Nasıl Bir Şeyin İçine Düştüm Off

Köpeğin bulunduğu ortamdan geçmez bile harammış inanışına göre
o zaman yarın ilk iş eve 2 köpek alıyorsunuz. mümkünse insanları yalayan sevimlilerden olsun. benim inancıma göre de o mikrop kadının sizin evinize de kocanızın cebine de girmesi haram. pislik cenabet mahluk

o zaman yarın ilk iş eve 2 köpek alıyorsunuz. mümkünse insanları yalayan sevimlilerden olsun. benim inancıma göre de o mikrop kadının sizin evinize de kocanızın cebine de girmesi haram. pislik cenabet mahluk
Köpek süper fikir aslında ama eşim hep evde kediden yana evde köpek fikrine sıcak bakmıyor. Yani aslında ben kırmadan dökmeden güzel bir dille bizimle yaşayamayacağını ve yakınımızda ev tutamayacağımızı anlatalım dedim ama kadının güzellikle anlayacağı yok gerçekten, sizlerin fikirleri de acaba mı diyenen kalbime 'saçmalama' deneme neden oldu

Kayınvalidem ben bu çocukları babamın evinden getirmedim diyerekten
o da "karın istemyosa bırak boşansın bakalım boşanabiliyor mu" demiş.
"Ne boşanıcam be ben bu adamı babasının evinden tuttum getirdim" derdim. Aaa tansiyonum düştü okurken. Ay nasıl sakin kalabiliyorsunuz anlamıyorum. Kadın engelli çocuğuna bile bakmıyor para geliyor diye annelik taslıyor. Neyin vicdanı, neyin annesi iyi konuşması ya... Çok meraklıysa engelli yavrusunun başında dursun o çocuk korkmuyor mu? Ben eşimi ne aratır ne görüştürürdüm. Sonuçta o evin rızkını veriyor eşiniz. Engelli çocukla kalsa başım gözüm üstüne. Derim pişman olmuş çocuğa bakıyor sonuçta. Yesin içsin kalsınlar evlerinde. Ama bu şekilde bahaneyle asla yani. Allah düşman başına vermesin.

"O bana annelik görevini yapmasa da ben evlat olarak görevimi yapayım, hem ben biliyorum neyin ne olduğunu sen yorum yapma" diyor

İnanamıyorum gerçekten bazı insanlara... Özellikle bazı erkeklere. Evlenince bir yuvası olduğunu karısının hayatına eşlik ettiğini ve bazı şeylerden etkilendiğini göz ardı ediyorlar ya... Diyecek bir şey bulamıyorum.

Nasıl bir şeyin içine düştüm şeklindeki başlığını görünce önemli bir durum var sandım. Denemişsiniz olmamış. Kadın en baştan annelik yapmamış, şimdi hala yapmak istemiyor. Anlaşayım çocuklarla, oğluma senelerdir hasretim zaten demiyor. Siz bir şeyin içine düşmüş değilsiniz. Kesin iletişimi.

kurban olsun o kediye köpeğe

Bırak oğlu ilgilensin. Ben , beni bırakıp 20yil sonra elim para tutunca gelen anneyi kabul etmezdim ama eşiniz etmiş işte sen karışma eşin gereken tepkiyi vermiş uğraşsın dursun.manevi destek ver istemediğini de belirt.

Ağır olacak ama babasının evinde miymiş annesi şimdi yamanmaya çalışıyor annesi? Ne kadar çirkin bir tabir babamın evinden mi getirdim deyip çocuğu düzenini kurana kadar yüzüne bakmamış sonra da yüzsüzce gelip yanına yerleşmiş.
Görüşülmeyen ebeveyn ilk zaman kıymetli olur sonrasında gerçek yüzü ortaya çıkar ve çocuk kendisi reddeder. İhale size kaçır diye çekiniyorsanız kalmaz. O kadar görüşmek isteyen kadın iyi olsaydı en muhtaç zamanlarında bırakmazdı. Kaldı mi engelli çocuğuyla da görüşmediğine göre iyi değil çıkarcı.

Anne degil o sülük kan emecegi yere yaklaşıyor annelik damarı tuttuysa diger çocukları niye arayıp sormuyor nereden yiyeceği para varsa oraya yaklaşmış işte sizin hakkınızda boşanıyorsa boşansın görelim bakalım deme haddini nereden alıyorsa böylesini eşiğinden geçirmemen gerekir annelik yapmamış ki sen ne olursa olsun annen diyesin doğurmakla olmuyor sadece

Bu annelik mi? Eşiniz bu kadına anne bile dememeli aslında. Anneliğin doğurmayla en ufak ilgisi yok sadece 9 ay karnında taşıyıp, genetiğini karnındakine aktarıp çocuğunu sahiplenmeyen annemidir? mıçımın annesi. çocuk evlat edinip ona bakıp büyütenler bunlardan milyon milyar kat daha çok annedir.

Eşinle hiç konuşma. Bırak annesinin yüzünü görsün. Hadi geçmişte bakmadın engelli yavruna şimdi bak yardımcı tutalım demişler onu bile kabul etmemiş rezil bir insan bu.

Boşverin cehenneminde yaşasın

Aileme sorduğum zaman taraflı yaklaştıklarını düşündüğüm için acaba kadının az da olsa haklılık payı var mıdır diye düşündüğüm için objektif bakabilecek sizlerin fikrini almak istedim, teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Evet yani maddi konuları konuşmayı pek sevmem ama tüm bunlara rağmen benim evimde robot süpürge yokken eşime robot süpürge aldırdı, her sene telefonunun bir üst modelini aldırır, kirası faturaları her şeyi eşimin üstüne şimdi sırf bizimle yaşamasını kabul etmedik diye küstü

Şimdi aramıyorlar birbirlerini o günden bu güne sizce eşime ne olursa olsun o senin annen ara güzelce konuş demeli miyim bu şekilde gittiği yere kadar gitsin mi?
Allah'tan belanı mi istiyorsun?
En ihtiyacı olan zamanda bakmamış çocuğuna da şimdi çocuk onu neden arasın?
Bence paranızı kadının kıtasına falan harcamayı bırakın, eşinizin belli ki güvenli bağlanma sorunu var - normal olarak. Terapi desteği alsın, kendini toparlasin .

Oh ne güzel masraftan da dırdırdan da kurtuldunuz.

Yorumunuz için teşekkür ederim, haklısınız boşuna ben de eşim de vicdan yapmayalım.

Eşimin maddi olarak ettiği yardımlara ben yorum yapamıyorum bana kalırsa en çok babaannesinin yanında olması lazım ama bir şey desem "seni muhtaç etmediğim sürece kazandığım para konularına karışma" diyor terapiye ben deprem için gitmeyi düşünüyorum onu da ikna edersem dediğiniz konularda ihtiyacı var aslında.

Ben asla evladına bakmayan bir insanı ne anne ne baba yerine koyarım. Çocuklarını bırak git sonra eli ekmek tutunca gel bana bskkkk,,, hadi pişman oldu o zmn engelli çocuğunu al otur evine...evli olan oğlunun anneye muhtaç değil ama engelli muhtaç... Mennfaaatçiii... Defolsun ordan. Çok sinirlendim.

Onu tanımayan insanlar kaç çocuğun var diye sorduğunda 1 tane var diyor engelli olan çocuğu babaanne ve halalar doğurmuş gibi davranıyor.

Eşiniz ve siz bu iyi niyetinizle başınıza çok çorap ödürürsünüz.
Neyse önemli olayları buraya yazın da azıcık hinli düşünceler aşılayalım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…