Nasıl Bir Şeyin İçine Düştüm Off

Anlattıklarıma bakınca evet öyle gözüküyor ama aslında başına ne geliyorsa vicdanından geliyor.
Ona söylediğim her şey duvara çarpıp geri bana dönüyor hatalarını asla kabul etmez.

Yok bu konuda ikimiz de netiz bir daha olmaz, depremi fırsat bildi farkındayım

Anlattıklarıma bakınca evet öyle gözüküyor ama aslında başına ne geliyorsa vicdanından geliyor.

Ona söylediğim her şey duvara çarpıp geri bana dönüyor hatalarını asla kabul etmez.

Bu vicdan değil. Bu kadın hasta değil, engelli değil, oğluna "oğluşum yakışıklı prensim" diye büyütmüş emek vermiş bir kadın değil. Eşiniz yeni bir aile kurmanın ne olduğunu bilmeyen birisi. En başından hatalı kendisi. Annesi ve eşi arasında denge kurması gereken kişi eşiniz.

Çamaşırlara kadar kontrol etmek nedir yani. Bu asla kabul edilir bir şey değil. Özel diye mesafe diye bir şey kalmamış.

Vicdan diye düşünüyorsanız kaynanayla olacağınıza engelli kardeşe siz bakın eşinizle alın yanınıza, daha çok sevaptır..

İki kedimiz var onlara bile karışıyor bu mikropları evden gönderin diye ona göre herhangi bir canlıyı bırakmak çok kolay çünkü.

Eşin cennetlikmis.Kim öyle bir kadının yüzüne bakar?Ben olsam inan yüzüne tükürmem bile.İyi valla at evladını sonra ben anayım anaaa diye ortaklarda gez.Kendimi 2 çocuk birde karnimda ki bebekle sokağa atıp tırnaklarını vermedigimi bilirim!Hic karışma onunla görüşmemesi en doğrusu.Valla gıcık oldum kadina

Yok bu konuda ikimiz de netiz bir daha olmaz, depremi fırsat bildi farkındayım
Kadın sizi baştan beri istememiş sanki böyle bir hakkı varmış gibi. Kadının derdi siz değilsiniz aslında sizin yerinizde başka biri de olsaydı aynı böyle sorun çıkaracaktı onun derdi oğlunun parasını yiyememek. Sadece annelik hissi ile yaklaşıyor olsaydı asıl ona ihtiyacı olan çocuğunun yanında olurdu. Sağlıklı oğlunun evlenmesi kadının planlarını bozdu. Oğlunu zerre düşünmüyor tek düşündüğü kendi rahatı hala daha bencil ve arsız

Ben o konuda bayağı sert çıkıştım kabul etmedi hatasını ben sadece düzenini merak edip baktım dedi

İşte bir de açık olduğum için beni beğenmiyor kendisi cennette gitmeyi garantilemiş gibi.

İşte bir de açık olduğum için beni beğenmiyor kendisi cennette gitmeyi garantilemiş gibi.
O önce eşini geç engelli çocuğun hakkını versin.Zemzemle yikansa onun kiri pisliği üstünde kalacaktır.Ben annesiz büyüdüm inan bana ayağına taş değse öksüzlügüne ağlar çocuk.Benim ki ölmüştü o yaşarken çocukları öksuz bırakmış.Boylesinin hakkı o çocuklara muhtaç olup sürünmek.Esin cok iyi biriymiş diom ondan

Sorsan en iyi en müslüman ,en iyi insan kendisi kalpte vicdan merhamet yoksa isterse 50 kere gitsin gelsin ,böylelerine acımıyorum beter olsun pabuçumun anası

Gerçekten çok iyi analiz etmişsiniz, kardeşlerinin yanında ev tutulsa özel şoförü de elinden gitmiş olacak çünkü gideceği her yere özel olarak eşim bırakıyor ben de sizin gibi düşünüyorum.

Yaşadıklarınıza üzüldüm inşallah şu an her şey yolundadır siz ve çocuklarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…