• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf durum

Cidden çok değişiksiniz. Bütün konularızın toplamı olarak sizinle çalışmak cidden zor. İş yerlerini ne sanıyorsunuz cidden merak ettim?

İş size değil, siz işe uyacaksınız ve mümkün mertebe iş yerinde samimiyet kurmayacaksınız. Etrafınızdaki insanlar size uymak zorunda değil mesela. Siz işinizi yapın gerisi sizi bağlamasın.

Bizim gelinin birisi böyle 2729303939 yerden kovulmuştur. 2-3 ay ancak idare ediyorlar çünkü her şeyden şikayetçi. İstiyor ki hep ben ben ben... o işler öyle olmuyor işte. Ona sorsan mükemmel iş yapıyor 😅 öyle olsa kimse kapıyı göstermez. Yeni bir işe girdi daha 2. Günden başladı şikayete girdiği her yeri bulandırıyor, son şimdiden belli.

İş yerine pijama tarzı kıyafetler giyerek gelen, üst mevkiindeki kadınlar kendi arasında yemek yiyor ve sizinle yakın arkadaş olmuyor diye trip atan, her denilene alınan birini işten çıkarmak istemeleri doğal değil mi sizce de?

Yumurta meselesi için ik ya gitti, amirinden şikayetçi oldu 😂 ilk günden itibaren zırt pırt izin kullandı 😂 üstü olan kadınlar kendisini öğle yemeğine çagirmiyorlar , sohbetlerine dahil etmiyorlar diye kıskançlıkla suçladı, yüzlerine trip yaptı😂 ofise pijamayla gidince uyarı aldı diye müdüre atar gider yaptı 😂 işvereni aptal olsa bile anlardı yani bu ilişkinin yurumeyecegini
Lisedeyken çalıştığım işlerde bile böyle şımarıkça davranmazdım ablamız kaç yaşında acaba

İş yerine pijama tarzı kıyafetler giyerek gelen, üst mevkiindeki kadınlar kendi arasında yemek yiyor ve sizinle yakın arkadaş olmuyor diye trip atan, her denilene alınan birini işten çıkarmak istemeleri doğal değil mi sizce de?
Şunun bilincinde değil, mesela küçümsemek için mesafeli durmuyoruz. Daha toyken, daha çok insanı yanımı kullanırken bir süre sonra personel "amcam doğurdu" diye idari izin vb. Şeylerin b**nu çıkartıyorlardı çoğu.

Yönetim, suistimale açık bir pozisyon. Ortak alanlarda kahve, sigara içiyorum ama yemek ben de yemiyorum mesela. Bu, kendini büyük görmek değil mesafeyi korumak adına.

Ayrıca personelde benimle yemek istemeyebilir gayette doğal hakkı yani. Sanıyor ki çalışma ortamı çok rahat. Toyken, yerime verilen vekilin, benim kadromu hiçe sayıp "Sen şusun ama işi ben öğretirim" gibi üst perdeden konuşmalarına maruz kalmıştım. Çünkü tam koordine edemiyordum, eksiktim. Gerçi şimdi olsa sen kimsin havhav derdim ama işte o zaman hem muhtaç, hem acemisin.

Herkes bu yollardan geçti, sizin kadar dertlenmedik.

Back