Nasıl Bir Şeyin İçine Düştüm Off

Bence yarım ağız söyle ama asla ısrar etme. O sana hayır diyecek önce sen de neden diye sor ve sebeplerini haklı bul. Konu kapansın.

"O bana annelik görevini yapmasa da ben evlat olarak görevimi yapayım, hem ben biliyorum neyin ne olduğunu sen yorum yapma" diyor

20 sene çocuklarım ne halde diye düşünmemiş oğlunun eli ekmek tutunca anne olduğu aklına gelmiş kadının. Kadın vicdan azabı çekiyor olsa geçen yıllar için oğlunun yanına geldiğinde engelli çocuğunu da yanına almak isterdi. Kendisinin beli ağrıyor evladına hizmet etmek zor geliyor peki yıllarca yeğenine hizmet eden halanın beli hiç mi ağrımıyor? Kadın son derece bencil biri böyle biri için vicdan azabı çekmeye değmez. Eğer birini yanınıza almak istiyorsanız öncelikle engelli kardeş, hala yada babaanne olmalı bu kişiler çünkü onlar emek vermiş eşinize kayınvalide bu listede sonuncu bile olmamalı

Gerçekten çok tuhaf bizim iki kedimiz var depremde onları bulup çıkarana kadar evden çıkmadık, bir insan nasıl evlatlarını bırakabilir aklım almıyor.

Çok haklısınız ayrıca belinin ağrıdığını düşünmüyorum her sene mutlaka umreye gidiyor. Babaanne konusunda da ne zaman gelmek istersen kapımız hep açık diyoruz ama yaşlılar evlerini bırakmıyor geçen yaz gelip birkaç hafta kaldı melek gibi de kadındır hiçbir şeye karışmaz.

Kadin sizin bosanmaniz icin ugrasiyor, siz ne olursa olsun annendir guzel guzel konus mu diyeceksiniz? Oldu olacak biz bosanalim yeter ki siz iyi olun, birlikte yasayin, ben sizin icin kendimi feda etmeye hazir ve nazirim deyin

İnanın kendisi engelli çocuğuna bakmadığı için yaşlanınca da ona bakmak istemiyorum hakettiğini düşünmüyorum belki en fazla bakıcı tutulabilir.
Bakmayın, bakıcı tutacaksanız da engelli kardeşe bakan hala için tutun. Kadın yıllardır yorulmuştur. Tuttuğunuz bakıcı halaya destek olur. Elinize ağzınızı açmayın. O kadını da evinize almayın

Ben çok açıkça yazacağım bunu, engelli kardeşiyle kendisine analık yapmayıp, resmen sokağa atan bir anneyi bu kadar el üstü tutan, anasıyla karısı arasında denge kuramayan beceriksiz bu adam sana hayatı hep çok zorlaştırır.

Bu olan bitende hatalı kişi en başından beri kocanız.

Kadin sizin bosanmaniz icin ugrasiyor, siz ne olursa olsun annendir guzel guzel konus mu diyeceksiniz? Oldu olacak biz bosanalim yeter ki siz iyi olun, birlikte yasayin, ben sizin icin kendimi feda etmeye hazir ve nazirim deyin
Ya onu bile dedim sen annenle yaşamak istersen bir şey diyemem ama ben boşanırım yaşamam onunla dedim eşim aynı sizin verdiğiniz tepkiyi verdi

Sakın demeyin siz vicdan yapıp annendir ara dersiniz kadın sizi pişman eder. Eşinizin aile mevzusuna hiç dahil olmayın derim. Ayyy hem de çok fena biri anlattıklarına göre Allah yardımcınız olsun.

Odanızın kapısını kitleyin madem rahatsız oluyorsunuz,
Onun dışında siz karışmayın sonra siz kötü olursunuz
Biri bir şey derse anne oğul iyi olur ben arada kalırım kötü olurum diye karışmıyorum diyin bence

Bir süre birlikte yaşamışsınız zaten ama memnun kalmamışsınız. Şimdi yanınıza tekrar gelirse göndermek daha zor olur sakın sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Geçmişte yediği hurmalar şimdi bir yerlerini tırmalasın. Sizlik bir durum yok hayatınıza bakın

o senin annen derken
hangi anne
ben olsam yüzüne bakmazdım. bi de ev tutucam kendi evime alıcam falan. eşiniz kullanılıyor bu hacca gitmiş 5 vakit namazlı ama el kadar çocukları umrunda olmayan dindar(!)teyze tarafından. arayıp sormayın bile. sebebini sorarsa senin dinde merhamet etmeyene merhamet olunmaz diyor dersiniz

Benim kardeşime bunu yapan anneye beş dakika düşünmez bakmazdım. Eşiniz vicdanlıysa en azından o melek çocuğa baksın. O anneye yaptığı yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…