yapın. Siz işi bırakmayın.
Bir durum olursa da onlar yapsın. Neresi olursa olsun çıkacaksınız da iyi ayrılın.

3 ay olmuş istifa falan vermeyin 4 ayda işsizlik maaşını hak ediyorsunuz. Bırakın memnun değillerse onlar çıkartsın, siz de yeni işinizi ararken işsizlik maaşı alırsınız en azından.
şartları değişmiş ya onun benim zamanımda daha farklıydı kolaylaşmış. işsizlik sigortası için gereken şartlar 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu’nda belirtilmiştir. Kişi kendi isteğiyle ve kendi kusuruyla işsiz kalmamalıdır, hizmet sözleşmesi sona ermeden önceki son 120 gün bu hizmet sözleşmesine tabi olmalıdır, hizmet sözleşmesinin sona ermesinden önceki son üç yıl içinde en az 600 gün sigortalı çalışmış olmalıdır.

Sizin için üzgünüm ama şaşırmadım.
Bir sonraki iş yerinizde daha uyumlu davranacağınızı umuyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

İşverenin anlamadığını mı zannediyordun?
Yumurta meselesi için ik ya gitti, amirinden şikayetçi oldu 😂 ilk günden itibaren zırt pırt izin kullandı 😂 üstü olan kadınlar kendisini öğle yemeğine çagirmiyorlar , sohbetlerine dahil etmiyorlar diye kıskançlıkla suçladı, yüzlerine trip yaptı😂 ofise pijamayla gidince uyarı aldı diye müdüre atar gider yaptı 😂 işvereni aptal olsa bile anlardı yani bu ilişkinin yurumeyecegini

Yumurta meselesi için ik ya gitti, şikayetçi oldu, ilk günden itibaren zırt pırt izin istedi, üstü olan kadınlar kendisini öğle yemeğine çagirmiyorlar diye kıskançlıkla suçladı, yüzlerine trip yaptı, ofise pijamayla gidince uyarı aldı diye müdüre atar gider yaptı 😂 işvereni aptal olsa bile anlardı yani bu ilişkinin yurumeyecegini
Aynen katılıyorum. Cv'si normal olan kişilerin uçan kaçan işler peşinde koşması bana saçma geliyor. Zaten kalibren belli işin rahat mı,hafta tatilin var mı, mesajlerin normal mi daha ne istersin. Zaten Türkiye çalışma koşulları belli. Cv'si dolu olan gibi davranmak bana akılsızca geliyor.

Yumurta meselesi için ik ya gitti, amirinden şikayetçi oldu 😂 ilk günden itibaren zırt pırt izin kullandı 😂 üstü olan kadınlar kendisini öğle yemeğine çagirmiyorlar , sohbetlerine dahil etmiyorlar diye kıskançlıkla suçladı, yüzlerine trip yaptı😂 ofise pijamayla gidince uyarı aldı diye müdüre atar gider yaptı 😂 işvereni aptal olsa bile anlardı yani bu ilişkinin yurumeyecegini
Şimdi böyle sıralayınca iş yeri yeni eleman arayışına girmiştir diye tahmin ediyorum.
Konularını hatırladım şimdi ben de, 3 ayda bu kadar konu açıp buraya şikayet ettiyse iş yerine de yansımıştır elbet. Üstü olan iş arkadaşlarına trip yapmış mesela. Küçük gibi görünüyor ama henüz yeni sayılabilecek eleman yapınca gözden çıkarması kolay olur.
O değil de o triko yüzünden fasfakir, zevksiz falan ilan edilmiştik, eşofman bu dediğimiz için. :KK53:

merhaba arkadaşlar ben bir firmada yaklaşık 3 aydır çalışıyorum ofis destek elemanı olarak dün işten çıkmaya yakın birisi aradı ve ofis destek elemanı ilanınız var dedi anlamadım ilk başta sonrasında ise ilanı buldum resmen benim görev tanımlarım yetkili ile konuşmak istedim dün kendisi yarın konuşalım şuan pek müsait değilim dedi ve o an cidden çok kötü oldum muhasebe ve insan kaynakları görevlisine sordum böyle bir bilgiden asla haberim yoktu böyle bir ilanı ben vermedim dedi çok şaşırdı ve bugün konuşacağım ilan kendi kendine çıkmış olamaz onun için bakalım bekliyorum yetkili müsait olunca çağıracağım seni dedi ama öyle bir durum var ise muhakkak ikya iletilmesi gerek çünkü ben iş görüşmesi önce onunla yaptım inşallah istifa etmek zorunda kalmam uzun süre işsiz kaldım burayı çok zor buldum tabi nasip kısmet ama insan böyle durumla karşılaşınca çok kötü oluyor elimden geleni yapıyorum ama nasip kısmet sizlerle paylaşmak istedim...
Sen zaten işinden çok memnun değildin havadan nem kapıyodun belki de onlar da senden memnun değildir + ihtimal bazen böyle ilanlar açılır cvler havuzda biriktirilir ama sizin pozisyonunuz için geçerli mi bilmiyorum

Back