nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

Eğer bi sorun çıkarsa da nisan atılırsa ve o tekrar sizle olmak ister de siz istemezseniz, sizi bu nişanı bozmakla suçlayabilir gibi geldi bana. Siz ona göre önleminizi alın, guzelce konusup ifade edin kendinizi. Sonradan başınızı agrıtmasin...

Nişanlısına ve ailasine bu şekilde davranan kendisi, benim suçum ne olabilir ki bu durumda.
İnsan gerçekten severek nişanlandığı biriyle bu hesapları yapmaz ki, kızı ailesine rezil etmiş oldu. Kızın aileside adetlere ve gösterişe bağlı arnavutlar.

Bu arada ben kendisiyle olan görüşmemde bir duygusal etkileşimde hissedemedim.
Sadece geçmiş yılların masumluğuydu hislerim.

Ben bu eski sevgili muhabbetlerini hiç anlamıyorum küs barış bir hayatınız oluyor adamların bazıları sizi yorabildiği ve üzebildiği kadar üzüyor sonra ayrılıp bitince de ah şöyleydi vah böyleydi valla demek ki defeye diken insanı öpen :) daha çok yaranırmış..

hiç te inandırıcı değil anlattıkları.
inanma arkadaşım.
hem evlenip hem de senle ilişki yaşamak derdinde.
nerden bulaştın tekrardan bu adama sen.
bir erkek zorla kolay kolay asla evlenmez.
hikaye bütün yazdıkları.

karabela gibi çöktü üzerime
mail atıp duruyor
oradan engelleme şansım yok
cevap vermiyorum sadece
bu duygularla evliliğe başlayan bir ş......z ne kadar mutlu olur yada mutlu eder acaba

karabela gibi çöktü üzerime
mail atıp duruyor
oradan engelleme şansım yok
cevap vermiyorum sadece
bu duygularla evliliğe başlayan bir ş......z ne kadar mutlu olur yada mutlu eder acaba
ya boşver sen onu da evliliğini de.
dediğim gibi hepsi hikaye.
mutlu olup olmaması seni ilgilendirmez
mailleri engelleme yolu yok mu?
görüşme bu adamla

Sende anlamışsın sonunda ne mal olduğunu.Adi adam sizi metres yapmak istiyordu. En çokta nişanlısına üzüldüm.

Mail kutunu hiç açmasan ? Görmesen yazsa bile. Açmamaya dayanabilir misin kendini tutabilir misin?

Bana öyle geliyor ki o adam evlenecek , siz de zaafınızdan dolayı birşekilde sürüklenecek ve istemediğiniz bir durumun içine düşeceksiniz ... Ona ettiğiniz hakaretler bile bana savunma mekanızmanızmış gibi geliyor ..Hala meyliniz var..Ama unutmayın romantizm bazen şeytanın kullandığı bir araçtır, bu akıl kârı birşey değil bunu söylememe gerek bile yok ama nefis var işte...Uzak durmaktan başka çare yok ya da herşeye rağmen heveslerinizi yaşayıp başınıza geleceklere baştan eyvallah diyeceksiniz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…