Nasıl Bir Şeyin İçine Düştüm Off

Nerden girdim bu konuya bana yeni fobiler yüklendi
Kız niye hortlattın başlığı Neyse bari güncelleme yapayım: eşim bayramda arayıp konuştu annesiyle ben konuşmadım, bizim eve geçici (!) yerleşme konusunu kapatmak zorunda kalmış gibi, eşim kesin bir dille reddettiği için deprem olan şehirdeki eşyalarını toplayacak, eşim ona kendi ailesinin yanında ev tutacak gibi görünüyor şimdilik

Aa ne münasebet biri engelli iki evladını bırakıp yıllarca aramayan insan anne mi oluyormuş? Hacca gitmişmiş… Eşiniz ilk geldiğinde geri göndermeliydi bence.

Bence müdahale etme sessizce tadına çıkar müstahak ona:)

Aa ne münasebet biri engelli iki evladını bırakıp yıllarca aramayan insan anne mi oluyormuş? Hacca gitmişmiş… Eşiniz ilk geldiğinde geri göndermeliydi bence.
O da aynı düşüncede, "ilk geldiğinde reddetseydim ne sen de de ben bunları yaşamak zorunda kalmayacaktık" diyor.

Bence müdahale etme sessizce tadına çıkar müstahak ona:)
eşim bayramda arayıp konuştu annesiyle ben konuşmadım, bizim eve geçici (!) yerleşme konusunu kapatmak zorunda kalmış gibi, eşim kesin bir dille reddettiği için deprem olan şehirdeki eşyalarını toplayacak, eşim ona kendi ailesinin yanında ev tutacak gibi görünüyor şimdilik

Allah aşkına birine bakıp yardımcı olmak istiyorsanız kendi doğurmadığını halde engelli bir çocukla abisine kol kanat geren babaanneyle koca yürekli halaya yardımcı olun. Eşinizin annesinin yaptığı şey o insanların gençliğini bitirdi belki de bir teşekkür ya da tenezzül varsa onlara yapılmalı...

Eşim babaannesine çok düşkün, onu annesinden daha fazla seviyor. Babaanneyi ben de çok severim 80 yaşın üzerinde ama oturup kendi yaşıtımmış gibi sohbet edebiliyorum

Sen niye kendine macera arıyorsun. Eşin istemiyormuş işte ne güzel.
Ay bu konuyu açtığımda depremden yeni çıkmış olmanın etkisiyle aptalca düşüncelere kapılmıştım, konuyu yosunlukek hortlattı şimdi bu düşüncede değilim asla Hatta eşim bayramda arayıp konuştu annesiyle ben konuşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…