Nasıl Bir Şeyin İçine Düştüm Off

Ne kdr kötü insanlar var, ve bu bir anne... Peki eşinize ve kardeşine güzel bakmışlar mı?
Evet babaannesi, dedesi ve halaları anne yokluğunu aratmamak için her şeyi yapmışlar, sonra dede ölmüş babaanne dededen kalma maaşla okutmuş eşimi. Ama yine de travmatik bir çocukluk geçirmiş işte o yüzden de hiç kıyamıyorum çünkü doğuştan anaç bir ruha sahibim, evdeki iki kedim de sokakta annesiz kalmıştı onları alıp anne gibi bakıp büyüttüm.

Cahillik edip çocuklarına bakmamış.Kendisini düşünmüş.Her hacca giden iyi olacak diye kural yok.Esiniz bence hem acıdı hemde yılların acısını unutamadı.O yüzden annesiyle yüz göz olmuyormuş zaten.Yinede evladı o onun bakmak zorunda annesine her ne olursa olsun.

Bakmasına zaten şimdiye kadar hiçbir şey söylemedim küçükken bırakılıp giden kendisi buna rağmen yanında olmak istiyorsa ben bir şey diyemem yetişkin insan sonuçta. Bizimle yaşamak istemesi ve hayatımızın içinde olmak istemesi konusunda kesin kararım hayır.

Eşiniz bulunmaz bir evlatmis, anne bırakıp gidecek seneler sonra oglu meslek sahibi olunca gelip eve coreklenecek. Valla çok vicdanlı bi insanim ama nerden geldiysen oraya git derdim. Bizim en ihtiyacımız olduğu zamanda bizi anne sevgisinden mahrum birakacak, bide engelli kardeş var, sonra faydalanmak çık gel, bide her şeye burnunu sok , yok bukadarina katlanilmaz

Amin gerçekten Allah kimseye yaşatmasın yani evlatlarına bakmamış olmasının yanında çok zor bir insan hayatta gittiği dini sohbetlerdeki insanlar dışında anlaşabildiği bir insan bile yok çünkü ona göre herkes bilgisiz herkes cahil her şeyin en doğrusunu o bilir.

Aslında eşim de ben de sabır taşı gibiyiz yıllardır alttan alıp idare ediyoruz depremden sonra eşime bir şey oldu ne oldu bilmiyorum ama alttan almıyor artık annesine karşı net çizgisini çekip bizimle ya da yakınımızda yaşama fikrini kafasından atmasını söylemiş.

Başkası olsa yüzüne bakmazdı öyle annenin, bırak evine sokup masraflarını karsilamayi . Pişman olup yaptığı günahı, vebali bilseydi engelli oğlunu alır sahip çıkardı, annesi esinizede kendini affettirmek için elinden geleni yapardı. Bencil ve çıkarcı biri

Ne annesi yahu? 8 yasinda bir cocukla engelli bir bebegi birakip giderken anneligi neredeymis? Bir de hangi yuzle sen beni basindan atmaya mi calisiyorsun diyor? Kendisi cocuklarini basindan atarken akli neredeymis? Beter olsun. Cocuklarini yuzustu birakan ebeveynlere merhamet gereksiz.

Dizi gibi senaryo cidden, bunca zaman bakmamış büyütmemiş sonra gelip ben anayım demiş. Bence eşiniz çok doğru bir tutum sergileyerek sizin yanınızda olmuş. Umarım en kısa sürede bu dertten kurtulursunuz

İnanın kendime çok kızıyorum bu kadar iyi niyetli olduğum için buraya yazma sebebim de kalbimde acabalara yer kalıp kalmaması
Bence hiç acabalara yer bırakmayın. Kesinlikle iyi niyeti hak etmeyen bir kadın ki yuvanizi bile hiç tereddüt etmeden bozar.
Zamanla anlayacaksınız ki insanlar aslında birçok iyiliğe değmiyor. Siz kimseye kötülük yapmayın ama herkese iyilik yapılmaz, iyilik ve fedakarlık da hakediliyor.

Yani aslında yine babaannenin iyi niyetinin sonucu bu yaşananlar eşim hiç görüşmek istemiyormuş çocuk anneye düşman büyümesin diyerek sürekli ne olursa olsun seni dokuz ay karnında taşıdı süt verdi mantığıyla büyütmüş.

Yok direkt boşa demeye cesaret edemez de blöf yapıyor boşanmaz senden gibisinden diyor.
Bayanlar nasıl yapacağımı bilmiyorum fikir almak amaçlı bunu paylaşıyorum ben eşimle 7 aylık evliyim evlendiğim günden beri sorunlarımız bitmedi bitmiyorda evlendik internetten inatagramdan kadınlara bakıyodu sürekli uygunsuz fotoğraflara daha sonrasında çok kez uyardım devam etti şuan pek görmüyorum şuanda ilgisizliği başladı sürekli arkadaşlarıyla geziyor oyun oynuyor 25 yaşında ama hala bir çocuk bana zaman ayırmıyor karı koca olduğumuzu yatakta hatırlıyor bazen delice kavga edip 3 4 gün konuşmuyorum muhattap dahi olmuyorum akşam yatağa yattığımızda arkamı dönüp yatıyorum aradan zaman geçtikten sonra kendisi sarılıp sırnaşmaya başlıyor yapma bidaha diyorum tamam diyor yine oluyor yine aynı devam kavga vs aramaz sormaz ben ararım sürekli gezelimmi vs planları hep benim söylememi bekler ben artık ne yapacağımı şaşırdım nasıl bi tepki koymalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…