- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
- Konu Sahibi Sevgiliplath
-
Kaprisli birisi aklinda ayrilmak var bencede ayril.
Senin uzuldugunu bilerek boyle davraniyorsa aşık degildir diye dusunuyorum.
Evlenecegin insanda aklinda en ufak bir suphe olmadan evlenemelisin.Kafanda bitirdiysen yeni yila huzurla gir.Evet üzüldüğümü kendisini de ifade ettim suratıma bakıp kafasını çevirdi. Bu arada sadece bana olan tavırları böyle yoksa arkadaşlarına gayet, pozitif uyumlu biri. Herkese karşı çok düşünceli. Ben bunları ona söylediğimde sen benim sevgilimsin tabi ki kötü olduğumda sana yansıtacağım dedi ona da kabul ama iyiyken gönlümü almasını bilse belki bu kadar sorun etmeyeceğim ama o da yok.
Bunları gördükçe zaten üzülüyorum. Kafamda bitirdim aslında ama sanırım bunları duymaya da ihtiyacım var.
ömür boyu bu kaprisi mi çekeceksin. yol ver gitsin.
Haklısınız çekilmez. Bende kendime çok sordum ben bu adamı neden çekiyorum diye ama yine de çabaladım düzeltiriz belki diye.
Hani bir söz var ya '' Gönül almayı bilmeyene, ömür emanet edilmez'' diye, inanın o kadar doğruymuş ki.
Bence hiç uzatmayın. Sürekli ne oldu ne oldu diye kendinizi yiyeceğinize ayrılın. Belli ki o da ayrılmak istiyor ve yıldırma politikası sürüyor.
Acaba hayatında başkası mı var diye düşündüm
Buna benzer bir durum yaşamıştım, adım kadar eminim hatta aldatılmadığıma ama öyle değilmiş 6 ay uyumuşum resmen .Hayatında biri olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama bana da sanki gönlünde imkansız biri varmış gibi hissettirdi son zamanlarda. İnanın karşıma geçip söylese bu kadar canım acımaz en azından dürüsttü derim arkasından.
Ama ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum.
Evlenecegin insanda aklinda en ufak bir suphe olmadan evlenemelisin.Kafanda bitirdiysen yeni yila huzurla gir.
En kötüsü de bu zaten. Düşünsenize şimdi çekiyorsunuz, siz çabalıyorsunuz ve bir şeyler yapmak istiyorsunuz böyle yıllarınız geçiyor. Aynı evin içinde birden buluyorsunuz kendinizi ve bir bakıyorsunuz gece muhabbet edeceksiniz küsmüş 1 ay yüzünüze bakmıyor, sabah kahvaltı yapacaksınız bu kaşık niye böyle demiş küsmüş yine 1 ay konuşmuyor.O gün en son konuşalım mı dediğimde, bana söylemek isteyipte söyleyemediğin bir şey varsa söyle lütfen demiştim. Yani çocukta değiliz ki istemiyorsa söylesin ama hiç konuşmaya tenezzül dahi etmiyor. Eğer böyle bir politika uyguladıysa da başarmak üzere cidden.
Buna benzer bir durum yaşamıştım, adım kadar eminim hatta aldatılmadığıma ama öyle değilmiş 6 ay uyumuşum resmen .
Tavırlar çok yakın geldi ondan dedim inşallah yoktur ama öyle bir sey
Aldattığı kız da biliyormuş benle olduğunu 6 ay susmuş en sonunda dayanamamış bana ulaşmıştı, aldatan kişide kabul etmişti doğru olduğunuYani kimse için asla yapmaz diyemem ama umarım öyle bir durum yoktur. Çok özel değilse nasıl açığa çıktı sizin durum?
Çünkü bende böyle bir şey varsa er ya da geç ortaya çıkacağını düşünüyorum.
En kötüsü de bu zaten. Düşünsenize şimdi çekiyorsunuz, siz çabalıyorsunuz ve bir şeyler yapmak istiyorsunuz böyle yıllarınız geçiyor. Aynı evin içinde birden buluyorsunuz kendinizi ve bir bakıyorsunuz gece muhabbet edeceksiniz küsmüş 1 ay yüzünüze bakmıyor, sabah kahvaltı yapacaksınız bu kaşık niye böyle demiş küsmüş yine 1 ay konuşmuyor.
Söyler misiniz böyle bir hayat olabilir mi?
Sevgi karşılıklıdır ve birbirinize çaba harcayarak olur. Sadece kendimin çaba harcadığı bir ilişkiyi neden sürdüreyim? Bir de tenezzül edip cevap vermeyecek? Neden? İnsan değil miyim? Azıcık bir hatrım da mı yok?
Bana tenezzül edip cevap vermeyen insanı baştan elerim zaten , çünkü sizin özgüveninizi kırar böyle kişiler. Ve zamanla sizi de böyle insan olduğunuza inandırıp hayattan ve insanlardan soyutlayıp psikolojik bunalıma sokar. Sadece anlık düşünmeyin, bu dediklerimi anı yaşarken bir gözünüzün önünden geçirsenize? Nasıl bir duygu?
Bir de size hiç tenezzül etmeyip etrafındaki insanlara olduğundan daha fazla değer veriyorsa daha da kahrolursunuz.
En güzeli o ayrılmadan siz ayrılın ki içinizde “oh be” diyecek bir anınız olsun. Yoksa “nasıl önce ben ayrılmadım” diye kendinizi yersiniz, yazık olur.
Aldattığı kız da biliyormuş benle olduğunu 6 ay susmuş en sonunda dayanamamış bana ulaşmıştı, aldatan kişide kabul etmişti doğru olduğunu
Sizin canınız herkesten ve her şeyden önemli. Başkalarına ego malzemesi yapmayın.O kadar haklısınız ki. Öz güven falan gitti kalmadı, kendimi çok değersiz hissediyorum. En son ayrılıp barıştığımız da bana hissettirdiklerini ona anlatmıştım o dönem yeni barıştığımız için konuşabiliyordu beyefendi. Bana dediği cümle, ''beni değil de bir başkasını anlatsan ne biçim adammış bu derdim'' olmuştu. Kendisi bile kendine inanamadı yani. Ama 2 ay sonra elde var kocaman bir sıfır. Yine aynı şeyler. Çok yoruldum ve üzgünüm gerçekten.
Evet önceden olan bir durumdu su an evliyim zaten ama insanı çok sarsıyor gerçekten . Kişiyi unutsan bile izi kalıyor . İnşallah kimse yaşamaz siz de öyle . Felâket tellallığı değil asla amacım yanlış anlamayın lütfenNe biçim insanlar var. Bu tip insanlar için tek dileğim kime ne yaşattılarsa aynısını yaşamaları. Size de gelmiş geçmiş olsun. Kurtulmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?